Σημερινά. Τα τσουρέκια έχει μία ώρα που έγιναν, 2 ταψιά κουλουράκια μπαίνουν για φούρνισμα τώρα
Last edited by Atropos; 01-05-2013 at 19:56.
Μεγάλη πέμπτη τα φτιάχνεις όμως, δεν τα τρως! Περιμένω ξαναποστάρισμα πικ την κυριακή.
Οντόπικ bagel με φιστικοβούτυρο και μαρμελάδα, το καλύτερο νηστίσιμο πρωινό εβερ.&-
Shall I say I was wrong, if I'm right?
Λόγω κατάνυξης μ'έπιασε μια λιγουρίτσα:
![]()
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
κόλυβα με φράουλες (δεν υπήρχε εύκαιρο ρόδι)
![]()
"Κυρία Μαριάννα δεν καπνίζουμε την ώρα της γυμναστικής"
Πίτσες σπιτικές άψητες ακόμα σε μάζωξη ξαδερφιών προχθές
Σήμερα, δεξιά μαρμελάδα φράουλα και αριστερά φτιάχνουμε πίτες τορτίγιας
Οι οποίες πίτες χρησιμοποιήθηκαν εδώ.
![]()
^φλωριές
νόμιζα θα ήταν τελείως άδεια
ραντεβού με δεσποινίδα κατω των 50 κιλών που συμμετείχε φιλότιμα στο τσιμπούσι
εδω persianparadise
εχουμε ωραία κούρδικα να προτείνουμε για ελλαδιστάν
Vielen Dank für alles was mal war
ιρανικό έχει το "αναχίτα", δεν έχω πάει ποτέ, αλλά είναι χαλάνδρι, όχι τρουίλα ομόνοια.
έχω ρωτήσει έναν ιρανό για πιο τρου και δεν ήξερε, αλλά θα ρωτήσω και κάναν πιο σοβαρό γιατί αυτός είναι λίγο καραγκιόζης.
όπως βλέπω το πιάτο, πάντως, είναι ίδιο στυλ με το ιρακινό/κούρδικο που λέει η ένι.
κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και πήγαινε, δεληγιώργη και ζήνωνος, όπως περπατάμε πάνω στη ζήνωνος προς δεληγιώργη το βλέπουμε φάτσα στη γωνία, γράφει "ΣΑΡΑ" και κάτι αραβικά ("ΣΑΡΑ" πάλι, δηλαδή, δεν πρωτοτύπησαν). αν θέλετε λίγο την ησυχία σας και ν' αράξετε καλύτερα, καθίστε πάνω, όχι κάτω.
ιδανικά πήγαινε σάββατο μεσημέρι που 'χει γεμιστά (αν είναι να πας σχετικά αργά μπορώ να σου δώσω τηλ να σου κρατήσουν μερίδα). επίσης ωραίο κεμπαμπ, αρνί σουβλάκι και κοτόπουλο σουβλάκι, σε "σάντουιτς" με αραβική πίτα ή μερίδα - το "μερίδα" αν δεν το καταλαβαίνουν πες "πιάτο" (αν κι έχει φύγει ο χαριτωμένος σερβιτόρος που καταλάβαινε μόνο κούρδικα του ιράκ κι είναι πολύ πιο εύκολα τα πράγματα). η μερίδα έχει σαλάτες γύρω, όπως το ποσταρισμένο, οπότε δε χρειάζεται να πάρεις. επίσης ωραίο είναι το μπιριάνι. αν δεν πας σάββατο μπορεί να 'χει "ταψί" που 'ναι μελιτζάνες/λαχανικά μαγειρεμένα με κιμά κι είναι επίσης πολύ ωραίο. α και φτιάχνουν δικές τους αραβικές πίτες και σου φέρνουν.
αλκοόλ δεν έχει καθόλου, αν το 'χετε ανάγκη δίνει και μερίδες φαγητό για έξω.
είναι θεόφτηνο.
αυτά.
Es el sonido de su mundo derrumbándose/Es el del nuestro resurgiendo
El día que fue el día, era noche/Y noche será el día que será el día
να προσέχεις σε εκείνα τα μέρη μόνο, είσαι γλυκούλης μη σε αρπάξουνε
ον τοπικ ξύπνησα και είχα όρεξη για το χτεσινό υπόλοιπο βιετναμέζικο. πριν τον καφέ. πρέπει να αρχίσω να έχω τεστ εγκυμοσύνης στο ντουλαπάκι μου φαίνεται
Vielen Dank für alles was mal war