Εν τω μεταξύ οι μισοί γάβροι έφυγαν πριν την απονομή. Άσε που και αυτοί που έμειναν ούτε μισό σύνθημα δε λένε.
Η θεωρία συνομωσίας λέει οτι θα σπρώξουν τον Αστέρα για 1η θέση στα πλευ-οφ.
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Άπιαστο το πέναλτι του Αμπντούν! Ούτε ο Μανιάτης δεν μπορούσε να το βγάλει...
ΑΙΣΧΟΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
Ε Λ Ε Ο Σ
Πήγαμε ΟΛΟΙ, έσκασαν τα σόγια μου, όλοι οι συμμαθητές του πατέρα μου, ΟΛΗ η γαμημένη η Τρίπολη με 70 πούλμαν για να δει ΤΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ;
έλα ρε Τάκη μη βρίζεις
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
Βάλτε όλο το κύπελο στον κώλο και τα λοιπά.
Αυτό το πράγμα απλά δεν γίνεται.
Με το σημερινό δηλαδή ποιοί χαίρονται?
Ρε ΜΟΝΟ ΞΥΛΟ.
I don't do drugs. I am drugs.
O Κόκκαλης θα άφηνε το ματσάκι να πάει όπως πάει και αν κέρδιζε το κύπελλο ο Αστέρας (που θα το κέρδιζε όπως φάνηκε)
Θα έκανε και το χορατό "χο χο χο , φάνηκε σήμερα ότι όποια ομάδα παίζει καλύτερα από τον Ολυμπιακό κερδίζει, και όλοι αυτοί που φωνάζουν τόσα χρόνια για διαιτησίες θα πρέπει να πάρουν μαθήματα από τον Αστέρα"
Και θα είχε κάνει το κομμάτι του, και θα τουμπέκιαζε -έστω και με ποίμα- τον κόσμο, αλλά μπα, έτσι ο χοντρός δείχνει ότι δεν είναι λαίμαργος μόνο στην μάσα![]()
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Όλα όσα λες είναι μαλακίες, αλλά την 5αρα από τον Άρη ειδικά δεν την κατάλαβα. Εγώ νόμιζα πως στο ματς κρίνεται ποιος θα βάλει περισσότερα γκολ.
Εννοω οτι στηθηκες στον αρη, οτι αυτα που λεω για τον ηρακλη δεν ειναι καθολου μαλακιες και συνεπως τωρα που χρειαστηκε να σφαξουν εσενα για να παρει ακομα μια κουπα το Θηριο, δεν εχεις κανενα δικαιωμα να μιλας. Αν μεγαλοπιαστηκατε και δεν καταλαβατε οτι ειστε απλως αναλωσιμοι, ειναι δικο σας προβλημα.
Ε άντε γαμήσου τότε, όταν σφάξουν εσένα πάλι να μου θυμίσεις να ρθω να σου πω "καλά να πάθεις", να μη μιλάει κανείς στην τελική γιατί όλοι φταίνε. Ουστ.