Μου'ρχονται στα γρήγορα στο νου 2-3 περιπτώσεις (Οι Morgana Lefay/Lefay το '99, οι Gorgoroth, οι Wishbone Ash αν δεν κάνω λάθος, πρόσφατα οι Cro-Mags που έπεσαν και φάπες), αλλά τέτοια επίπεδα συγχρονισμού πλανητών να βγαίνουν ταυτόχρονα δίσκοι με το ίδιο όνομα, όχι πρέπει να είναι πρωτοφανές.
Edit. Τελικά ναι, οι δύο Wishbone Ash έχουνε κυκλοφορήσει τις ίδιες χρονιές άλμπουμ, αλλά των (Turner's) Wishbone Ash ήταν λάιβ άλμπουμ και τούμπαλιν.
κι ομως με το "Sky Burial", μια πορωσαρα την εφαγα.
και το ελιωσα. ακομη το λιωνω.
δεν καταλαβαινω την συνδεση με τους Bitter End (αλλη τιμια εργατια απο κει).
ισως θελω μονο πικρα φετος και τσιτακηδες στα μικροφωνα.
το Terror οπως επρεπε, αν και μου φανηκαν να χαλαρωσανε λιγο.
και 'γω στρατοπεδο ειμαι. δεν αλλαζει κατι, ε.![]()
Ύστερα από LOOP.
Kαινούργιες καμμενιές από τον Paul Allen των The Heads .
Eδώ live με τους γνωστούς απ' τα παλιά The Big Naturals.
"I am Ubik. Before the universe was, I am. I made the suns. I made the worlds. I created the lives and the places they inhabit; I move them here, I put them there. They go as I say, then do as I tell them. I am the word and my name is never spoken, the name which no one knows. I am called Ubik, but that is not my name. I am. I shall always be."
www.monolith.gr
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
πέρσι τέτοια εποχή ο Dr. John κυκλοφόρησε ένα τεράστιο άλμπουμ. έχω φάει κόλλημα τις τελευταίες μέρες.
![]()
Ακούει κανείς συμφορουμίτης The Howling Void;
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
Καινούργιο Kylesa. Μια χαρά είναι, κι απ' τις τελευταίες πίπες καλύτερο.
Last edited by nikos_souvlas; 06-05-2013 at 17:36.
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
Κσταπληκτικό το αποπάνω.
John Cleese: Political Correctness Can Lead to an Orwellian Nightmare
στριμιν ολο το νεο ιμολεισον
http://www.terrorizer.com/2013/05/08...piracy-stream/
Μην ξεχνάς το 3ο γράμμα...