Page 55 of 78 FirstFirst ... 545535455565765 ... LastLast
Results 811 to 825 of 1157

Thread: tatouaz.

Δράκος ikonoklast's Avatar

Quote Originally Posted by Clockwork Orange View Post
    κοιταξτε πως εχει η φαση... ο καθενας κανει ενα ταττου,το ποσταρει εδω,
    10 Γιατί τον νοιάζει η γνώμη μας.

αν θελει λεει την ιστορια αν δεν θελει δεν την λεει...
    20 Χώρισες με μια γκόμενα και άκουγες converge.

θελετε να κρινετε το τατου σαν τεχνη καλως,δεν θελετε παλι καλως...
    30 Βάρεσες C O N V - E R G E στα δάχτυλα σου.

για μενα προφανως και σημαινει κατι,βασικα σημαινει πολλα οποτε ξερετε ποσο με νοιαζει η γνωμη σας.
    40 GOTO 10

Chef Wannabe Clockwork Orange's Avatar

μπα ατομ ησουν κομπλε απο την πρωτη στιγμη,ουτε με νοιαζει ο εριστικος τροπος,τον εχω συνηθισει 10 χρονια τωρα,απλα ενιωθα οτι επρεπε να δωσω μια απαντηση. αυτο!
    Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
    Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ

Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!

Subspecies: Κώλος Κωλαράκι Τορνευτό's Avatar

Θα μπορουσες να τη δωσεις με στιχους converge, θα ηταν πιο τρου

Έχω κάνει λεύκανση Κυρία Μαριάννα's Avatar

εγώ πάντως να πεταχτώ και να πω την πρωινή μου κακία,
    1 δεν με ενοχλούν τα ταττού στα δάχτυλα, 2 δεν μπορώ να πω για κάποιον που βάρεσε συγκρότημα, αλλά 3 το συγκεκριμένο είναι πραγματικά άσχημο.

4 (εκτός συναγωνισμού) θα σκάσω αν δεν ρωτήσω γιατί κάνεις ταττού λίιιγο πριν πας φαντάρος.
    "Κυρία Μαριάννα δεν καπνίζουμε την ώρα της γυμναστικής"

scream of the butterfly Radienergeia's Avatar

Το'θελε, το'κανε, το πόσταρε γιατί του άρεσε και μπράβο του.
    Προσωπικά δεν είμαι υπερ δαχτύλων,λαιμού και προσώπου αλλά και τι να λεει. Δικό του είναι το σώμα κι οτι θέλει το κάνει.

Αρα δεν είναι λίγο χαζομάρα να αναγκάζεται κάποιος να δώσει κι εξηγήσεις (στον οποιονδήποτε) για κάτι δικό του που δεν αλλάζει κι ολας?
    Το αν βάρεσε κονβερτζ ή τη λίμνη των κύκνων που είναι το αγαπημένο μπαλέτο του σκύλου του, είναι δική του υπόθεση, αυτός θα το κουβαλάει πάνω του.
    Το να πεις σε κάποιον "α δε μ'αρεσει/τι πήγες κι έκανες/δε θα βρίσκεις δουλειά" ΑΦΟΥ το'χει ήδη βαρέσει είναι ηλίθιο εκτός κι αν είσαι η ελληνίδα μάνα του,το αφεντικό του ή προσφέρεις λεηζερ-αφαίρεση-σε-πολύ-προσιτές-τιμές.

Απο 'κει και πέρα είμαστε ηαρ και μας αρέσει ο καννιβαλισμος.
    κλοκγουορκ, μην ανησυχείς, υπάρχουν και χειρότερα, ενας τύπος με το οποίο δουλεύαμε μαζί βάρεσε "kill me" στα βλέφαρά του.
    Να βρω φωτογραφία του να'χουμε να κρίνουμε, να φύγει και το ατένσιον?
    <FIXXXER> λοιπον οταν φτιαξω μπαντα θα ονομασω το πρωτο μου αλμπουμ "Ψυχολογικα Τεστ με τη
    Ραδιενεργεια"

Χορχόδειλας BLiTzER's Avatar

Όταν ποστάρεις κάτι δημοσίως, είσαι υποχρεωμένος να δεχθείς κάθε σχόλιο, αρνητικό ή θετικό. Όποιος δεν το καταλαβαίνει αυτό, είναι απλά ηλίθιος.

Κανείς δεν ποστάρει το τατού του για να του πουν "μπράβο" και να μαζέψει πινκς. Ειδικά όταν είναι "converge" στα δάχτυλα. Ή αστεράκια.

Το θέμα, βέβαια, γίνεται αστείο, όταν τα μόνα άτομα που επικρίνουν σε μόνιμη βάση, είναι αυτά που δεν τολμούν να ποστάρουν ούτε φωτογραφία της φάτσας τους, πόσο μάλλον τα καλλιτεχνήματά τους.
    Life begins at 45°.

Senior Member freak brother's Avatar

μαλακες αμα στο e.r κανετε ετσι φανταστειτε πως θα κανουν οι δικοι του .
    παντως και ο Οζζυ εχει εκει τατου , το εκανε στην φυλακη .
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

314222 Mitsmann's Avatar

Inb4 "ναι αλλα του ΟΖΖΥ δε λεει "Converge"
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

Senior Member atom_smasher's Avatar

Quote Originally Posted by Radienergeia View Post

Το να πεις σε κάποιον "α δε μ'αρεσει/τι πήγες κι έκανες/δε θα βρίσκεις δουλειά" ΑΦΟΥ το'χει ήδη βαρέσει είναι ηλίθιο εκτός κι αν είσαι η ελληνίδα μάνα του,το αφεντικό του ή προσφέρεις λεηζερ-αφαίρεση-σε-πολύ-προσιτές-τιμές.
    Αφού δεν με ρώτησε πριν, πως να του πω ότι διαφωνώ; τώρα απλά αμπελοφιλοσοφώ! δεν αλλάζει τίποτα. Αλλά δεν νομίζω πως είναι αυτό το θέμα. Αφορμή είναι για συζήτηση και λοιπά. πόσταρε τον άλλον. Αν ξέρεις και γιατί το έκανε πολύ θα με ενδιέφερε ακαδημαικώς. ΕΠίσης πως στο διάολο χτυπησε εκει ταττου.
    1) e4, c5
    2) Νf3

Senior Member 00i00's Avatar

Quote Originally Posted by atom_smasher View Post
    ΕΠίσης πως στο διάολο χτυπησε εκει ταττου.

Quote Originally Posted by BLiTzER View Post
    Όταν ποστάρεις κάτι δημοσίως, είσαι υποχρεωμένος να δεχθείς κάθε σχόλιο, αρνητικό ή θετικό. Όποιος δεν το καταλαβαίνει αυτό, είναι απλά ηλίθιος.

Κανείς δεν ποστάρει το τατού του για να του πουν "μπράβο" και να μαζέψει πινκς. Ειδικά όταν είναι "converge" στα δάχτυλα. Ή αστεράκια.

Το θέμα, βέβαια, γίνεται αστείο, όταν τα μόνα άτομα που επικρίνουν σε μόνιμη βάση, είναι αυτά που δεν τολμούν να ποστάρουν ούτε φωτογραφία της φάτσας τους, πόσο μάλλον τα καλλιτεχνήματά τους.
    To θέμα είναι αστείο όταν τα άτομα που τα λένε αυτά ανέβασαν τα τατου τους και τα κατέβασαν όταν όλοι είπαν πόσο σκατά είναι.

Χορχόδειλας BLiTzER's Avatar

Αν μιλάς για μένα (!!!111), βαριέμαι να ψάχνω, αλλά δεν κατέβασα ποτέ τίποτα, οπότε πάλι μαλακίες λες. Αλλά εκτιμώ το ότι μπήκες στον κόπο να το ψάξεις εσύ

Για την ακρίβεια, παρεξηγήθηκα τόσο, που, τελειώνοντας το τελευταίο τατού μου, ξαναχτύπησα τα αστέρια μου, που ήταν κακοχτυπημένα. Θα ποστάρω!
    Life begins at 45°.

Για την ακρίβεια, παρεξηγήθηκα τόσο, που, τελειώνοντας το τελευταίο τατού μου, ξαναχτύπησα τα αστέρια μου, που ήταν κακοχτυπημένα. Θα ποστάρω!
    Nα ποστάρεις. Μ' αρέσει να γίνομαι κόπανος σε αυτό το θρεντ. <3

Senior Member atom_smasher's Avatar

Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
    Nα ποστάρεις. Μ' αρέσει να γίνομαι κόπανος σε αυτό το θρεντ. <3
    Γενικά πρέπει να σαι οκ άτομο. ξέρεις. Αλλά ώρες ώρες νομίζω ότι προσπαθείς πολύ σκληρά να φαίνεσαι κόπανος σε περισσότερα θρεντ απ ότι πρέπει.
    1) e4, c5
    2) Νf3

Δεν είναι κάτι για να το προσπαθείς κιόλας, όλοι μπορούν να είναι κόπανοι. Το ιντερνετ απλώς βοηθάει να λες χωρίς τακτ αυτό που όλοι σκέφτονται.

Tags for this Thread