Page 86 of 107 FirstFirst ... 3676848586878896 ... LastLast
Results 1,276 to 1,290 of 1605

Thread: Musician's off topic chat

Senior Member steve's Avatar

οτι ειπε ο δον. ξερω αλλη μια σοβαρη μουσικο που με εχει καταπληξει

Εδιτ:για να προλαβω το αρχιδι που θα πεταχτει, ναι ντραμερ οχι μουσικος
    Last edited by steve; 18-05-2013 at 16:50.
    ΜΠΛΑΚ ΜΕΤΑΛ ΜΑΓΕΙΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ

βασικά αυτή που πόσταρε ο ΟΜ την έχουν πάρει οι Jamiroquai για τη λατινοαμερικάνικη περιοδεία οπότε.

Spoiler
    επίσης, κοντά τα χέρια σου

Chef Wannabe Clockwork Orange's Avatar

Ειναι 19,παιζει κιθαρα,μπασο,ντραμς και τραγουδαει (οχι πολυ καλα θα ελεγα). Καποιος να της μαθει να βαφεται ομως :Ρ
    Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
    Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ

Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!

ultimus_kafrus Djerdjelesh's Avatar

Αυτήν την τελευταία επειδή δεν εξέφρασε κανείς ενδιαφέρον, την καπαρώνω εγώ για παντρειά. Ευχαριστώ.

Resident Κύπριος The Donnn's Avatar

Είμαι μεταξύ της

και της

Για κάποιο λόγο τη βρίσκω με τις ντραμερς. Πίσω σκύλοι!!

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

Quote Originally Posted by The Donnn View Post
    Επιτέλους ένα κορίτσι που ΞΕΡΕΙ να παίζει, όχι απλά να βγάζει βυζια έξω και "sorry guys I'm just startin', lol!" (φυσικά βοηθά που είναι μουνάρα)
    Βασικά βλέποντας τα δάχτυλα είναι ξεκάθαρο ότι έχεις να κάνεις με μουσικό ε!
    Και η επιλογή του κομματιού δεν είναι και ότι πιο συνηθισμένο.
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

δον και οι 2 που ποσταρες ειναι γκομενιτσες που παιζουν μαλακιες

Resident Κύπριος The Donnn's Avatar

Rush και Slayer είναι μαλακίες;

Αν εννοείς δεν τα παίζουν καλά, οκ η Λουξ το Σλέγιερ το έχασε λίγο...βάλε όμως που παίζει Decapitated και Sepultura. Όσο για την Ω(β)ραία...δεν έχουν πολλοί τα παπάρια να κάτσουν να παίξουν Neil Peart...μια χαρά το έβγαλε Πήγαινε και ένα γυρο να δεις που παίζει Tool.
    Last edited by The Donnn; 18-05-2013 at 22:08.

προφανως δεν ελεγα για τις μπαντες. η κοχεν καλη ειναι ας πουμε αλλα δεν ειναι κατι ιδιαιτερο δες αυτη που ποσταρα εγω, αυτη εχει στυλ ,χτυπημα , γαμω τεχνικη κλπ. ειναι αλλη μια ξανθια που γαμαει αλλα δεν θυμαμαι πως την λενε τωρα

θα συμφωνήσω με steve - η Caplette είναι κλάσεις ανώτερη τεχνικά, παίζει σε """big bands""", έχει μπόλικα δικά της σόλο στο youtube σε τζαζοφάσεις
    η Cohen και η Lux κάνουν ένα πράμα και μόνο - play-alongs για το youtube. η Lux παίζει και σε μια random thrash μπάντα νομίζω. αλλά για σόλο ούτε κουβέντα - έχουν από ένα βίντεο στο youtube, η Cohen παίζει μόνο rudiments και η Lux ...ότι παίζει και στα play-alongs, ρυθμούς με δίκαση και γρήγορα fills λολ

τώρα αν μιλάμε για εμφάνιση, η Cohen είναι σαν άλογο, η Caplette για παντρειά και η Lux RAWR

δυστυχώς δεν έχω βρει ακόμα γυναίκα ντράμμερ να έχει αυτό το "κάτι", να μη φαίνεται αφύσικη πίσω απ'το σετ (η Caplette νομίζω είναι η πιο άνετη που έχω δει)
    και γενικά να μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο http://www.youtube.com/watch?v=gKve3TyC0Sk
    tt0274518

Chef Wannabe Clockwork Orange's Avatar

Σασα ρε μουνακια κι ας ειναι δευτερη χειροτερη ντραμερ ολων των εποχων μετα τον Λαρς,χεστηκα
    Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
    Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ

Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!

ρεταλι BURNIN AMBITION's Avatar

μη συγκρινετε την καπλετ με τις τυχαρπαστες. η καπλετ απο μικρο κοριτσι ηταν σε ντραμ κορπς στην αμερικη. ρουντιμενταλου οσο δε παει, τα χερια της ειναι απιστευτα απλα και η κοπελα τα κανει ολα και συμφερει. σπουδαγμενο κοριτσι και σοβαροτατη επαγγελματιας. βασει κατω σοβαροτατους ντραμερ. ευκολα. με τις αλλες τις αμπαλες που παιζουν ερασιτεχνικα τι σχεση να εχει? γιωργη εσυ ειδικα θα πρεπε να ξερεις!!!!!
    ποθτανα ολα
    <Mitsmann>
    ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε

iola 11
    www.facebook.com/iola11
    www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band

Quote Originally Posted by Atropos View Post
    Κατά τ' άλλα, γι αυτόν το λόγο το GoT είναι σειρά με @@. Αν ήταν να κερδάει πάντα ο καλός και ο Ολυμπιακός με το Αιγάλεω, θα βλέπαμε Σβαρτσενέγκερ.

ρεταλι BURNIN AMBITION's Avatar

και για να τελειωνουμε την κουβεντα γιατι βαρεθηκα και δε θελω να αρχισω να θαβω τις αλλες τις αμπαλες,
    ποθτανα ολα
    <Mitsmann>
    ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε

iola 11
    www.facebook.com/iola11
    www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band

Quote Originally Posted by Atropos View Post
    Κατά τ' άλλα, γι αυτόν το λόγο το GoT είναι σειρά με @@. Αν ήταν να κερδάει πάντα ο καλός και ο Ολυμπιακός με το Αιγάλεω, θα βλέπαμε Σβαρτσενέγκερ.

Blade Runner SpiritCrusher's Avatar

Ακόμα να μπει η Tal Wilkenfeld; Ναι ξέρω μπήκε στο sexion και δεν είναι τόσο ωραία όσο η Marta αλλά υπέροχη μπασσίστρια.

Quote Originally Posted by chris_boss View Post
    βασικά αυτή που πόσταρε ο ΟΜ την έχουν πάρει οι Jamiroquai για τη λατινοαμερικάνικη περιοδεία οπότε.
    Εδώ που τα λέμε πάντως αν δεν ήταν ωραία γκόμενα σιγά μην την έπαιρναν ε.
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
    <menumission> eunouxismenh orka

Quote Originally Posted by BURNIN AMBITION View Post
    γιωργη εσυ ειδικα θα πρεπε να ξερεις!!!!!
    γω? μα κι εγώ αυτά που λες λέω
    tt0274518