Page 547 of 609 FirstFirst ... 47447497537545546547548549557597 ... LastLast
Results 8,191 to 8,205 of 9135

Thread: Youtube Thread (NOT for music videos)

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

Quote Originally Posted by Atropos View Post
    Θα πήγαινε ποτέ κανείς να δει κάτι τέτοιο;
    Δεν ξέρω, σχολιάστε.
    Εγώ δεν θα το πάω εκεί που το πας, αλλά θα σε ρωτήσω το εξής
    Ποια η σχέση σου με τον μοντέρνο χορό ?

Απλά με την παρουσία του ο κάθε καλλιτέχνης, είτε με αυτά που φοράει (τελικά το πήγα) είτε με την κίνηση προσπαθεί να εκφράσει το έργο
    μιας και δεν υπάρχει κείμενο (όχι πως δεν υπάρχουν παραστάσεις με "λόγο").

Από κει και πέρα αν δεν έχεις επαφή λογικό να σε ξενίσει. Σαν παράδειγμα θα σου πω ότι είχα πάει σε παράσταση με τα της συζύγου στο Hamburg Ballett
    και ενώ είχα ενθουσιαστεί, η κυρά -ας πούμε- σχολίαζε τους άντρες με τα κολάν.

Δεν είναι κατακριτέο να μην γουστάρεις τον μοντέρνο χορό , αλλά σε καμιά περίπτωση μην προσπαθείς να του κάνεις κριτική.
    (και σαν απάντηση , ανάλογα τα οικονομικά μου και αν προλάβω εισιτήριο θα πάω)

EDIT: Μετά από παρέμβαση της συζύγου, μου είπε να σας διευκρινίσω ότι δεν είναι απολίτιστη , και ότι για άλλο λέει είχαμε πάει να δούμε και άλλο είδαμε , και ότι γενικά δεν είναι έτσι τα πράγματα κουλουπου....
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

Έχω κάνει λεύκανση Κυρία Μαριάννα's Avatar

εμένα το μόνο που με ενοχλεί με τον παπαϊωάννου είναι πως για κάποιον άγνωστο λόγο (μάλλον θα φταίνε οι ολυμπιακοί τι να πω) έχει γίνει πολύ γνωστός στο ευρύ κοινό και όλοι τον αποθεώνουν αξίζει δεν αξίζιε.
    εν τω μεταξύ δεν έχω δει και τίπτοα για να είμαι ειλικρινής αλλά επειδή ακούω από διάφορες καρακαηδόνες το πόσο μπροστά είναι μου φέρνει μια υποτίμηση και ξινίλα (πάντα υπάρχει ξινίλα).

αυτό το 5λεπτο με κούρασε αλλά και στνη αρχή και στο τέλος είχε ένα ενδιαφέρον που θα με έκανε να πάω να το δω, βέβαια από την άλλη τα τελευταία χρόνια έχω πάθει ένα "ο κώλος μου έχει κάρβουνα" και δεν μπορώ να πάω κάπου να κάτσω, ούτε στο σινεμά.

τώρα όσο αφορά τον μοντέρνο χορό και την κινησιολογία και τις παραστάσεις με κινήσεις_πως_τα_λένε_αυτά μ'αρέσουν, αλλά έχω δει ελάχιστα. βασικά έχω δει όσα έχουν κάνει φίλοι μου και αυτό επειδή έπρεπε να πάω -αλλά αυτό εμπίπτει στο θέμα που δεν μπορώ να κάτσω να δω τίποτα πια- και μου έκανε κάτι.

τέλος πάντων να μη το πολυλογώ προφανώς είμαι κουλτουριάρα.
    "Κυρία Μαριάννα δεν καπνίζουμε την ώρα της γυμναστικής"

Senior Member

Κοιλιά...

Δεν αφορίζω κάτι που δεν καταλαβαίνω, αλλά κριτική μπορώ να κάνω.
    Η σχέση μου με τον μοντέρνο χορό είναι ανύπαρκτη, γενικά με τον χορό. Αλλά η ένστασή μου δεν είναι ο χορός. Θα μπορούσα κάλλιστα να πάω να δω τα Μπολσόι π.χ. Να θαυμάσω τους χορευτές και τις χορεύτριες.
    Εγώ λέω πρώτον για τον αν τελικά περνάει κάτι, ένα μήνυμα κάτι ρε παιδί μου που εγώ δεν το πιάνω και στην τελική την παράσταση δε την κάνει γι αυτούς που το κατέχουν το άθλημα. Και δεύτερον, αν χρειάζεται να είναι ο άλλος με τη μαλαπέρδα απ' έξω σε όλη την παράσταση. Βάλτου ένα σλιπάκι στο χρώμα του δέρματος. Μιλάω για την αναίτια πρόκληση.
    Και πιστεύω πως γίνεται με πρόθεση για να προκαλέσει, και όχι γιατί το επιτάσσει-επιβάλλει το έργο. Πέρσι είχαμε τον άλλον που έκανε τον Χριστό πούστη, φέτος έπεσε πλακομούνι του θανατά στις Κάνες, στο μη αναστρέψιμος την άλλη τη βίαζαν επί 12 λεπτά. Στο CSI δείχνουν ανοιγμένα κεφάλια και καμένες σάρκες.
    Το γενίκευσα πολύ αλλά θέλω να πιάσεις το σκεπτικό, το οποίο λέει πως αν όντως έχεις κάτι να πεις, όλα τα παραπάνω είναι αδιάφορα και άχρηστα.
    Εν ολίγοις αυτά, δεν ξέρω αν έγινα κατανοητός.
    Γνώμη μου έτσι;

χάλια Swollen's Avatar

Και πάντα μέσα από την πρόκληση.
    πόιντ εδώ?
    μάλλον ο τρόπος που δίνει την πρόκληση σε χαλάει.
    όλοι δεν πρέπει να προκαλούν?

πς. δεν θα πήγαινα να το δω. αν με πηγαίνανε προφανώς κ δεν θα έλεγα όχι

εντιτ: δεν είχα διαβάσει το αποπάνω σου ποστ πριν απαντήσω. βαριέμαι να κάνω εδιτ
    εντιτ2:
    Το γενίκευσα πολύ αλλά θέλω να πιάσεις το σκεπτικό, το οποίο λέει πως αν όντως έχεις κάτι να πεις, όλα τα παραπάνω είναι αδιάφορα και άχρηστα.
    για 'σένα.
    προσπάθησε να μπεις λίγο στο κεφάλι του καθένα που κάνει τα παρπάνω που ανέφερες για να καταλάβεις το γιατί
    καμιά φορά βοηθάει
    Last edited by Swollen; 30-05-2013 at 18:24.
    I must have some booze. I demand to have some booze

ρινς antimusic's Avatar

άρα το τσουτσούνι τον ενόχλησε.
    Talking monkey, yeah, yeah. Came here from the future. Ugly sucker, only says "ficus".

Mazikeen Krux's Avatar

I'll bury you in your god's fucked garden

Senior Member Imperium's Avatar

φρεσκο φρεσκο Ε ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ

Senior Member freak brother's Avatar

αυτα τα αβαντγκαρντ κωλο ψαγμενα , σωματικα θεατρα κλπ , ειναι τελεια για αυτους τους οποιους συμμετεχουν , αυτους που ασχολουνται , ολοι οι αλλοι νομιζουν οτι καταλαβαινουν κατι η πανε για το εφε.. εχω δει εγω πολλα τετοια λογω ενασχολισης κοντινου μου προσωπου και ξερω
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

σας περιμένουμε!!!

Spoiler
    .......

Φιλελεκές Λεκές's Avatar

Έχω κάνει λεύκανση Κυρία Μαριάννα's Avatar

στον προβληματισμό του Atropos θα προστεθεί και η τσοντα στα δελτία ειδήσεων.
    "Κυρία Μαριάννα δεν καπνίζουμε την ώρα της γυμναστικής"

Spammity Spam rat_poison's Avatar

το ερώτημα είναι άμα ήτανε γκόμενα στο βίδεο θα την κάναμε αυτή τη συζήτηση;
    Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;

Banned member Ιάβας's Avatar

0:50 kai meta
    πανκη οι μαχαιριες που εφαγε ο σεργιανοπουλος θα ειναι πολυ λιγες σε σχεση με αυτες που θα φας τις επομενες μερες...

bosch scheducktion Yanqui's Avatar

σὲ ὅ,ποιον ἔχῃ τατουὰζ
    στὴ μάνα του ῥίχνω μπαρὰζ