Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 49

Thread: flac vinyl rips

ρεταλι BURNIN AMBITION's Avatar

Default flac vinyl rips

ελπιζω να αξιζει δικο του θρεντ
    ειναι μεγαλη ιστορια για να τηυν αναλυσω αλλα εβριζα τα flc απο την πρωτη μερα που βγηκαν. οχι επειδη ειναι κακο φορματ, οι λογοι εχουν να κανουν με τα μπουτλεγκ και δεν ειναι επι της παρουσης.

τα αλμπουμ που εχω στον σκληρο ειναι τα πιο πολλα σε 320 μπ3 για λογους οικονομιας χωρου. αλλωστε δεν εχω και τρελο ηχοσυστημα, κατι ηχεια creative 7.1 στο πισι πανω εχω.

πως τα φερε η κουβεντα και ενα φιλαρακι μου εδωσε καποια αλμπουμ μειντεν σε flac vinyl rip και μου πε οτι ειναι η μερα με τη νυχτα. για να μην τον προσβαλω τα κατεβασα αν και σκεφτομουν ποσο καλυτερα απο τα αυθεντικα σιντι μου να ακουστουν.
    επαθα μουνοπλακα. υπερμουνοπλακα. τετοια καθαροτητα δεν εχς ξανακουσει ποτε. μιλαμε ακους την παραμικρη λεπτομερεια. ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. εχω παθει μεγαλο ταρακουλο. εχω βαλει τα μειντεν και τα ακουω στη σειρα και δε μπορω να σταματησω. δεν υπαρχει αυτο το πραγμα...

με λιγα λογια, εχει παρει μυρωδια κανας αλλος αυτο το πργμα? δεν εχει να κανει με το οτι ειναι φλακ γιατι αμα ηταν φλακ απο σιντι θα ταν πολυ χειροτερο. εχει να κανει οτι ειναι φλακ απο βινυλιο.
    οποιος ξερει ας πει κατι παραπανω και ας πει κανενας αν ξερει που να ψαξουμε για τετοια αλμπουμ. σε πειρατες κτλ εχει λιγα πραγματα απο την αγαπημενη μας μουσικη, και θελω να κατεβασω και ολα τα μεταλικα πριστ κουινσραιχ τουιστιντ σιτερ κτλ. τα κλασικα να τα εχω σε τετοια ποιοτητα. φχαριστω
    ποθτανα ολα
    <Mitsmann>
    ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε

iola 11
    www.facebook.com/iola11
    www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band

Quote Originally Posted by Atropos View Post
    Κατά τ' άλλα, γι αυτόν το λόγο το GoT είναι σειρά με @@. Αν ήταν να κερδάει πάντα ο καλός και ο Ολυμπιακός με το Αιγάλεω, θα βλέπαμε Σβαρτσενέγκερ.

ζήτα από κάναν μερακλή invite εδώ: http://what.cd
    έκανα ένα γρήγορο search για queensryche πχ και τα έχει όλα

αν και δε νομίζω ότι ένας private tracker είναι καλή λύση γι'αυτό που θες, μιας και το κάθε flac θα είναι πες 300mb, και άντε να τα seedάρεις
    καλύτερα να περιμένεις να σου ποστάρουν κάνα blog!
    tt0274518

Ρογκεντρόλ Parasight's Avatar

Εγώ λέω να δοκιμάσεις να ακούσεις και βινύλιο από βινύλιο και έλα πάλι

dεν εχω πικ απ καρδια μου. ευχαριστω και τον γιωργο. αντε να βρω ινβαιτ για εκει... γενικα συμφωνειτε οτι ειναι το πιο κοντινο φορματ στην τελειοτητα (aka βινυλιο) λη εχω καταλαβει κατι λαθος? θενξ
    ποθτανα ολα
    <Mitsmann>
    ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε

iola 11
    www.facebook.com/iola11
    www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band

Κατά τ' άλλα, γι αυτόν το λόγο το GoT είναι σειρά με @@. Αν ήταν να κερδάει πάντα ο καλός και ο Ολυμπιακός με το Αιγάλεω, θα βλέπαμε Σβαρτσενέγκερ.

To Defend Our Steel Ra Pariah's Avatar

Υπερβολικό μου φαίνεται το πρώτο σου ποστ, Burnin. Επίσης ποιών βινυλίων είναι ριπάρισμα τα εν λόγω flac; Μήπως είναι των νέων εκδόσεων; Και μήπως αυτές οι νέες εκδόσεις έχουν τπτ remaster από τις πηγές και πάει λέγοντας; Επειδή δεν νομίζω να υπάρχει ΤΟΣΗ διαφορά μεταξύ original βινυλίου και original cd.
    ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
    LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!

Senior Member sekitouroum's Avatar

Η συγκεκριμένη περίπτωση έχει να κάνει με τις συνθήκες που έχει "ηχογραφηθεί" ή ριπαριστέι το flac. Αν έγινε σε κανα ηχοσύστημα με τρελό setup, γαμάτο πικαπ με κεφαλή MC ( οι άλλες οι φθηνότερες, είναι οι MM και η διαφορά είναι μεγάλη), τότε πιθανότατα να ακούγεται πολύ καλύτερα απο το cd, ναι. Αν καταλαβες διαφορά με τα creative, αν δοκιμάσεις να τα παίξεις σε σωστό δικάναλο ηχοσύστημα, θα πάθεις μεγάλο σοκ φαντάζομαι.

Να προσθέσω εδώ, κάτι που μου ρθε σχετικά με το παίξιμο απο κάρτα ήχου. Πολλές κάρτες ήχου έχουν κατευθείαν ψηφιακή έξοδο και μπορείς να πάρεις απο κεί με καλώδιο οπτικής ίνας το ψηφιακό σήμα, χωρίς να χει μετατραπεί σε αναλογικό, απο το ενσωματομένο DAC (Digital to Analog Converter) της κάρτας ήχου, και να το "στείλεις" σε εξωτερικό ποιοτικότερο κουτάκι DAC με φοβερή βελτίωση στο αποτέλεσμα, απ ότι λένε. Δεν το χω κάνει ακόμα, θα ήθελα να το δοκιμάσω. Αν το χει κάνει κανένας, ας πει.
    My dog, it's full of trash!

Senior Member 00i00's Avatar

Quote Originally Posted by Ra Pariah View Post
    Επειδή δεν νομίζω να υπάρχει ΤΟΣΗ διαφορά μεταξύ original βινυλίου και original cd.
    λολ τι ειναι αυτα που λες?
    εδω υπαρχει χαοτικη διαφορα βινυλιο με βινυλιο, αναλογα την χωρα και το εργοστασιο κοπης
    εαν δεν βρισκεις μεγαλη διαφορα με το CD τοτε πραγματικα δεν ξερω τι να πω

μπερνι για τι μεγεθος αρχειου μιλαμε? γιατι υπαρχουν και τα 24μπιτα rips πχ που ειναι μερα με την νυχτα με τα ιδια τα ''απλα'' FLAC rips
    παραδειγμα... http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3513696
    υποψιν αυτα εγγραφοντε σε DVD-A, οχι σε CD
    επισης κυνηγα και τα SACD rips

για αυτα που ζητας το what.cd ειναι μαλλον περιτο...ο rutracker σε καλυπτει ανετα, εχει και κουτρα εισοδο και ειναι και ratio free
    ορμα

Senior Member sekitouroum's Avatar

Ο rutracker ειναι απίστευτος, και ενώ είναι ratiofree πάντα βρίσκω seeders για αυτά που ψάχνω. Seedαρω κι εγώ όσο μπορώ. Μειονέκτημα βέβαια ότι είναι στα ρώσικα, αλλα με ένα μεταφραστήρι τύπου google chrome γίνεται η δουλειά σου.
    My dog, it's full of trash!

πρωτα απολα σας ευχαριστω. το τυπακι που με εμπασε χτες στα κολπα ειναι ενα ξενος που ξερει απο μπαλα. για την ωρα μου εχει δωσει ριπς μονο απο τον pbthal. αποτι διαβαζω ειναι μεγαλος παιχτης. μου εξηγησε οτι το ολο κολπο ειναι τι σορς θα εχεις. το τυπακι αυτο εκανε ριπς απο επιλεγμενα βινυλια που ηταν απο τα μαστερ τειπς και οχι απο ριματσερντ βινυλια κιετς. ειλικρινα ακουγα μειντεν και ανατριχιαζα. υτα εχω ακουσει σαν καμενος πανω απο 1000 φορες καθε σιντι και παλι δε μπορουσα τωρα να τα σταματησω. αναγνωριζες πληρως το τι βαραγε ο ντραμερ, ενιωθες τις δυναμικες, τα ενιωθες ολα... απιστευτα πραγματα. μιχαλη μεσο ορο σκεψου στα ριπ του, ενα 5λεπτο τραγουδι εινα ιγυρω στα 45 -50 μεγκαμπαιτ χοντρικα.

ευχαριστω για τις πληροφοριες περι rutracker, εχω κατεβασει τα παντα απο εκει οσον αφορα προγραμματα για ντραμς. μια ερωτηση μιχαλη. πχ το λινκ που εδωσες ειναι ριπ απο βινυλιο ετσι? γιατι δε θελω ριπ απο σιντι. και στο τορεντ που ειπες δε το ειδα να λεει πουθενα τη λεξω βινυλιο. θα ψαξω και τη μεταφραση βεβαια.
    ο pbthal αποτι μου πε ο δικος μου ειχε τρελο σεταΠ γιαυτο εκανε και παγκοσμιου φημης ριπ. μεχρι τις αρχες του 2011. μετα αλλαξε το σετ απ και δεν ηταν τοσο καλα τα αποτελεσματα. πλεον λεει εχει ξαναγυρισει το παλιο σεταπ του. και παντα εκανε ριπ απο επιλεγμενα βινυλια.
    τεσπα εχει πολυ ψωμι η φασηλεφτα ναχουμε να αρχισουμε να πεταμε σε ηχεια και τετοια...(που δεν εχουμε οποτε την βγαζω οπως ειμαι). ναστε καλα ολοι
    ποθτανα ολα
    <Mitsmann>

iola 11
    www.facebook.com/iola11

απο βινυλια ειναι ναι, εχει και τις φωτο κι επισης αναφερει τα μηχανηματα κλπ
    γενικα τα περισσοτερα αν οχι ολα τα 24/32μπιτα κλπ ειναι vinyl rips

περι μεγεθους...
    Jimi Hendrix Experience - 1967 - Are You Experienced [MCA Records, 1997] FLAC - 24-96
    1,24gb
    το Love Or Confusion πχ ειναι 3:11 και 68mb...οποτε μαλλον εχεις ενα ''απλο'' FLAC 8μπιτο

και οπως ειπωθηκε, την μουνοπλακα θα την παθεις οταν θα τα ακουσεις σε κανονικο ηχοσυστημα και ΔΥΝΑΤΑ
    αυτο που σου συνεβει το επαθα κι εγω με διαφορα κλασικα αγαπημενα, αλλα με τα 24μπιτα ριπς
    δηλαδη μιλαμε ηταν λες και τα ακουγα για πρωτη φορα

To Defend Our Steel Ra Pariah's Avatar

Burnin, αν δεν βαριέσαι ανέβασε σε κάποιον παροχέα το Purgatory απ' το Killers, για να ακούσω από περιέργεια. Αν δεν σου πάσαραν το Killers, κάποιο άλλο μικρό κομμάτι της μπάντας (για να μην μπαίνεις σε κόπο το λέω). Περιμένω πμ.
    ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
    LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!

καταλαβα αντε να βγουν 8 τερα σκληροι! ρα στειλε τοι ιμειλ σου να σου το δωσω με wetransfer man
    ποθτανα ολα
    <Mitsmann>

iola 11
    www.facebook.com/iola11

επισης ριξε μια ματια κι εδω...
    http://avaxsearch.com/avaxhome_searc...6kHz&commit=Go

και γενικα τσεκαρε τους uploaders/rippers
    πχ http://avaxhome.ws/blogs/gribovar/pages/1

ε και φυσικα υπαρχει ΠΑΝΤΑ και το slsk

νταξει δεν εχω λογια. ναστε ολοι καλα. εχω να κατεβαζω για μηνες παλι!!!
    ποθτανα ολα
    <Mitsmann>

iola 11
    www.facebook.com/iola11

Ράμπο του ΣΔΟΕ stam and the witches's Avatar

Και 128kbps rip βινυλίου να ακούσεις μπόμπα θα ναι. Όλη η ουσία σε αυτή τη σύγκριση δεν είναι το bitrate, είναι το τι ήταν το αρχικό σήμα.