Page 14 of 23 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast
Results 196 to 210 of 344

Thread: Warlord @ Αθήνα (Gagarin) 27/4/2013 & Θεσσαλονίκη (Μύλος) 24/4/2013

Senior Member VidnaObmana's Avatar

more news:

http://www.facebook.com/groups/warlo...1343807512373/

Enough talk: Seeder 83.82.223.123 (Otenet ConnX user) Geolocation does wonders. I know who you are.
    κλαυσιγελος και αηδια
    Let The Freak Flag Fly!

Señor Member Art In Haste's Avatar

Είχα ένα συμμαθήτη Ντόκο στο Λύκειο, για μπάτσες, και αυτός και όλη η οικογένεια τους, ήταν και πολλοί, πολύτεκνοι...
    John Cleese: Political Correctness Can Lead to an Orwellian Nightmare

Senior Member freak brother's Avatar

παω να κανω ποπ κορν..
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

ρεταλι BURNIN AMBITION's Avatar

ολοι μορουν να το βρουν στον πειρατικο ορμο
    ποθτανα ολα
    <Mitsmann>
    ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε

iola 11
    www.facebook.com/iola11
    www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band

Quote Originally Posted by Atropos View Post
    Κατά τ' άλλα, γι αυτόν το λόγο το GoT είναι σειρά με @@. Αν ήταν να κερδάει πάντα ο καλός και ο Ολυμπιακός με το Αιγάλεω, θα βλέπαμε Σβαρτσενέγκερ.

Για τον δίσκο θα πούμε;

Βγήκε.

Oljeselger Zoonchild's Avatar

ρε, δωστε τους ενα δικιο, τοσα λεφτα δωσανε στο Hammer για:

α) ολοσελιδη προακροαση-παρουσιαση του δισκου στις δισκοκριτικες του προηγουμενου τευχους
    β) εξωφυλλο στο τευχος αυτου του μηνα
    γ) 6σελιδη συνεντευξη του μαρτυρα Τσαμη
    δ) φυσικα παρουσιαση του δισκου ως δισκου του μηνα(δυστυχως δεν μπορουσαν να τον βγαλουν απο τωρα της χρονιας)
    ε) ολοσελιδη διαφημιση

πρεπει να κανουν αποσβεση αμεσα
    ΑΕΛ τρακτερ και Love is in the air /

Mazikeen Krux's Avatar

διαβάζω τα παραπάνω λινκς με φοίβο ντόκο και τα κόμμεντς στις αναρτήσεις και να είμαι ειλικρινής με πιάνει λίγο θλίψη. μιλάμε για κατάντια όχι μαλακίες. επίσης official fan club και μαλακίες. μόνο έλληνες γράφουν εκεί μέσα και αυτοί είναι 10-20 οι ίδιοι και οι ίδιοι που ποστάρουν. ο Σαφέτης έχει πολύ πιο δυναμικό fan club. παρόλ' αυτά θα συμπάσχω στο προσωπικό δράμα που προφανώς βιώνουν οι "οπαδοί" του william και δεν θα πω παραπάνω, γιατί κατανοώ οτι εδώ μιλάμε για ανθρώπους που απροκάλυπτα τους δηλώνουν οτι τους εκμεταλλεύονται και αυτοί συνεχίζουν και προσκυνάνε.

πριν από κανα μισάωρο έβαλα να ακούσω αυτό το 70.000 sorrows στο youtube. μιλάμε για σκουπιδαριό όχι μαλακίες. μιλάμε για βλαχομέταλ του μπαρμπα-μήτσου της κατώτατης διαλογής. λυπάμαι για αυτούς που κάθονται και εκθειάζουν τέτοια πράγματα με την δικαιολογία "ΓΟΥΣΤΑ". κρίμα ρε λεβέντες.
    I'll bury you in your god's fucked garden

Δράκος ikonoklast's Avatar

Quote Originally Posted by Krux View Post
    μιλάμε για σκουπιδαριό όχι μαλακίες. μιλάμε για βλαχομέταλ του μπαρμπα-μήτσου της κατώτατης διαλογής. λυπάμαι για αυτούς που κάθονται και εκθειάζουν τέτοια πράγματα με την δικαιολογία "ΓΟΥΣΤΑ". κρίμα ρε λεβέντες.

Dol Ammad - Star tales (release date 2004 Black Lotus)

Lineup :
    Zoe Tsokanou - vocals
    Marieta Panagiotidou - vocals
    Kortessa Tsifodimou - vocals
    Alexandra Voulgari - vocals
    Vicky Alexaki - vocals
    Maria Stolaki - vocals
    Panos Iampoultakis - vocals
    Themis Mpasdekis - vocals
    Alexandros Barmpas - vocals
    Kyriakos Chouvardas - vocals
    Petros Moraitis - vocals
    Yiannis Tsalouhidis - vocals
    Jimmy Wicked - guitars
    Nick Terry - bass
    Thanasis Lightbridge - keyboards
    Alex Holzwarth - drums

Tracklist :
    1. Dreamport
    2. Eclipse (Corona Of The Sun)
    3. Weaver's Dance
    4. Boxed Daylight Part 1
    5. Boxed Daylight Part 2
    6. The Veil (Seven Face Danger)
    7. Back to the Zone
    8. Master of All
    9. The Hill of Hope
    10. Kruug
    11. Vortex 3003
    12. Mission Butterfly

Μιλάμε για το τολμηρότερο εγχείρημα που έχει γίνει ποτέ στην ιστορία του metal. Πόσο μάλλον όταν το συγκεκριμένο προέρχεται απο μία ελληνικής καταγωγής μπάντα και ιδιαίτερα απο το μυαλό ενός Ελληνα συνθέτη.

Οι Dol Ammad είναι το πνευματικό παιδί του πληκτρά Thanasis Ligthbridge και ο μόνος τρόπος για να περιγράψεις την μουσική που αποδίδουν, είναι electronica metal. Είναι πραγματικά περίτεχνος ο τρόπος που μπλέκουν το power metal με την ορχηστρική και την ηλεκτρονική μουσική, όπως επίσης και η ύπαρξη της 12μελούς χορωδίας αποτελούμενη απο 6 γυναικείες και 6 αντρικές φωνές.

Το μόνο συγκρότημα που μπορεί να φτάσει κοντά στο μεγαλείο της μουσικής που δημιουργούν είναι οι Therion αλλά και πάλι οι ηλεκτρονικές περιπτύξεις των Dol Ammad οπως και το οτι δεν υπάρχουν lead φωνητικά μιας και η χορωδία είναι τα φωνητικά πηγαίνουν το όλο εγχείρημα μίλια μακριά απο αυτούς. Απόλυτα λογικό επίσης είναι και το γεγονός πως οι κιθάρες ακούγονται ένα σκαλί κάτω απο τα πλήκτρα, για να αποδοθεί καλύτερα αυτό το majestic feeling της μουσικής.

Ιδιαίτερη μνεία επίσης στον απίστευτο Alex Holzwarth (Angra, Avantasia, Paradox, Sieges Even) που με το διακριτικό know how συμπληρώνει το μεγαλειώδες παζλ των συνθέσεων του Ligthbridge.

Προσωπικά το θεωρώ ως μια προσπάθεια που θέλει καταρχάς τρομερή μουσική γνώση και συνοχή αλλά και αρκετά cojones για να εμφανιστείς απο το πουθενά με ένα ήχο που όμοιος του δεν υπάρχει. Είναι by far μια απο τις καλύτερες κυκλοφορίες των '00s και μία απο τις πιό μοναδικές μπάντες που έχει δει ποτέ το metal ιδίωμα.

Το 2006 κυκλοφόρησαν ακόμα ένα φοβερό δίσκο με τίτλο Ocean Dynamics.
    Η τελευταία κυκλοφορία του Ligthbridge που έχει μετονομάσει το project σε Dol Theeta ονομάζεται The universe expands και είναι διαθέσιμη προς πώληση και πρέπει κάποια στιγμή και ο γράφων να αξιωθεί να το παραγγείλει.

Link : http://www.thanasislightbridge.com/

Mazikeen Krux's Avatar

καλά εντάξει εσύ δεν έχεις κάνε ποτέ λάθος κρίση, δεν έχεις πει ποτέ λάθος πράγματα, δεν έχει ακούσει ποτέ κακή μουσική. γεννήθηκες τέλειος και πάντα άκουγες τα γαμάτα και τα καλύτερα και τα ψαγμένα και ποτέ δεν χρειάστηκε ποτέ να ανακαλέσει ή να αναθεωρήσεις τα γούστα σου. βλάκα. μίζερε.

το έχω ξαναπεί αλλά θα το ξαναπώ γιατί νομίζεις οτι κάνεις κάποιο πόιντ αυτή την στιγμή. πολλά από τα πράγματα που άκουγα στο παρελθόν τα έχω αποδομήσει, τα έχω κρίνει ξανά και ξανά και τα έχω αποκαθηλώσει. δεν θα σου αναλύσω τους λόγους που με οδήγησαν στο να ακούσω κάποιες κακές μουσικές αλλά θα ήθελα να μείνεις στο γεγονός οτι τις αναγνωρίζω ως τέτοιες πλέον.

To Defend Our Steel Ra Pariah's Avatar

Ε αφού έχεις αποδομήσεις τα παλιά σου ακούσματα, πάσο τότε! Ποιά είναι η διαδικασία ακριβώς; Διαβάζεις Derrida και Caputo και παράλληλα προσπαθείς να βρεις αδύναμα σημεία σε Θανάση Lightbridge και Hammerfall; Ή είναι ακόμα πιο σύνθετη;
    ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
    LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!

Mazikeen Krux's Avatar

εσύ γιατί ειρωνεύεσαι τώρα δεν έχω καταλάβει;
    συμμετέχεις και εσύ στην σταυροφορία του αποπάνω για πινκς ή θίχτηκες που σου μαγαρίσαμε το είδωλο και ήρθες να με βάλεις στην θέση μου;
    και στην τελική τι σε νοιάζει κιόλας πως κάνω εγώ την όποια αποδόμηση μου. πρόκειται να κάνεις κάτι ανάλογο εσύ ποτέ; είπαμε ΝΤΕ ΜΑΙΟ, ΤΣΑΜΗΣ και άγιος ο θεός.

Φιλελεκές Λεκές's Avatar

Νομίζω ήταν λίγο υπερβολική η κρίτικη σου στο τραγούδι Κρουξάκο. Περίμενα εντελώς διαφορετικά πράγματα διαβάζοντας την.

Τα φωνητικά είναι μετριότατα και καταλαβαίνω πως αντιλαμβάνεται κάποιος το τραγούδι αν είναι σε anti-σπαθί/ατσάλι/λυρισμός/τσίγκινο βρακάκι state of mind. Παρολαυτά, αν προσπαθήσεις να δεις λίγο πιο πέρα, θα βρεις πολύ ιδιαίτερο κιθαριστικό παίξιμο και κάποιες ωραίες ιδέες αν και πρέπει να πω πως το τραγούδι, μου φάνηκε απλώς λειτουργικό (=συμπαθές) χωρίς να φτάνει κανά μνημειώδες peak.

314222 Mitsmann's Avatar

αν τελικα το any publicity is good publicity, προβλεπω να γεμιζει το ΟΑΚΑ.
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

Mazikeen Krux's Avatar

Quote Originally Posted by Λεκές View Post
    Νομίζω ήταν λίγο υπερβολική η κρίτικη σου στο τραγούδι Κρουξάκο. Περίμενα εντελώς διαφορετικά πράγματα διαβάζοντας την.

Τα φωνητικά είναι μετριότατα και καταλαβαίνω πως αντιλαμβάνεται κάποιος το τραγούδι αν είναι σε anti-σπαθί/ατσάλι/λυρισμός/τσίγκινο βρακάκι state of mind. Παρολαυτά, αν προσπαθήσεις να δεις λίγο πιο πέρα, θα βρεις πολύ ιδιαίτερο κιθαριστικό παίξιμο και κάποιες ωραίες ιδέες αν και πρέπει να πω πως το τραγούδι, μου φάνηκε απλώς λειτουργικό (=συμπαθές) χωρίς να φτάνει κανά μνημειώδες peak.
    δεν διαφωνώ οτι η αρνητική μου φόρτιση με τα γεγονότα των ημερών και τις απανωτές βλακείες από πλευράς του Τσαμή και των ακολούθων του, μπορεί να έχει παίξει καταλυτικό ρόλο στην προδιάθεση μου ακούγοντας το κομμάτι. παρόλ' αυτά προσπάθησα να το ακούσω όσο πιο ψύχραιμα και "αντικειμενικά" γίνεται και εντάξει αυτό που με απωθεί πλήρως είναι το γεγονός του πόσο cheesy ακούγεται το τελικό αποτέλεσμα. δηλαδή ούτε αυτοκρατορίες, ούτε βασιλείες των ουρανών, ούτε ιερούς βομβαρδισμούς πλαισιώνει αυτό το πράγμα. είναι ξεκάθαρα μια μουσική ενός ανθρώπου σφηνωμένου σε μια συγκεκριμένη χρονική μουσική κάστα που φωνάζει οτι δεν επιδιώκει και δεν θέλει να έχει καμία επαφή με οτιδήποτε άλλο. σε τελική ανάλυση πιστεύω οτι ο άκρατος εγωκεντρισμός του william αντανακλάται πλήρως και στην μουσική του.