δεν ξέρω τι λέτε αλλά πίνω ζιβανία και τα γαμάει όλα.
φήμες θέλουν αντιπροσωπία της δη.μαρ να έχει μεταβεί στην Κύπρο να ψηφίσει "ΝΑΙ"
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Είπαμε όχι απόψε.
Nicolas Papadopoulos, Chairman, Cypriot Finance Committee tells @SkyNews we are ready to suffer but we will not give up our freedom
τΟΥς ΠΑΡΑΔΈΧΟΜΑΙ λίγο
1) e4, c5
2) Νf3
αντικειμενικά αδιάφορο ως προς το "ηρωικό" της υπόθεσης.
Από την μια έχουν την Γερμανία από την άλλη την Ρωσία. Δεν νομίζω να πήραν και το μέρος του "λαού", απεναντίας προστάτεψαν τους πλούσιος + το άβατο των τραπεζικών καταθέσεων.
Εγώ ας πούμε με 840€ τον μήνα μισθό (που στην κατάντια επάνω είναι πλέον ένας καλός μισθός) καλούμε να πληρώνω το χρόνο σε "έξτρα" νταβατζιλίκια περισσότερο από το αν είχα 20.000 στην τράπεζα και μου έπαιρναν το 6,9% ΜΙΑ ΦΟΡΑ.
Τον τι θα γίνει μετά για την Κύπρο έχει μεγάλο ενδιαφέρον, μιας και εκεί είναι όλη η ουσία.
Σίγουρα έφαγε μεγάλο τουμπεκί η Μέρκελ που -ας με διορθώσουν οι διεθνείς ανταποκριτές μας- στις εκλογές το φθινόπωρο βλέπει να παίρνει τον πούλο.
Όμως επί της ουσίας ο μεγάλος χαμένος είναι η Κύπρος, μιας και έχουμε να κάνουμε μια lose/lose κατάσταση μιας ΚΑΙ η εμπιστοσύνη των Ρώσων κλονίστηκε, ΚΑΙ μπήκε στην μπούκα της ΕΕ
Καπου εδω να πουμε οτι ο Donnn ειναι ο καλυτερος Κυπριος ολου του κοσμου (και για αλλα πραγματακια, οπως αυτο ας πουμε), και προτεινω να γινει ο νεος βασιλιας της Κυπρου.
Ποτε δεν καταλαβα τι σημαινει το Donnn btw, μηπως ειναι η αγαπημενη του μουσικη νοτα?
ο,τι ειπε ο σαμπρελας, σιγα τα καλσον. αν δεν είχαν τους ρώσους ισως τους παραδεχομουν λίγο, ναι
για τη Μερκελ: ακουω πλεον και από αριστερους (!) οτι την παραδέχονται και κάνει καλή δουλεια και τέτοια. Αυτό, μαζί με τον αντιπαθητικό των σοσιαλδημοκρατων (κατόρθωμα να το κατεφέρεις αυτό με τη Μερκελ αντίπαλο), συν του οτι οι κυβερνησεις στη Γερμανία ορίζονται από τη δύναμη των φιλελευθέρων και των πρασίνων, δεν είναι σίγουρο τι θα βγει. Μπορεί η Μερκελ να πάρει το μεγαλύτερο ποσοστό, αλλά αν την πιουν (πάλι) οι φελελεύθεροι δε θα μπορέσει να σχηματίσει κυβέρνηση.
Vielen Dank für alles was mal war
Μην θεωρείτε δεδομένο πως η Ρωσία είναι σε θέση να τα βάλει με την Ε.Ε. Δλδ κοινώς, σιγά τις πλάτες.
Για να στηριχθεί η Κύπρος, ζητά κάποια δις ακόμη, και επιμήκυνση πέντε χρόνων με χαμηλότερο επιτόκιο για τα 2,5 δις που έχει ήδη πάρει. Με τη στάση της Ρωσίας να είναι διφορούμενη, δεν θα έλεγα πως πάνε κ στα σίγουρα.
Σε τελική ανάλυση όμως, γύρισε την πλάτη στους τύπους που κάνουν κουμάντο αυτή τη στιγμή. Δεν είναι και νέο '21 αλλά δεν μπορεί να υποβαθμίζεται κιόλας.
Στο καπιταλιστικό παιχνίδι θα κάνεις συμμαχίες και με τους εχθρούς των εχθρών σου. Βλ. Βενεζουέλα με Ιράν, Κούβα κτλ.
Σε κάθε περίπτωση αν είναι να ξεκινήσει η αμφισβήτηση των πολιτικών λιτότητας από την Κύπρο, μεγειάν τουςν καιν χαράν τουςν.
Το μόνο κλάιν μάιν στη φάση είναι πως το κούρεμα για καταθέσεις άνω των 100.000 δεν θα με πολυχαλούσε να το έβλεπα.
εντιτ : εντωμεταξύ κλαίω με tweet Άδωνις που κράζει τη φάση γιατί μια χώρα δεν θα πρέπει να εξαρτάται τόσο απόλυτα από αποφάσεις σε άλλη [Κύπρος και Ρωσία]
Last edited by Λεκές; 20-03-2013 at 12:10.
μικρή επιφύλαξη για το τελευταίο καθώς αυτή η "ρήξη" της Ρωσίας με την ΕΕ μπορεί να αποτελέσει αφορμή για τολμηρές κινήσεις με σκοπό την επέκταση στη Μεσόγειο που ψάχνει εδώ και καιρό.
παντως, αν υπαρξει αντιπρόταση για μειώσεις μισθών και συντάξεων "όπως οι Ελλαδίτες", θα περάσει άνετα
ειμαι χαζος και δεν καταλαβαινω τους πανηγυρισμούς αντι να εχουν χεστει ολοι πανω τους για το τι θα συμβει τωρα... Δεν κερδήθηκε καμια μαχη , απλα επελεξαν εναν αλλο δρομο που μπορει να ειναι και πιο ευκολος μπορει και καταστρεπτικος.. και πανηγυρίζουν ολοι λες και καναν το μαγικο και ξεμπλεξαν..
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry