Νέο κομμάτι Sabbath!
(δεν είναι άσχημο, αλλά περίμενα δυνατότερο)
Νέο κομμάτι Sabbath!
(δεν είναι άσχημο, αλλά περίμενα δυνατότερο)
Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !
† σας περιμενουμε οταν ξυπνησετε.19.4.13
Epilogue
The first era/circle came to a halt. The ritual has finished and the potion was fully ingested; Sleep ensues. The Brotherhood enters the mountain of Doom.
Good luck to all the people that have stood by us along the years.
Keep the Mind's Fire burning & Celebrate.
Brotherhood Of Sleep
April 2013
the nail that sticks up gets hammered down
the end of the rope is a noose
the truth is in the gas chamber
δεν ξερω αν αργησα πολυ να τους ανακαλυψω αλλα τωρα που τους εμαθα τους λατρεψα...τι ΜΠΑΝΤΑΡΑ που ειναι οι Βe'lakor!!!
τι να πρωτοσχολιασει κανεις
Τα 100+1 πιο επιδραστικά πρόσωπα στη μουσική
#Η μουσική στην Αθήνα
Που έχει υπότιτλο Η Μουσική στην Αθήνα και ο πρώτος που βλέπεις είναι ο Αγγελάκας;
John Cleese: Political Correctness Can Lead to an Orwellian Nightmare
που έχει τον υπεύθυνο διαφημίσεων των Jumbo.
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
Πέθανε ο Storm Thorgerson λέει. R.I.P.
http://entertainment.time.com/2013/0...on-dead-at-69/
Δεν έχουμε θρεντ, κακώς, οπότε το πετάω εδώ.
29 Απριλίου
Και δείγμα...
John Cleese: Political Correctness Can Lead to an Orwellian Nightmare
Στην αρχή νόμιζα τη σειρά και λέω για να κάνω google να δω κανένα φοβερό trivia που μου διαφεύγει. Το μετάνιωσα όταν κατάλαβα πως ήταν αυτός εδώ ο αντιπαθητικός :Μάκης Πουνέντης (Λάμψη)
Επίσης,
Τι σχέση έχει με τη μουσική ξέρει κανένας;Αντώνης Παπαδημητρίου (Πρόεδρος Ιδρύματος Ωνάση)
Διακεκριμένος δικηγόρος και οικονομολόγος, απόφοιτος του London School of Economics, νομικός σύμβουλος στη ναυτιλιακή εταιρεία του ομίλου Ωνάση, από το 1988 μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και από το 2005 Πρόεδρος του Ιδρύματος Ωνάση.
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!