δεν μου εχει ερθει. το ονομα της μπαντας εχει ο λογαριασμος. αν καποιος μπορει να βοηθησει... εγραψα και το πληρες ονομα του ουγκο τσαβεζ σωστα
δεν μου εχει ερθει. το ονομα της μπαντας εχει ο λογαριασμος. αν καποιος μπορει να βοηθησει... εγραψα και το πληρες ονομα του ουγκο τσαβεζ σωστα
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
Δοκίμασε με ένα ακάουντ DRUMIN AMBITION.
πες νικ να το κάνουμε κατευθείαν.
Es el sonido de su mundo derrumbándose/Es el del nuestro resurgiendo
El día que fue el día, era noche/Y noche será el día que será el día
ο φιλος σαμπρελας με εκανε να δακρυσω και ολα καλα. σας ευχαριστω
δε θελω να γινω πρηξας, αλλα οποτε βρειτε χρονο, αν θελετε δειτε γιατι το signature μου δεν εμφανιζεται. δεν καιγομαι αλλα οκ δε θα με χαλαγε, να εχω τα λινκ της μπαντας σαν υπογραφη. ευχαριστω
Πρέπει να παίζει ακόμα τρελό θέμα με τις εγγραφές και το email ενεργοποίησης που δεν έρχεται. Είχα φάει 2 μήνες αναμονή μέχρι να βρω κάποιον από το φόρουμ για να με ενεργοποιήσει. Άσε που δεν υπάρχει εύκολος τρόπος να στείλεις email σε administrator όταν είσαι εγγεγραμένος αλλά όχι activated.
Καλησπέρα παιδιά, έκανε εγγραφή ένας φίλος και δεν του έχει έρθει ακόμα email επιβεβαίωσης. Το username είναι: umbradon αν μπορείτε να το κάνετε manually.