Πιστεύω πως έχεις κήλη-ες, και όχι οτι είναι σε οριακό σημείο όπως λες.Όταν λέει προβολή του δίσκου αυτό είναι (πιστεύω). Οι πόνοι αυτοί είναι στάνταρ από τις κήλες που πιέζουν το νεύρο και για να μουδιάζει όλο το πόδι και να πονάς είναι αρκετά μεγάλες. Αφού έκανες μαγντική και εσύ μπορείς να καταλάβεις. Αν οι δίσκοι σου είναι μαύροι έχουν αφυδατωθεί και έχεις ένα σχετικό πρόβλημα, επίσης φαίνεται και η πίεση που ασκούν στα νεύρα.
Δεν κάνω τον γιατρό αλλά έχω 2 δισκοκήλες, μία που πατάει νεύρο και μία όχι, και η τελεταία μου μαγνητική ήταν πριν 2 μήνες. Αν δεν είσαι σε τραγική κατάσταση να μη μπορείς να σηκωθείς από το κρεβάτι, μπορείς να αποφύγεις την εγχείρηση. Στη χειρότερη, όπως του πατέρα μου που ήταν μόνο ξάπλα και με ασταμάτητους πόνους, θα την κάνεις. Δεν είνα τίποτα, εμείς τη μία μέρα τον αφήσαμε όπως σου είπα πριν και την άλλη τον είδαμε να καπνιζει όρθιος στον διάδρομο. Ένα θαύμα.
Να πας φυσικά και σε άλλον γιτρό, αλλά πιστεύω πως με φάρμακα και πολύ προσοχή από μέρους σου θα το ξεπεράσεις. Μη στεναχωριέσαι όμως, οι δισκοκήλες πάντα θα σε θυμούνται όπως και μένα.
Περαστικά.
Μου εξηγησαν οτι η προβολη ειναι 2 σταδια πριν την κηλη και η προπτωση ενα σταδιο. Αυτη που εχει προπτωση ειναι ακριβως πριν την "ουριτσα".
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
Στα μεγάλα πακέτα
Σηκώνεις τα χέρια ψηλά
Κοιτάς τον ουρανό
και φωνάζεις ένα βροντερό ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ.
βοηθάει.
Κι εδώ τελειώνει η φάση.
Πιες σαν άντρας τότε:
![]()
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
Λοιπον πηγα Γιαννενα (δουλευει εκει ξαδερφη μου και ο γιατρος ηταν καλος φιλος γνωστου),πηρε τις εξετασεις μου,κλειστηκε σε ενα δωματιο μαζι με αλλους 2-3 (μπορει να ανελυαν τι συστημα πρεπει να παιξει ο παοκ για να κερδισει βεβαια) και μετα μου μιλησε. Εν ολιγης μου ειπε οτι πρεπει να γινω φετες,μοντελακι,οτι εχω υπερβολικα μεγαλη σκολιωση για να μην ειμαι γυμνασμενος σαν αθλητης και να αδυνατισω φυσικα. Το μουδιασμα ειναι σημαδι οτι δεν χρειαζεται εγχειρηση ειπε και γενικα πρεπει να ειμαι δυσλειτουργικος για να προτεινει εγχειρηση αλλα ακομα κι ετσι μου ειπε αν δεν γυμναστεις υπαρχει φοβος να σπασουν τα σιδερα που θα μου χωσουν. Μαλλον θα δω και καποιον στην Αθηνα οταν κατεβω για Κλουτς και Βον. Αυτα!
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
περαστικά και κόπιασε από εδώ http://www.electricrequiem.com/forum...83%CF%84%CE%B5
ξεκίνα με functional κατά την ταπεινή μου άποψη http://en.wikipedia.org/wiki/Functional_training
Rock or Nothing
Αν τέλει δεν είναι αρθρίτιδα (ακόμα).
Παραμένει χονδρομαλάκυνση, που μου δημιουργούσε προβλήματα και στο γυμνάσιο. Δώρο, μια κύστη στο αριστερό γόνατο.
Και το κερασάκι, στένωση σε δυο σπόνδυλους στον αυχένα, ίσως και κήλες.
Για τίποτα απ'όλα αυτά δεν θα κάνω θεραπεία. Κολύμπι, ασκήσεις και live with it bitch είναι η φάση.
Θα γίνω ένας άλλος House και θα πεσω στην πρέζα με τόσους χρόνιους πόνους, γαμώ την παναγία.
αρα αμα σε πει κανενας χοντρομαλακα δε θα πρεπει να παρεξηγησε λολ.
περα απο την (κακη) πλακα, θα συμφωνησω χιλια τοις εκατο οτι το κολυθμπι ειναι τεραστια γυμναστικη και γενικα τα φτιαχνει ολα. εγω απο τοτε που ξεκινησα να κολυμπαω πολυ τα καλοκαιρια δεν ξαναειχα θεμα με τη μεση. και ειχα μεγαλο... ειμαι σιγουρος οτι και εσενα θα σε φτιαξει τρελα.
περαστικα
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
Πηγαίνω σήμερα στη λαϊκή κατά τη μία, να πέσουν και λίγο οι τιμές διότι είμαστε στενάχωρα.
Ε, ψωνίζω διάφορα περνάω και από έναν πάγκο να πάρω 2 πεπόνια, τα παίρνω, ο παλλήκαρος πουλούσε και βιολογικές ντομάτες, είχε σε ένα πιατάκι κομμένες φέτες με ένα πηρουνάκι. Παίρνει το πηρούνι, μου δίνει μία, δόκίμασε μου λέει να δεις γεύση. Ε, παίρνω την ντομάτα με τα δόντια, δε γλύφω και το πηρούνι, και που λες, ξαναβάζει το πηρούνι στο πιατάκι.
Το αρχίδι, όλους με το ίδιο πηρούνι τους ταιζε, δε το πέταξε. Ποιος ξέρει από το πρωί πόσες γιαγιάδες έφαγαν. Γαμώ την καταδίκη μου, είμαι και σιχασιάρης.
η κρίση μας έχει χτυπήσει Άτροπε