ε να μωρέ 400 ευρώ στην καλύτερη τα εισιτήρια. οι 2 αλλαγές ημερομηνίας που ξεκίνησε από 5 ιούλη για να πάει 12 και τελικώς 20 γιατί κάποιος συνάδελφος αποφάσισε να κλεισει τα εισητήρια του απλά και στο μπούτσο του οι υπόλοιποι γαμάει λίγο το πρόγραμμα μιάς και δεν ταυτίζονται οι μέρες με την άδεια της κοπέλας μου και περιπλέκει την κατάσταση του πως θα τα συνδυάσω όλα, συν κάτι φίλους που θα φιλοξενήσω οι οποίοι δεν θέλω να συμπέσουν όταν θα είναι και η κοπέλα μου κάτω. Συν ότι για 2 βδομαδες πριν φυγω εγω θα λείπουν 2 συνάδελφοι - στην πουστιά περίπου και οι 2 - και τελικά βγαίνω ο ΜΑΛΑΚΑΣ της υπόθεσης και άρα θα μου βγει η Παναγία για να τους καλύψω. Ο ένας πήρε άδεια όποτε γούσταρε, ο άλλος φιλαράκι του αφεντικού και τον πριμοδότησε 2 βδομαδες παρότι τυπικά δεν δικαιούται. Απλά είπαμε υπάρχει ο μαλακας να τρέχει. Συν ότι αναγκάζομαι να συζητάω με το αφεντικό μου πράγμα που είχα κόψει το τελευταιο 3μηνο και είχα βρει την ησυχία μου...πχ προχθες μου τα πρηζε να ψηφισω για να στηρίξω την Κυπρο στην Eurovision...Καταλαβαίνεις τώρα, εκτός των άλλων, τι πνευματική καταπίεση υφίσταμαι 2,5 χρονια; Πως να μην νιώσεις ύστερα ότι σου βγαίνει απ την μύτη;