Πιστεύω πως έχεις κήλη-ες, και όχι οτι είναι σε οριακό σημείο όπως λες.Όταν λέει προβολή του δίσκου αυτό είναι (πιστεύω). Οι πόνοι αυτοί είναι στάνταρ από τις κήλες που πιέζουν το νεύρο και για να μουδιάζει όλο το πόδι και να πονάς είναι αρκετά μεγάλες. Αφού έκανες μαγντική και εσύ μπορείς να καταλάβεις. Αν οι δίσκοι σου είναι μαύροι έχουν αφυδατωθεί και έχεις ένα σχετικό πρόβλημα, επίσης φαίνεται και η πίεση που ασκούν στα νεύρα.
Δεν κάνω τον γιατρό αλλά έχω 2 δισκοκήλες, μία που πατάει νεύρο και μία όχι, και η τελεταία μου μαγνητική ήταν πριν 2 μήνες. Αν δεν είσαι σε τραγική κατάσταση να μη μπορείς να σηκωθείς από το κρεβάτι, μπορείς να αποφύγεις την εγχείρηση. Στη χειρότερη, όπως του πατέρα μου που ήταν μόνο ξάπλα και με ασταμάτητους πόνους, θα την κάνεις. Δεν είνα τίποτα, εμείς τη μία μέρα τον αφήσαμε όπως σου είπα πριν και την άλλη τον είδαμε να καπνιζει όρθιος στον διάδρομο. Ένα θαύμα.
Να πας φυσικά και σε άλλον γιτρό, αλλά πιστεύω πως με φάρμακα και πολύ προσοχή από μέρους σου θα το ξεπεράσεις. Μη στεναχωριέσαι όμως, οι δισκοκήλες πάντα θα σε θυμούνται όπως και μένα.
Περαστικά.