Tracklist
01. Foe
02. Chronic
03. The Cloak
04. The Valley
05. Salt
06. Echo
07. Contaminate Me
μπαντάρα μου το έκανες το θαύμα σου πάλι
Tracklist
01. Foe
02. Chronic
03. The Cloak
04. The Valley
05. Salt
06. Echo
07. Contaminate Me
μπαντάρα μου το έκανες το θαύμα σου πάλι
Last edited by jack the ripper; 20-05-2013 at 21:29.
I'll bury you in your god's fucked garden
μόλις το ακούσω ολοκληρωμένο μανίτσα
I'll bury you in your god's fucked garden
(Εκανα καποια edits κλπ να γινει λιγο πιο ανθρωπινο και το αφηνω open να γινει εδω κουβεντα οταν το ακουσει κοσμος)
λολ. θα έκανα καινούριο τόπικ και λέω δεν κάνω ένα search πρώτα. έχω ποστάρει κιόλας. τόσο κατατοπιστικό θρεντ λογικό να μου μείνει στη μνήμη. τεσπα.
Οι Νορβηγοί Leprous λοιπόν, αποτελούνται από session μέλη της μπάντας του Ihsahn. Η μουσική τους κινείται μεταξύ του Progressive Metal και Avant-garde. Το "Coal" τους βρίσκει αρκετά πιο σκοτεινούς, πιο Jazzy και Avant-garde, ενώ λιγότερο συμβατικά Metal από τον όμορφο προηγούμενο δίσκο, Bilateral (2011). Δύσπεπτος δίσκος, που θέλει αρκετές ακροάσεις για να τον λατρέψεις ολοκληρωτικά. Παρόλα ταύτα, κολλάς από την πρώτη στιγμή, πασχίζοντας να τον κατανοήσεις. Φωνή κρύσταλλο, ρυθμοί στρυφνοί και απόκοσμες μελωδίες από synth και κιθάρες. Ο Ihsahn εκτός από συμπαραγωγός του δίσκου, πηδάει την αδερφή του τραγουδιστή και συμμετέχει σε δύο κομμάτια (Chronic, Contaminate Me).
τα λες σώστα. Αν και δεν ήταν παρούσα η αδερφη του τραγουδιστή για να δω αν αξιζει
1) e4, c5
2) Νf3
Όσοι γουστάρετε τον τραγουδιάρη/κιμπορντίστα να δείτε το Live Inferno DVD από Έμπρ'ρ ΝΑ ΣΑΣ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟ.
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
To The Valley einai to kaluytero tragoudi tou 2013 nomizo.
Gamaei o diskos, mpravo Krux. Me kourazoun kati axreiastes epanalipseis tou idiou riff se merika tragoudia, alla oxi toso oste na kseneroso.