Quote Originally Posted by _UnHoLy^MaRtYr_ View Post
οκεη, περα απο το οτι ηταν σε λαθος τοπικ, τι αλλο προβλημα υπαρχει;

γιατι θυμαμαι πριν 5 μερες το μπλιχχχερ να σποιλεριαζει (εντος σποιλερ) για μετεπειτα συμβαντα. εμενα στ αρχιδια μου, για τη μανούρα ηρθα αλλα τελος παντων αν ηταν σποιλερ απ το 3 κι οχι το 5 θα τραβαγε τοσο ζορι ο 12 σταρς (που το χει διαβασει ενω το 5 οχι) η θα εκραζε τα πουστρακια που γκρινιαζουνε; και τελος παντων ειμαι με γκουλ, πειτε την ιστορια.
δεν θυμάμαι να έχω κράξει ποτέ κάποιο πουστράκι που γκρίνιαξε για τα σπόιλερς, σελίδες επί σελίδων, αν έχεις κάποια αντένδειξη θα την επιθυμούσα. επίσης επειδή δεν εκφράζω συνεχώς τον απαυδημό μου δεν σημαίνει οτι δεν ξενερώνω με τους τρόμπες που σπάνε πούτσες επίτηδες για να δείξουν οτι ΞΕΡΟΥΝ και εχουν ΔΙΑΒΑΣΕΙ τα βιβλία, το έχω συζητήσει άλλωστε και με μέλη του εδώ φόρουμ δια προσωπικού. και στην τελική η γκρίνια για τα σπόιλερς, προφανώς είναι αντίδραση σε κάτι που δεν ξέρουμε και κάποιος μας γάμησε. σπόιλερ για το τρίτο βιβλίο, θα ήταν για σένα, για μένα δεν θα ήταν οπότε δεν θα με είχε ερεθίσει για να τα χώσω, σπασμένος είμαι με αυτό που έγινε, δεν έχω περίοδο να γκρινιάζω 24/7 και για τους υπόλοιπους.