Λοιπόν. ΠΑΝΣΟΦΟ ΓΚΟΥΡΟΥ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΙΛΕΚΤΡΙΚ ΡΕΚΒΙΕΜ χρειάζομαι τη βοήθειά σου. Ακούστε πώς έχουν τα πράγματα.
Στο στρατόπεδο πλέον είμαι καψιμιτζής. Αυτό έχει πολλά καλά, μπορεί να γίνει και στο φαντάρος θρεντ μία καλή συζήτηση για το πόσο γαμάει και παχαίνει να είσαι καψιμιτζής. Στο θέμα μας όμως.
Ο κόσμος στο κψμ σκάει σε waves. Μία το πολύ πρωί που θέλει καφέ όλο το στρατόπεδο, μία γύρω στις 10-11 που θα πάρει ένα δεύτερο καφέ και θέλει να κολατσίσει λίγο, και μία πριν το μεσημεριανό. Τότε είναι μόνο που σκάει λίγο δουλίτσα. Κατά τα άλλα, όλες τις ενδιάμεσες ώρες μπορώ να κάνω το ο,τιδήποτε, όπως το να βγάλω λαπτοπ κλπ.
Θα ήθελα λοιπόν προτάσεις για ένα ωραίο παιχνιδάκι, αρκετά κολλητικό και τίμιο, για μετριότατες απαιτήσεις υπολογιστή, που να κολλάει στη φάση. Δηλαδή, να μπορεί να γίνει εύκολα pause (χωρίς να κόβεται στη μέση), να είναι ψιλοελαφρύ έτσι ώστε να παίξει το alt tab όταν σκάει ο προϊστάμενος, να μη γίνεσαι στόχος εκεί πέρα πατώντας με δύναμη τα πλήκτρα και το ποντίκι, ήρεμα κι ωραία να τσουλάει. Για παράδειγμα το manager είναι καλή περίπτωση για αυτό. Έχω σηκώσει ήδη δυο πρωταθλήματα με udinese, στο άλλο save η πανιωνάρα είναι world class το 2023, είναι και το 12 που ψιλοπάλιωσε, οπότε λέω να το αφήσω. Με αποθαρρύνατε να αγοράσω και το 13, και θα υπακούσω γιατί δεν είναι να χαλάμε τσάμπα λεφτά τη σήμερον ημέραν.
Δώστε τα φώτα σας, θέλω να ακούσω γνώμες με μαγκιά, σιγουριά, και μπρίο. Θέλω μια παιχνιδάρα.