Page 282 of 377 FirstFirst ... 182232272280281282283284292332 ... LastLast
Results 4,216 to 4,230 of 5645

Thread: Fuck My Life : A NEW ERA

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

έλα ρε σιγά τι έγραψε το παιδί. στρατό είναι και θέλει κάπου να τα πει

τεσπα, κράτα την αξιοπρέπεια που είπε παραπάνω ο λιτς και να θυμάσαι ότι πραγματικός εγωισμός είναι να αγαπάς τον εαυτό σου και όχι να κάνεις πράξεις που τον υποβαθμίζουν. κατά τα άλλα δύσκολη φάση, αλλά περνάει. είχα αρκετές μεγάλες σχέσεις ως τώρα και ξέρω.
    Rock or Nothing

Φιλελεκές Λεκές's Avatar

Δεν τον έκραξα, αλλά με τα er αντανακλαστικά αυτό φαίνεται.

Εννοώ πως όλα αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα -καλά στην περίπτωση του είναι και λίγο σαδισμός- και είναι κλάσμα μπροστά στα πραγματικά προβλήματα, αλλά και τις χαρές, του μέλλοντος. Αυτή είναι η πιο ουσιαστική συμβουλή που έχω να δώσω στο πρόχειρα στημένο γκρουπ θέραπυ του φόρουμ.

cowboy bebop 12 stars circle your brow's Avatar

Να την πέσεις στην πρώην του ικόνοκλαστ όσο πιο αισχρά γίνεται μπροστά της, να σου πουν "ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ". Γυρίζεις αποφασιστικά και λες "ΓΕΛΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΑΠΑΡΙ ΜΟΥ, ΛΟΛ ΑΤ ΑΡ ΜΠΙ ΝΙ ΚΟΣ".
    Throughout the times of perplexity and illusion
    We've got some last Gods left, worth keeping
    That go by such names as Kindness and Honesty.

I want us to hold swords again
    As in the years of the old tales.
    But this time, to fight for Dignity and Solidarity.

Against the waves of darkness and death
    I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

σου έχω την λύση, αλλά μόνο αν είσαι έτοιμος για όλα να ανοίξεις το σπόιλερ, αλλιώς πάνε παρακάτω

Spoiler
    μέθυσε και πήδα τον καινούριο της γκόμενο , μπορεί να σου ανοίξει νέους ορίζοντες

Επίσης αν έχεις αντρόιντ παίζει απλικέσιο για οταν μεθάς να μην παίρνεις τηλέφωνα
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

true overdriven's Avatar

Quote Originally Posted by stam and the witches View Post
    Χωρισμός μετά από 5 χρόνια πρέπει να ναι ό,τι καλύτερο μπορεί να σου συμβεί. Ίσως ο στρατός το κάνει λίγο άσχημο αλλά γενικά να ξέρεις ότι ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!!~
    Μεγάλη κουβέντα. Αν δεν ήσουν φαντάρος δεν θα το έπαιρνες τόσο στραβά.

Anti-Hero Reject's Avatar

Το λογικό είναι ο Υπερσυντέλικος να έχει συσσωρευμένη και οργή.
    Προφανως ένα καλό πουτάνιασμα θα έριχνε την αξιοπρέπεια του στον πάτο, αλλά θα τον βοηθούσε να εκτονωθεί....
    Αν είναι και ο πρώτος μεγάλος του έρωτας, τα πράγματα είναι δύσκολα.
    Barry Prudom-He's Public Enemy No1.

πελοπ/σιακή λέρα attila's Avatar

θεατρινες παιδι μου, τι περιμενες?

Senior Member atom_smasher's Avatar

κράτα την πάρλα του κολουμπρα αν και λιγο μετροσεξουαλ για τα γούστα μου. Μην τολμήσεις να ξαναχρησιμοποιησεις το τηλεφωνο σου είτε νηφαλιος είτε μεθυσμενος για να σχηματίσεις το νουμερό της! θα σου κοψω τα χέρια! Ναι θα σε βρω και στα χανιά αμα λάχει. εκεί κόντα είναι και η δικιά μου πρώην άλλωστε...
    ο στρατός δυσκολεύει το θέμα και τα 5 χρόνια ακόμα περισσότερο. α! και η μικρολεπτομέρεια οτι βρήκε κι αλλον επίσης ακόμα περισσότερο. αλλα για σενα πρέπει να σβήσει απο μέσα σου. δεν άξιζε τοσο πολύ. κράτα τα καλά και την εμπειρία. στην επόμενη θα είσαι πιο ώριμος. σου λείπει ναι σαφώς αλλά είσαι άντρας. προχώρα μπροστά. Ένα καλό πουτάνιασμα όμως θα σε σενιάρει.. ένα καλό πουτάνιασμα πράγματι...αρκεί να μην το εξαργυρώσεις σε καμιά κοπελίτσα που δεν φταίει τίποτα. βρες μία που γουστάρει γαμήσι. .. φίλες της κλπ δεν συμφωνώ να επιδιώξεις, αλλά αν είναι η πρώην του ικονο θα χει πλακα και για μας.. Αχ ελεύθερος μετά από 5 χρόνια σχέσης...σε ζηλεύω λίγο..τυχερούλη. καλοκαιρακι πλησιάζει..μουνάκια παντού...ποιός στην χάρη σου αν είσαι και λίγο εμφανίσιμος ...
    1) e4, c5
    2) Νf3

μαλάκα atom_smasher γράφεις που γράφεις τα πιο βαρετά ποστς στην ιστορία του ερ, μην τα κάνεις και διπλά, με σκοτώνεις.

Υπερσυντέλικε, μην ξαναπάρεις ποτέ τηλέφωνο. (αυτήν, όχι γενικά). Τα πέντε χρόνια είναι μεγάλο βάρος, αλλά αν διατηρηθείς σε μία κατάσταση μικρής_περιοχής για καιρό, θα σου διαλυθεί η ψυχολογία. Θα τερματίσεις. Θα είσαι για τα βουνά, για τις μπλούζες, για άσκημη φάση. Δεν χρειάζονται απλικέισονς, ούτε να έχεις κλειστά κινητά, ούτε τίποτα.

Απλά βεβαιώσου πως εκείνο το βράδυ θα πιείς Τόσο, που και να θελήσεις να πάρεις δεν θα καταφέρεις να ξεκλειδώσεις το κινητό
    (πιάνει)

ultimus_kafrus Djerdjelesh's Avatar

Quote Originally Posted by ypersyntelikos View Post
    ...Η ανακοίνωση έγινε τίγκα στο κλάμα από εκείνη, κλπ, "στενοχωριέμαι που σε στεναχωρώ", "δε σου αξίζει", και άλλα τέτοια...
    Κλασσικές ηλιθιότητες, τα ίδια έλεγε και η δικιά μου. Ευτυχώς εμένα είχε μικρή διάρκεια και σε 3 μέρες το είχα ξεπεράσει.

Κουράγιο και μη μασάς γενικά... Και ποτέ σούρα για μια γυναίκα. Πιες για την πάρτη σου και για τα καλύτερα που έρχονται.

314222 Mitsmann's Avatar

μου ρχεται να γραψω εδω και ωρα "το πε το πε ο παπαγαλος, οτι σ αγκαλιαζει αλλος".

Σκαω. Ειναι μπλακ χιουμορ. Ελπιζω να το εκτιμησεις. Αν οχι, οταν γινεις σουρα παρε εμενα τηλεφωνο. Θα σου πω ιστοριες να μη σε νοιαζει τιποτα.
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

Senior Member freak brother's Avatar

μη πιεις ρε γιατι οταν ξενερωνεις εισαι ακομα χειροτερα , οταν πας για βολη ομως ξερεις τι να σκέφτεσαι για να παρεις τιμιτικη
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

βασικά δεν ήρθε και η υπερσυντέλεια του κόσμου

Subspecies: Κώλος Κωλαράκι Τορνευτό's Avatar

Quote Originally Posted by Reject View Post
    καλές και ωραίες οι προτάσεις μας, αλλά όταν είσαι καψούρης +έχει χτυπήσει κόκκινα και ο εγωισμός, τυφλώνεσαι και δεν ξέρεις τι κάνεις, και μπορεί να πέσεις πολύ πολύ χαμηλά...

οπότε ότι και να σου λέμε Υπερσυντέλικε, η ουσία είναι η εξής: θα φας το σκατό, θα πονέσεις πάρα πολύ ακόμα, θα συνεχίσεις να πληγώνεσαι, θα ρίξεις την αξιοπρέπεια σου, μέχρι ένα σημείο όπου θα πιάσεις πάτο, θα το καταλάβεις, θα σιχαθείς, και θα σου είναι πλέον αδιάφορη και αυτή αλλά και η όλη φάση. Απλά κράτα ένα, κόψε ΚΑΘΕ ΕΠΑΦΗ. Αν μπορείς, άλλαξε και νούμερο. Γιατί και αυτή, κάποια στιγμή, από "τύψεις", μπορεί να σου στείλει. Ή μαλλον, ακόμα και το "Χρόνια πολλά" της, θα σε πληγώσει.
    Καλα τα ειπατε ολοι, και επειδη το ΕΡ ειναι πρωτιστα ψυχιατρικη κλινικη και μετα οτιδηποτε αλλο, εχω να πω οτι η ουσια βρισκεται στο αποπανω ποστ.
    Επισης να πω οτι βρισκω πολυ ενδιαφερον το pattern του "κανω σχεση και ερωτευομαι τρελα στα 18-20 και με χωριζει στα 24-26 και γαμιεται το συμπαν".

Μια μεθοδος που βοηθαει πολυ υπερσυντελικε ειναι να μηδενισεις τον εαυτο σου και απλα να φανταστεις τον εαυτο σου ως ακομα ενα συνολο απο decaying neutrons and protons που ελεγε κι ο Μπαντηλακης στην υπογραφη του, και απλα να δεις οτι εισαι ενα πολυ μικρο κομματι ενος στατιστικου γκρουπ. Δεν ηταν ουτε η καλυτερη γκομενα του κοσμου, ουτε η πιο ομορφη, ουτε η πιο ξεχωριστη, και σιγουρα οχι η ιδανικη για σενα. Και γενικα θα το πω κι εγω μια φορα γιατι επαναληψη μητηρ μαθησεως, ΜΗΔΕΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ. Αυτα και καλα κουραγια. Θα πονεσεις για λιγο καιρο ακομα, αλλα καποια στιγμη απλα θα εισαι σκατα χωρις να πονας, ε και καποια στιγμη θα εισαι καλα. It's a process.

royally fucked animae's Avatar

Βρήκε.γκόμενο.την.περίοδο.που.λείπεις.
    Ε να πα να γαμηθει, δεν αξίζει.
    Kill the wise one!