σεμι-σπόιλερ αλλά το βάζω για να είμαι ήσυχος
Spoiler
σεμι-σπόιλερ αλλά το βάζω για να είμαι ήσυχος
Spoiler
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
Εκανα το ποστ αυτο με τα ματια να κλεινουν απο την κουραση και μετα απλα σαπισα μεχρι τωρα, 10 ωρες. Συγχωρησε με, Βαλυριαν, οκ, μου φυγε ενα γραμμα ρε φιλε, ημαρτον.
Εδω ξεχασα την αυξηση, "απεδωσαν" θα εγραφα κανονικα. Γενικα τα ποστ σου ειναι σαν γκομενας σε περιοδο, ακομα και μετα απο τοσο εκπληκτικο επεισοδιο
Καπου εδω να πω οτι η μουσικη που παιζει στην τελευταια σκηνη της δινει ενα 30% της συνολικης της μεγαλειοτητας ε.
Last edited by Κωλαράκι Τορνευτό; 23-04-2013 at 13:48.
Καλισι με τζινακι , eat that αναχρονιστικε κοσμε της φαντασι λογοτεχνίας .
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
βλεμμα Jorah
Vielen Dank für alles was mal war
True or false?
Spoiler
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
Spoiler
ΜΠΛΑΚ ΜΕΤΑΛ ΜΑΓΕΙΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ
πεθαινεις με σπαθι στην καρδια?
Πολλές γαμάτες σκηνές μαζεμένες έπεσαν σε αυτό το επεισόδιο και με προβληματίζει. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι. Κρίμα πάντως που η σκηνή tywin - cersei επισκιάστηκε από όλα τα υπόλοιπα.
Spoiler
ΜΠΛΑΚ ΜΕΤΑΛ ΜΑΓΕΙΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ
Dovaogēdys! Naejot memēbātās! Kelītīs!
Zaldrīzes buzdari iksos daor.
Nyke Daenerys Jelmāzmo hen Targārio Lentrot, hen Valyrio Uēpo ānogar iksan. Valyrio muño ēngos ñuhys issa.
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!
Dracarys!
![]()
Brotherhood Without Banners