Shadowside, κατι μπραζιλερος καλα παιδια, με οψη μεταλλερς που εφτιαξαν μπαντα στο λυκειο, γυναικα τραγουδιστρια, θα ελεγα αν ηταν καλοι κακοι η αδιαφοροι αλλα ειχε περιεργο ως και κακιστο ηχο. Τιποτα που να μου μεινε στο μυαλο.
Gamma Ray παλι οχι καλοι. Πφ. Κεφακια ειχαν, ολα κομπλε, αλλα παιρνουν βραβειο χειροτερου σετλιστ σε συναυλια. Ουτε επιτηδες για σπασιμο. Το πιο παλιο που επαιξαν ηταν το Men Martians and Machines (!) και τιποτα παλιοτερο. Ακουστε? Λαθος.
Helloween καλοι, ωραιοτατο ιντρο με το κουηνικο I wanna be god και το κατι-σαν-αντιαεροπορικο πανι να καλυπτει τη σκηνη μεχρι το 1ο κομματι, σαφως καλυτεροι φυσικα, το τελευταιο αλβουμ μ αρεσε ετσι κι αλλιως, απλα -και αυτους- τους εχω δει σε καλυτερο λαηβ. Το Ενκορ παντως με Χανσεν και medley σε Halloween/How Many Tears/Heavy Metal is the Law και μετα ολοκληρο το I want out, ηταν οπως επρεπε. Καποιος απ τους 2 μπορουσε να παιξει το Ride the sky περχαψ, αλλα οκ. Επισης να κοψουν τα ντραμ σολο, γενικα κανει κοιλια το λαηβ ετσι χωρις λογο.
ο Ντερις παντως τους κραταει στη σκηνη εκπληκτικα.
το Φαζζ φισκα, κοινο στα επιπεδα που πρεπει στα παλια αλλα και σε αρκετα καινουρια.
σε αλλα υστερογραφικα νεα, ειναι συμπτωματικο δικο μου, η στο Φαζζ δεν πετυχαινεις καλο ηχο με τιποτα? Αναλυστε σε 120 λεξεις.