Page 24 of 29 FirstFirst ... 142223242526 ... LastLast
Results 346 to 360 of 422

Thread: ΑΝΤΙΚΥΠΡΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ.

. Ghoul's Avatar

δεν ξέρω τι λέτε αλλά πίνω ζιβανία και τα γαμάει όλα.

We are left alone staring into the abyss, into the laughing face of madness.

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

φήμες θέλουν αντιπροσωπία της δη.μαρ να έχει μεταβεί στην Κύπρο να ψηφίσει "ΝΑΙ"
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

Nicolas Papadopoulos, Chairman, Cypriot Finance Committee tells @SkyNews we are ready to suffer but we will not give up our freedom

true overdriven's Avatar

Καλά σας γάμησε η Κύπρος.

Φιλελεκές Λεκές's Avatar

Quote Originally Posted by KoiliaSamprela View Post
    Nicolas Papadopoulos, Chairman, Cypriot Finance Committee tells @SkyNews we are ready to suffer but we will not give up our freedom

Senior Member atom_smasher's Avatar

τΟΥς ΠΑΡΑΔΈΧΟΜΑΙ λίγο
    1) e4, c5
    2) Νf3

αντικειμενικά αδιάφορο ως προς το "ηρωικό" της υπόθεσης.
    Από την μια έχουν την Γερμανία από την άλλη την Ρωσία. Δεν νομίζω να πήραν και το μέρος του "λαού", απεναντίας προστάτεψαν τους πλούσιος + το άβατο των τραπεζικών καταθέσεων.
    Εγώ ας πούμε με 840€ τον μήνα μισθό (που στην κατάντια επάνω είναι πλέον ένας καλός μισθός) καλούμε να πληρώνω το χρόνο σε "έξτρα" νταβατζιλίκια περισσότερο από το αν είχα 20.000 στην τράπεζα και μου έπαιρναν το 6,9% ΜΙΑ ΦΟΡΑ.
    Τον τι θα γίνει μετά για την Κύπρο έχει μεγάλο ενδιαφέρον, μιας και εκεί είναι όλη η ουσία.
    Σίγουρα έφαγε μεγάλο τουμπεκί η Μέρκελ που -ας με διορθώσουν οι διεθνείς ανταποκριτές μας- στις εκλογές το φθινόπωρο βλέπει να παίρνει τον πούλο.
    Όμως επί της ουσίας ο μεγάλος χαμένος είναι η Κύπρος, μιας και έχουμε να κάνουμε μια lose/lose κατάσταση μιας ΚΑΙ η εμπιστοσύνη των Ρώσων κλονίστηκε, ΚΑΙ μπήκε στην μπούκα της ΕΕ

Subspecies: Κώλος Κωλαράκι Τορνευτό's Avatar

Quote Originally Posted by The Donnn View Post
    Κούρεμα καταθέσεων στο νησί. 6.5% μέχρι τις 100 χιλιάδες, και 10% πιό πάνω.

Φυσικά εμένα πήραν τ΄αρχίδια μου επειδή είμαι μείον στη τράπεζα
    Quote Originally Posted by The Donnn View Post
    'Ελεος, και απορώ πως τα πιστεύετε. Δεν υπάρχει λόγος να πανε σε τράπεζες των κατεχομένων. Μια χαρά έγινε μαζική απόσυρση 11 δισ. την τελευταία εβδομάδα απο αυτούς που ήξεραν τι θα γίνει - σε τράπεζες της Ελβετίας, Αγγλίας, κλπ. Το "τα βαζουν σε τράπεζες των κατεχομενων" είναι στο ίδιο επίπεδο με το "φιλε μας ψεκάζουν, η βασιλικη οικογένεια είναι reptilians και τους δίδυμους πύργους τους κτύπησαν ρουκέτες αντί αεροπλάνα".

Για τα χαιρέκακα σχόλια και τα "σας τα'λεγα" δεν ασχολούμαι καν, όπως ποτέ δεν το έχω κάνει...εξου και γράφω ακόμα στο ΕΡ.
    Καπου εδω να πουμε οτι ο Donnn ειναι ο καλυτερος Κυπριος ολου του κοσμου (και για αλλα πραγματακια, οπως αυτο ας πουμε), και προτεινω να γινει ο νεος βασιλιας της Κυπρου.
    Ποτε δεν καταλαβα τι σημαινει το Donnn btw, μηπως ειναι η αγαπημενη του μουσικη νοτα?

Mary Ann Cotton enitharmon's Avatar

ο,τι ειπε ο σαμπρελας, σιγα τα καλσον. αν δεν είχαν τους ρώσους ισως τους παραδεχομουν λίγο, ναι

για τη Μερκελ: ακουω πλεον και από αριστερους (!) οτι την παραδέχονται και κάνει καλή δουλεια και τέτοια. Αυτό, μαζί με τον αντιπαθητικό των σοσιαλδημοκρατων (κατόρθωμα να το κατεφέρεις αυτό με τη Μερκελ αντίπαλο), συν του οτι οι κυβερνησεις στη Γερμανία ορίζονται από τη δύναμη των φιλελευθέρων και των πρασίνων, δεν είναι σίγουρο τι θα βγει. Μπορεί η Μερκελ να πάρει το μεγαλύτερο ποσοστό, αλλά αν την πιουν (πάλι) οι φελελεύθεροι δε θα μπορέσει να σχηματίσει κυβέρνηση.
    Vielen Dank für alles was mal war

Φιλελεκές Λεκές's Avatar

Μην θεωρείτε δεδομένο πως η Ρωσία είναι σε θέση να τα βάλει με την Ε.Ε. Δλδ κοινώς, σιγά τις πλάτες.

Για να στηριχθεί η Κύπρος, ζητά κάποια δις ακόμη, και επιμήκυνση πέντε χρόνων με χαμηλότερο επιτόκιο για τα 2,5 δις που έχει ήδη πάρει. Με τη στάση της Ρωσίας να είναι διφορούμενη, δεν θα έλεγα πως πάνε κ στα σίγουρα.

Σε τελική ανάλυση όμως, γύρισε την πλάτη στους τύπους που κάνουν κουμάντο αυτή τη στιγμή. Δεν είναι και νέο '21 αλλά δεν μπορεί να υποβαθμίζεται κιόλας.

Στο καπιταλιστικό παιχνίδι θα κάνεις συμμαχίες και με τους εχθρούς των εχθρών σου. Βλ. Βενεζουέλα με Ιράν, Κούβα κτλ.

Σε κάθε περίπτωση αν είναι να ξεκινήσει η αμφισβήτηση των πολιτικών λιτότητας από την Κύπρο, μεγειάν τουςν καιν χαράν τουςν.

Το μόνο κλάιν μάιν στη φάση είναι πως το κούρεμα για καταθέσεις άνω των 100.000 δεν θα με πολυχαλούσε να το έβλεπα.

εντιτ : εντωμεταξύ κλαίω με tweet Άδωνις που κράζει τη φάση γιατί μια χώρα δεν θα πρέπει να εξαρτάται τόσο απόλυτα από αποφάσεις σε άλλη [Κύπρος και Ρωσία]
    Last edited by Λεκές; 20-03-2013 at 12:10.

MAS PSEKAZOUN Leech's Avatar

Quote Originally Posted by Λεκές View Post
    εντιτ : εντωμεταξύ κλαίω με tweet Άδωνις που κράζει τη φάση γιατί μια χώρα δεν θα πρέπει να εξαρτάται τόσο απόλυτα από αποφάσεις σε άλλη [Κύπρος και Ρωσία]
    Spoiler

Quote Originally Posted by KoiliaSamprela View Post
    αντικειμενικά αδιάφορο ως προς το "ηρωικό" της υπόθεσης.
    Από την μια έχουν την Γερμανία από την άλλη την Ρωσία. Δεν νομίζω να πήραν και το μέρος του "λαού", απεναντίας προστάτεψαν τους πλούσιος + το άβατο των τραπεζικών καταθέσεων.
    Εγώ ας πούμε με 840€ τον μήνα μισθό (που στην κατάντια επάνω είναι πλέον ένας καλός μισθός) καλούμε να πληρώνω το χρόνο σε "έξτρα" νταβατζιλίκια περισσότερο από το αν είχα 20.000 στην τράπεζα και μου έπαιρναν το 6,9% ΜΙΑ ΦΟΡΑ.
    Τον τι θα γίνει μετά για την Κύπρο έχει μεγάλο ενδιαφέρον, μιας και εκεί είναι όλη η ουσία.
    Σίγουρα έφαγε μεγάλο τουμπεκί η Μέρκελ που -ας με διορθώσουν οι διεθνείς ανταποκριτές μας- στις εκλογές το φθινόπωρο βλέπει να παίρνει τον πούλο.
    Όμως επί της ουσίας ο μεγάλος χαμένος είναι η Κύπρος, μιας και έχουμε να κάνουμε μια lose/lose κατάσταση μιας ΚΑΙ η εμπιστοσύνη των Ρώσων κλονίστηκε, ΚΑΙ μπήκε στην μπούκα της ΕΕ
    μικρή επιφύλαξη για το τελευταίο καθώς αυτή η "ρήξη" της Ρωσίας με την ΕΕ μπορεί να αποτελέσει αφορμή για τολμηρές κινήσεις με σκοπό την επέκταση στη Μεσόγειο που ψάχνει εδώ και καιρό.
    παντως, αν υπαρξει αντιπρόταση για μειώσεις μισθών και συντάξεων "όπως οι Ελλαδίτες", θα περάσει άνετα

Senior Member freak brother's Avatar

ειμαι χαζος και δεν καταλαβαινω τους πανηγυρισμούς αντι να εχουν χεστει ολοι πανω τους για το τι θα συμβει τωρα... Δεν κερδήθηκε καμια μαχη , απλα επελεξαν εναν αλλο δρομο που μπορει να ειναι και πιο ευκολος μπορει και καταστρεπτικος.. και πανηγυρίζουν ολοι λες και καναν το μαγικο και ξεμπλεξαν..
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Señor Member Art In Haste's Avatar

Quote Originally Posted by chris_boss View Post
    ...μπορεί να αποτελέσει αφορμή για τολμηρές κινήσεις με σκοπό την επέκταση στη Μεσόγειο που ψάχνει εδώ και καιρό.
    Από τα Ορλωφικά ας πούμε;
    John Cleese: Political Correctness Can Lead to an Orwellian Nightmare

Tags for this Thread