Νομίζω θέλει να πει: "Κάποιος είχε πει πιο πριν (δε θυμάμαι ποιος*) ότι η σειρά θα έχει άλλο τέλος από τα βιβλία κτλ. Εγώ άκουσα πως του είπαν από το κανάλι μπλαμπλα"
*: Εμένα εννοεί.
Ε ναι. Δεδομένου ότι όταν το πρωτοέγραψε ήταν "συναισθηματικά φορτισμένος" και τα έσφαξε όλα, θα φοβηθηκε μήπως τον έπιανε και τώρα τίποτα και έπαιρνε και άλλους η μπάλα αυτή τη φοράο μαρτιν μια φορα αρνηθηκε να το γραψειΌχι τίποτα άλλο έχουμε και περισσότερο κόσμο παρών τώρα αν δεν κάνω λάθος.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
επειδή τελικά ως φαίνεται μόνο εδώ επιτρέπεται να πω αυτά που έχω να πω
πόσο αστείο είναι που τελικά είναι ξεκάθαρο ότι το όλο θέμα με
Spoiler
δεν είναι έτσι ακριβώς και είναι προφανές ότι γίνεται κάτι άλλο τελικά
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
Σίγουρα γίνεται κάτι άλλο.
John Cleese: Political Correctness Can Lead to an Orwellian Nightmare
νομίζω ότι όλοι αυτό πιστεύουμε αλλά κράτα κ μια πισινή.
Rock or Nothing
Επιτέλους άνοιξε κουβεντα για το συγκεκριμενο θέμα.
Η πλάκα είναι σχεδόν κανένας δεν πιστευει ότι ισχύει και ότι κάτι άλλο κρύβεται.
Και εγώ από αυτούς είμαι. Θέλω να δω αντιδράσεις αν τελικά ισχύει.
Γενικά τι πιστεέυετε ότι παίζει? Δεκτές και θεωρίες.
Τα παρακάτω να διαβαστούν από άτομα που έχουν διαβάσει και τα 5 βιβλία.
Spoiler
I don't do drugs. I am drugs.
κυρίως το λέω γιατί δεν έχει συμβεί ποτέ
Spoiler
Τα παραδείγματα του "δεν ήτανε έτσι τελικά όπως φάνηκε" είναι αρκετά ώστε να το στηρίζουν αυτό σα theme του βιβλίου
Θα εκπλαγώ αν τελικά σπάσει αυτό το μοτίβο γίνει κάτι άλλο από αυτό που μας έχει παρουσιαστεί μέχρι τώρα.
Δε θα εκπλαγώ αν η υπόθεση που έχουν κάνει όλoi δε βγει αληθινή αλλά
Spoiler
θα είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί στη σειρά μ' αυτόν τον τρόπο
Εμένα η φάση πάντως που μου βρωμάει
Spoiler
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
Όντως αν έχουμε να κάνουμε σε φάση Beric/Catelyn είναι ψιλομαλακία, και η Μελισάνδρη δεν μας έχει δείξει γνώσεις επί του θέματος. Αν και βέβαια στην σειρά την δείχνουν να επισκέπτεται τον Thoros. Παίζει και το warging στην φάση που και αυτό είναι κάπως αφού και για τον Snow δεν έχουμε κάτι σχετικό. Νομίζω πως κάτι άλλο συμβαίνει και δε παίζει τελικά θάνατος. Είναι και η πρώτα φορά νομίζω που ο Μάρτιν αφήνει τέτοιο cliffhanger έτσι;
Έχει να παίξει πολύ γέλιο πάντως όταν με το καλό έχει βγει το επόμενο βιβλίο, θα μάθουμε επιτέλους τί σκατά, και οι της σειράς θα περιμένουν έναν χρόνο και θα σκάνε χοχοχοχοχο
ΥΓ. Αρνούμαι να βάλω σπόιλερ σε αυτό το θρεντ.
John Cleese: Political Correctness Can Lead to an Orwellian Nightmare
Spoiler
κάπως τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια, αλλά πιστεύω ότι μάρτιν αυτό ΘΕΛΕΙ να πιστεύουμε προς το παρόν.
Spoiler
Εἶναι τἄχα σωστό, να παριστάνῃς τό μικρό και κελαρύζον ποταμάκι, ὅταν ἔχῃς τόν Αμαζόνιο στό στῆθος σου καί μέσα στ' ἀρχίδια σου φωτιά;
Πάντως και η ιστορία της Ντάνυ μέχρι τώρα μπορεί να ειδωθεί ως περιγραφη της επιστροφής του Αζωρ Αχαι.
Νομίχω πως η ιστορία είναι πιο πολύ συμβολική παρά κάτι που ο αναγώστης το παίρνει τοις μετρητοις. Γιατί μετά πάμε σε πολύ φάντασυ και μαγεία και όλα αυτά και μέχρι τώρα αυτά είναι περιορισμένα στοιχεία στο GoT.
Spoiler
Ε θα πάρει φωτιά το google και οι ερωτήσεις προς όλους, -έλα πες μου τελικά ισχύει.
Last edited by ion_storm; 28-05-2013 at 20:38.
γιατι του αξιζε μωρη;
Vielen Dank für alles was mal war
εγώ θα ήθελα να το συνδυάσω με το ενδεχόμενο
Spoiler
Spoiler