πρωτα απολα σας ευχαριστω. το τυπακι που με εμπασε χτες στα κολπα ειναι ενα ξενος που ξερει απο μπαλα. για την ωρα μου εχει δωσει ριπς μονο απο τον pbthal. αποτι διαβαζω ειναι μεγαλος παιχτης. μου εξηγησε οτι το ολο κολπο ειναι τι σορς θα εχεις. το τυπακι αυτο εκανε ριπς απο επιλεγμενα βινυλια που ηταν απο τα μαστερ τειπς και οχι απο ριματσερντ βινυλια κιετς. ειλικρινα ακουγα μειντεν και ανατριχιαζα. υτα εχω ακουσει σαν καμενος πανω απο 1000 φορες καθε σιντι και παλι δε μπορουσα τωρα να τα σταματησω. αναγνωριζες πληρως το τι βαραγε ο ντραμερ, ενιωθες τις δυναμικες, τα ενιωθες ολα... απιστευτα πραγματα. μιχαλη μεσο ορο σκεψου στα ριπ του, ενα 5λεπτο τραγουδι εινα ιγυρω στα 45 -50 μεγκαμπαιτ χοντρικα.
ευχαριστω για τις πληροφοριες περι rutracker, εχω κατεβασει τα παντα απο εκει οσον αφορα προγραμματα για ντραμς. μια ερωτηση μιχαλη. πχ το λινκ που εδωσες ειναι ριπ απο βινυλιο ετσι? γιατι δε θελω ριπ απο σιντι. και στο τορεντ που ειπες δε το ειδα να λεει πουθενα τη λεξω βινυλιο. θα ψαξω και τη μεταφραση βεβαια.
ο pbthal αποτι μου πε ο δικος μου ειχε τρελο σεταΠ γιαυτο εκανε και παγκοσμιου φημης ριπ. μεχρι τις αρχες του 2011. μετα αλλαξε το σετ απ και δεν ηταν τοσο καλα τα αποτελεσματα. πλεον λεει εχει ξαναγυρισει το παλιο σεταπ του. και παντα εκανε ριπ απο επιλεγμενα βινυλια.
τεσπα εχει πολυ ψωμι η φασηλεφτα ναχουμε να αρχισουμε να πεταμε σε ηχεια και τετοια...(που δεν εχουμε οποτε την βγαζω οπως ειμαι). ναστε καλα ολοι