Spoiler
Spoiler
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Πάντως πρόσφατα και στο θρεντ με τις ωραιες ιδεες για Τι Σερτ είχε σκάσει ένα καλό σποιλερ για το GoT και δεν έγινε και πολύ χαμός.
Τελικά το παρών σποιλερ τι έλεγε?
Spoiler
I don't do drugs. I am drugs.
Ε ΡΕ TUBGIRL ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ
καποια απο τις e.r μπαντες ας γραψει ενα κομματι που να λεγεται SPOILEROPHOBIA , στο αλμπουμ , FWP .
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Γιατί τόσοι πολλοί είναι σε φάση "πείτε την ιστορία";
Έχει λινκ στο 1ο ποστ που σε πάει στο επίμαχο ποστ. Όπως φαίνεται και από το edit, το επίμαχο ποστ το έκανε edit o ρινς σαν mod και τώρα είναι ασφαλες. Φαίνεται ποιο κομμάτι κόπηκε και τι έλεγε. Πηγαίνετε και δείτε το, τέλος.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
δεν θυμάμαι να έχω κράξει ποτέ κάποιο πουστράκι που γκρίνιαξε για τα σπόιλερς, σελίδες επί σελίδων, αν έχεις κάποια αντένδειξη θα την επιθυμούσα. επίσης επειδή δεν εκφράζω συνεχώς τον απαυδημό μου δεν σημαίνει οτι δεν ξενερώνω με τους τρόμπες που σπάνε πούτσες επίτηδες για να δείξουν οτι ΞΕΡΟΥΝ και εχουν ΔΙΑΒΑΣΕΙ τα βιβλία, το έχω συζητήσει άλλωστε και με μέλη του εδώ φόρουμ δια προσωπικού. και στην τελική η γκρίνια για τα σπόιλερς, προφανώς είναι αντίδραση σε κάτι που δεν ξέρουμε και κάποιος μας γάμησε. σπόιλερ για το τρίτο βιβλίο, θα ήταν για σένα, για μένα δεν θα ήταν οπότε δεν θα με είχε ερεθίσει για να τα χώσω, σπασμένος είμαι με αυτό που έγινε, δεν έχω περίοδο να γκρινιάζω 24/7 και για τους υπόλοιπους.
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
Στηρίζω Ρατ γιατί ήταν ιδιοφυής μαλακία αυτό που έκανε. Ανωριμότητα πλήρη. Αυτό είναι το ΕR που θελουμε! 12στερε συμφωνω μαζί σου εν μέρει. Το άλλο μου μέρος ειναι με τον φρικ που λεει ότι τα σπόιλερ και τις αεροτομες οποιος τα ανοίγει πάει γυρεύοντας.
1) e4, c5
2) Νf3