αυτα ειναι.τιγκα καυλα.
Επιτέλους, σεβαστείτε τη διαφορετικότητα, δεν θίξαμε το προσωπικό δημιούργημά σας ή την δικιά σας, προσωπική, σειρά. Μπορεί εν ευθέτω χρόνο να συμβούν παπάδες και να γαμήσει, προς το παρόν μου φαίνεται αποπροσανατολισμένη η φάση.
Άτομ, είσαι αρκετά μπούφος ακόμα και για να πουλήσεις φτηνή ειρωνία και αυτό βγαίνει και από μόνο του, εύκολα.
τώρα γίνεσαι κακός εσύ με τα βιβλία!
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
Το επειδόδι μόνο ΓΑΜΗΣΕ.
Η τελευταία σκηνη δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη.
Spoiler
I don't do drugs. I am drugs.
Spoiler
Licenced to Chill.
Ε ναι ρε Ομ, ναι.
Ε παιδια, καλυτερο επεισοδιο ως τωρα (ολων των σεζον ε). Και δεν ειμαι καν πωρωμενος με τη φαση οσο ειστε αλλοι.
Απλα το επεισοδιο γαμησε, και η Νταενερυς εκοψε τη γη στη μεση. Χεβι μεταλ, καυλα. Οτι ειπε ο Σαμπρελας στο σποιλερ του + τα τελευταια δεκα λεπτα, απλα αυτο.
Δε συμφωνω μαζι σου, εχω διαβασει εναμισο βιβλιο και ειναι σπαστικη και στο βιβλιο, οπως ηταν και στις αντιστοιχες σεζον.
Ε τωρα απλα ΓΑ-ΜΗ-ΣΕ. Τα Βαλαρυαν πιο ομορφη γλωσσα του κοσμου οπως τα αποδωσαν ε.
Last edited by Κωλαράκι Τορνευτό; 23-04-2013 at 03:32.
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
μη το λες γιατί πριν αρχίσω τα βιβλία έτσι όπως ήταν κοντούλα/ξανθούλα/κλπ η καρδιά μου σκίρτησε.
τώρα πυο δεν έχω την εικόνα, κάθε φορά πυο φτάνω σε δικό της κεφάλαιο έχω μια ελαφριά ξινίλα στη μούρη.
"Κυρία Μαριάννα δεν καπνίζουμε την ώρα της γυμναστικής"
Τι να σας πω, εγώ την βρήκα πολύ δυναμική και γαμάτη στα βιβλία, και μου φάνηκε απ'τους χαρακτήρες που χτίστηκαν πιο όμορφα.
ναι χτίστηκε..αλλά ξεκίνησε ξεμπαζωνωντας...
1) e4, c5
2) Νf3