Σοβαρα τωρα? Φανταστικος Σποελστρα και οχι ηλιθιος Φογκελ που επαιξε την χειροτερη αμυνα που εχω δει στα τελευταια 2 δευτερολεπτα κρισιμου αγωνα στη ζωη μου? Που αφησε Χιμπερτ εξω?
Σοβαρα τωρα? Φανταστικος Σποελστρα και οχι ηλιθιος Φογκελ που επαιξε την χειροτερη αμυνα που εχω δει στα τελευταια 2 δευτερολεπτα κρισιμου αγωνα στη ζωη μου? Που αφησε Χιμπερτ εξω?
Αναλύσεις εκ των υστέρων είναι εκ του ασφαλούς αλλά προσωπικά μια χαρά μου φάνηκε η τελευταία άμυνα της Indiana. Το λάθος είναι του George που δεν καλύπτει καθόλου αριστερά.
Οι αλλαγές στα screens ήταν υποδειγματικές και έτσι όπως εξελίχθηκε η φάση ο Hibbert ακόμη θα κυνηγούσε τον Allen ο οποίος φαντάζομαι θα είχε πάρει το σούτ σ αυτή την περίπτωση.
Licenced to Chill.
2012-13 ALL NBA FIRST TEAM
Paul, Bryant, Durant, James, Duncan
2012-13 ALL-NBA SECOND TEAM
Parker, Westbrook, Anthony, Griffin, M.Gasol
2012-13 ALL-NBA THIRD TEAM
Harden, Wade, George, Lee, Howard
Που είναι ο Curry γαμώ το σταυρό σας;
Δε διαφωνω ουτε με τις αλλαγες στα σκρηνς, ουτε στο οτι ηταν μια καλοσχεδιασμενη επιθεση. Απλα οταν μια ομαδα εχει 2.2 δευτερολεπτα να σκοραρει και εχει 4 παικτες που μπορουν να το κανουν αυτο (ο ενας πρεπει να κανει την επαναφορα), και η αμυνα εχει 5 παικτες να μαρκαρουν, μου φαινεται ολεθριο να αφησεις ολη τη ρακετα ανοιχτη αντι να ρισκαρεις να αφησεις το μακρινο σουτ. Ο Λεμπρον το χει κανει σε παμπολλα ματς αυτο, και θα πρεπε να το ξερει ο Φογκελ... να πουμε βεβαια οτι και το φαουλ που κερδισε ο Τζορτζ με τις τρεις βολες ειναι μαλλον ανυπαρκτο ε?
Ε την πληρωσε επειδη η θεση που παιζει ειναι η πλεον ανταγωνιστικη εδω και καποια χρονια φανταζομαι... Γελαω λιγο με Howard.
Licenced to Chill.
μονο αγαπη για τον μπερντμαν![]()
Κατωτερο των περιστασεων το Μεμφις, δεν κρατησε το προβαδισμα 15 ποντων του πρωτου ημιχρονου, δεν εβαλε το νικητηριο καλαθι στην τελευταια επιθεση της κανονικης διαρκειας, δεν υπηρχε πουθενα στο γηπεδο στην παραταση (το Σαν Αντονιο εβαλε 18 ποντους στα 5 λεπτα της παρατασης wtf). Αν και εκανε εκπληκτικη χρονια το Σαν Αντονιο στην κανονικη διαρκεια της σεζον, δεν περιμενα να ειναι τοσο δυνατο στα πλευοφφς, κυριως γιατι τα τελευταια χρονια ολο καπου σκονταφτει. Φετος παρουσιαζεται πολυ δυνατο, και το Μαιαμι (αν τελικα περασει Ιντιανα, που δεν ειναι και σιγουρο θαρρω) θα δυσκολευτει λογικαπαρα πολυ να παρει ξανα το πρωταθλημα, αν και ολοι το θεωρουν ακομα τοσο σιγουρο.
Παιδια, εγω τους Spurs δεν τους πολυπαω, γιατι εχουν παρει αρκετα πρωταθληματα και γενικα ειμαι με τα outsiders, αλλα μιλαμε για μια ομαδαρα, που συνδυαζει θεαμα και ποιοτητα, με παιχταραδες που παιζουν καλυτερα στα 37 τους και τα 35 τους απο οτι αλλοι παιζουν στα 25 τους. Αυτο το πραγμα με τον Τζινομπιλι δε γινεται, ποση λατρεια πια για αυτον τον παιχτη....
....και γενικα ηθελα να πω οτι δε θα ημουν ποτε με τους Spurs στον τελικο με αλλο αντιπαλο, εν προκειμενω και ενοψει Miami που θαρρω πως ευκολα ή δυσκολα θα την περασουν την Indiana....
Spoiler
παντως ο Παρκερ ειναι 31 μονο![]()
περσι τους πιστευα περισσοτερο ειχανε παει τρενο φετος με GSW τους φοβηθηκα ελαφρα
Μεμφις δεν τραβηξε καθολου Z Bo
α και οι Kings μεινανε τελικα Σακραμεντο
2-2 Pacers
ειναι ωραια σειρα παντως
διαιτησια ειναι λιγο ΓΤΠ η' ιδεα μου