τελευταία απάντηση επειδή θες να έχεις τον τελευταίο λόγο και δεν έχω όρεξη να το κουράζω άλλο, εφόσον μάλιστα δεν καταλαβαίνεις την μαλακία σου.
Quote Originally Posted by rat_poison View Post
είσαι σοβαρός; είναι απλά ένα γαμημένο έργο πώς κάνεις έτσι;
αν ήθελα να μου πουν για όλα τα έργα τι γίνεται, δεν θα τα έβλεπα, θα ρωτούσα το τέλος.

έχεις δει τι γράφει στα οπισθόφυλλα των βιβλίων στην αγγλική έκδοση;
έχω μόνο τις αγγλικές εκδόσεις, κι όχι δεν διαβάζω τι γράφει γιατί δεν θέλω να φάω πιθανό σπόιλερ (τα βιβλία πίσω γράφουν ορισμένα γεγονότα από το περιεχόμενο εντός).

μην τα δεις, γιατί αν έτσι αντιδράς ήπια θα φτάσεις στο σημείο να ανατινάξεις τον εκδοτικό οίκο και η τρομοδίκη σε αμερική και αγγλία είναι άσχημο πράγμα.
συμφωνώ, δεν τα βλέπω, ευχαριστώ για την συμβουλή.

Ένας φίλος μου πιχί την έπαθε έτσι: ήμασταν στην παραλία, κι εκεί που δεν τον βλέπω παίρνει το βιβλίο και διαβάζει το οπισθόφυλλο που αποκαλύπτει έναν ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΟ φόνο. Στο μυαλό σου δηλαδή φταίω που είχα το βιβλίο σε κοινή θέα μπροστά σε άτομα που δεν το είχαν διαβάσει. Αν ήσουν εσύ τι θα συνέβαινε, θα τις παίζαμε;
αν μ'ενδιέφεραν τα βιβλία, δεν θα διάβαζα το οπισθόφυλλο αλλά το βιβλίο. αν είχα άγνοια αλλά μετά από καιρό τα έπιανα, θα άντεχα το βάρος αυτού που διάβασα. αυτό που δεν αντέχω είναι να κρατάω τα αυτιά μου κλειστά, να μένω έξω από συζητήσει γραπτές και προφορικές, έξω από θρεντς, κι επειδή κάποιου του καύλωσε να κάνει χαβαλέ, να διαβάσω ένα από τα μεγαλύτερα σπόιλερς που έχει αυτή η σειρά.

http://www.youtube.com/watch?feature...T5m0nKUI#t=84s