Νταλας ερχεται με φορα
απο κατι ματςακια που εχω δει το Ντενβερ (και χθες με ΝΥ πολυ πεσμενη)
ωραια ομαδα τρελος ρυθμος
αν και τους λειπει ο παιχταρας παιζουν πολυ ωραιο μπασκετ
Νταλας ερχεται με φορα
απο κατι ματςακια που εχω δει το Ντενβερ (και χθες με ΝΥ πολυ πεσμενη)
ωραια ομαδα τρελος ρυθμος
αν και τους λειπει ο παιχταρας παιζουν πολυ ωραιο μπασκετ
Ποιος ειναι ο παιχταρας? Εχω δει πολυ Ντενβερ φετος, ειναι παρα πολυ καλη ομαδα και αδικειται ακομα και απο την πολυ καλη θεση που εχει.
Πολυς ο ανταγωνισμος στη Δυση...
Γενικά έναν superstar εννοεί, το πιο κοντινό σε κάτι τέτοιο που έχουν είναι ο Iguodala.
Απέχει πολύ από το να τον βάλεις στην κατηγορία αλλά τουλάχιστον ήταν allstar selection.
Licenced to Chill.
Οι Nuggets από τότε που έφυγε ο Anthony έχουν ομαδάρα. Δεν χρειάζονται το σούπερ σταρ όπως φαίνεται, κάθε βράδυ έχουν και διαφορετικό πρωταγωνιστή.
Jones μουνί.
καταληγω οτι εκανε βαβουρα επειδη απλα δεν του εδωσαν φαουλ![]()
Τα έιπα και στον Φίξξξερ, ήταν φάουλ και το παραδέχτηκε και η λίγκα.
Επίσης, Kobe και Jones έχουν προϊστορία.
ΣΤο ειπα οτι ειναι φαουλ εγω πριν μου το πεις, και επισης ειπα οτι ταρχιδιαμας κουνιουνται Κομπε.
Τετοια "φαουλ" γινονται δεκαδες ανα αγωνα και μαλιστα οι Λεηκερς παιρνουν χειροτερα σφυριγματα απο το να μην σφυριχτει φαουλ αυτη η φαση.
Απλα επειδη οσο μεγαλος παικτης ειναι ο Κομπε, αλλο τοσο ντιβα ειναι, ηθελε να το κανει και ιστορια. Αλλοι τι να πουν...
συμπτωσουλα αμα κατσει
07-08 Ροκετς 22 σερι νικες και το σερι εσπασε απο Βοστονη 18/3
φετος Μιαμι 22 σερι , 18/3 και ναι παιζουν με Βοστονη
αν και απο οτι ειδα δεν παιζει KG
Ωραίο τοπ 10 το σημερινό.
yeah ...γαμησε
Poverty, depression, power and despair Conditioned inside and out to the point of no return by a world not crafted by hands of our own yet still we march in step to the cadence of its irregular beatThe damage has been done- irreparable and all-encompassingNature is as archaic word that could never explain this mess Worlds become obsolete like ideas and they won’t have to burn the booksWHEN NOONE READS THEM ANYWAY!
Στο highlight n. 10 ο τυπάς που καρφώνει δεν κάνει βήματα;
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
Βήματα κάνει αλλά αυτά στο NBA, ειδικά σε αιφνιδιασμό, δε σφυρίζονται ούτε για χαβαλέ.