Θα κάνω πακέτο στο κινητό και tethering λοιπόν, τι να πω. Ευχαριστώ πολύ.
Θα κάνω πακέτο στο κινητό και tethering λοιπόν, τι να πω. Ευχαριστώ πολύ.
ξερει κανεις τι παιζει με φοιτητικα δανεια στην Αγγλια ?
Briar
[για να μην την πατήσεις σε περίπτωση που δεν το'χεις σκεφτεί]
πριν το κάνεις βεβαιώσου ότι το tethering δεν είναι κλειδωμένο στο κινητό σου, ή εναλλακτικά ότι υπάρχει κάποιο custom stable rom με ξεκλειδωμένο tethering που μπορείς να βάλεις.
το stable σε bold γιατί την έχω πατήσει με όχι ωραίο τρόπο
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
No, και τώρα παίζω κανονικά tethering στον ήρωα τον κινέζο (ZTE). Όταν παίζει wireless φτάνει 40 βαθμούς, ψήνεις κάστανα επανω![]()
Ικόνοκλαστ, αν είσαι ακόμα φοιτητής κάνε το φοιτητικό πακέτο της κοσμοτέ, 5 gb με 9 ευρώ (γίνεται και χωρίς πάσο, με βεβαίωση σπουδών).
Και γω με tethering είμαι, μου χουν δώσει και φλασάκι μαζί αλλά δεν το χρησιμοποιώ.
Κλασικότατη ερώτηση για ένα σπίτι με νόβα...
Πώς γίνεται με τον πιο φθηνό-εύκολο τρόπο να παίζει και στη μέσα τηλεόραση της κρεβατοκάμαρας?
Κι εδώ τελειώνει η φάση.
θα στα πω πριβε!
για νόμιμα πάντως είναι +9,90
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Επιστροφη απο κεντρο Λονδινου χθες βραδυ με το αυτοκινητο φιλου. Βαζει Immortal ( ! ) στο τερμα. μετα απο λιγο ενδειξη στο ταμπλο:
![]()
ρε παιδιά μπορεί κανείς να μου προτείνει κάποιο αξιοπιστο πρόγραμμα ή site για να τσεκάρω μια εργασία μου για plagiarism;
thanks
Poverty, depression, power and despair Conditioned inside and out to the point of no return by a world not crafted by hands of our own yet still we march in step to the cadence of its irregular beatThe damage has been done- irreparable and all-encompassingNature is as archaic word that could never explain this mess Worlds become obsolete like ideas and they won’t have to burn the booksWHEN NOONE READS THEM ANYWAY!
αυτό και τα citroen το χουν, αλλά δουλεύει μόνο με τον πάγο όχι με immortal![]()
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
θα μεταφερθεί η αργία της 1μαγιάς για Τρίτη του Πάσχα λεει αλλά ισχύει μόνο για εμπορικά καταστήματα ή και για ιδιωτικές εταιρίες;
There was a time that the pieces fit, but I watched them fall away