Results 1 to 15 of 3846

Thread: Game Οf Thrones

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Blade Runner SpiritCrusher's Avatar

Quote Originally Posted by _UnHoLy^MaRtYr_ View Post
    γαμιεμαι κακά

εντιτ: περα απ την πλακα, η οποια αναλυση της οποιας σειρας στο ιαρ εχει να κανει με το ποσο φανμποης ειναι καποιος (περι εγκυροτητας αποψης) η το ποσο μουνι δειχνει (περι ποιοτητας σειρας). χασμουριεμαι με κατι τετοια, ειστε οι ιδιοι που παιζετε παιχνιδια του στυλ πλειμποι μανσιον για να βαρεσετε μαλακια. κατα τ αλλα ειμαι πιο γουτσου απο ποτε
    Και τι από τα 2 είδες στο ποστ μου που έκανες quote; Γιατί εγώ δε βλέπω τίποτα από τα 2, αλλά παρόλα αυτά βλέπω το αποθηκευμένο-preset-στο-word-ποστ που κάνεις τελευταία σε series threads για κόψιμο σειράς/ γιατί την βλέπεις κτλ. ενώ τώρα και ότι τη παίζω με playboy mansion;!;
    Θα μπορούσες καλύτερα να πεις γιατί διαφωνείς και τι σου άρεσε, λέω εγώ τώρα. Δες το και αλλιώς: λες πως στο θρεντ έχουμε πήξει στο φανμποϋλίκι και στο ποσοστο Μουνοθέασης™ αλλά η απάντηση σου σε όλο αυτό είναι ποστ ίδιου επιπέδου όμως σε άλλο, 3ο θέμα ώστε να μην πέσεις στο λακκο των μεν ή των δε. Αυτό όμως δε βοηθάει να αλλάξει η κατάσταση που ανέφερες.

Ανούσιο επεισόδιο είπαμε. Γενικά είναι μια καλή season και συνήθως το επεισόδιο τελειώνει χωρίς καν να καταλάβω πότε πέρασαν ~53 λεπτά. Όχι σε αυτό το ep, μιας και πολύ απλά περνούσε και δεν άφηνε τίποτα. Τα 3/4 ήταν σκηνές που αν δεν υπήρχαν δε θα άλλαζε τίποτα, το ίδιο ανούσιες με τυχαία βυζιά που κάποιοι κράζουν πχ. η όλη σκηνή με τον Theon που πραγματικά δεν έμαθε τίποτα στο κοινό και ήταν εκεί για να δείξουν στα oneman.gr του κόσμου πως είναι η πιο cool βίαιη σειρά.
    Δεν είμαι παράλογος και δεν περιμένω κάθε ep να είναι το Blackwater, κάποια eps θα είναι μεταβατικά και το χθεσινό είναι αυτό το ep της season. Παρόλα αυτά ακόμα και σε αυτό ήταν γεμάτο ανουσιότητες, ήταν κακό σε αυτό που πήγε να κάνει, πωςτολενε.
    Εξ'ου και:

Ανουσιότερο ep της season.
    Last edited by SpiritCrusher; 07-05-2013 at 19:13.
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
    <menumission> eunouxismenh orka