Suggestion για το επόμενο πάρτυ:
Spoiler
δε χρειάζεται. οι περισσότεροι που σκάμε σε αυτές τις φάσεις γνωριζόμαστε μεταξύ μας. τα λίγα κενά καλύπτονται εύκολα (όταν είσαι νηφάλιος, κάτι το οποίο δεν μπορώ να ισχυριστώ για 'μενα)
Rock or Nothing
δε θα αναγνωριζα τον κασερινο με τιποτα παλι
Vielen Dank für alles was mal war
αυτός χαράχτηκε βαθειά στη μνήμη μου![]()
Rock or Nothing
κ εγώ εννοείται για φωτος
Rock or Nothing
και εδω (μπας και μαθω τι εγινε απο τις 4 και μετα)
θενξ!
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
εγώ τις θέλω απλά για το κουτσομπολιό.
"Κυρία Μαριάννα δεν καπνίζουμε την ώρα της γυμναστικής"
το βρήκα στο φουμπού, αλλά κολλάει
![]()
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
οταν ο Κασερινος σταθηκε φεης του φεης να μου μιλησει συνεβησαν τα εξης :
α) κολλησα.
β) στο επομενο 1μιση δευτερολεπτο σκεφτηκα οτι ειναι ενας καστομ γιουζερ (οχι εσυ καστομ γιουζερ) και εχουμε μιλησει καπως καπου καποτε, και πηρα το μαλακισμενο χαμογελο "αχ, γεια σας τι κανετε, και γω καλα, δεν εχω ιδεα ποιος ειστε, ολα καλα, δωστε χαιρετισματα"
γ) μετα ομως αυτος με κοιταζε σαν να ηθελε κατι απο μενα και γω αρχισα ενα μινι συμβουλιο με τον εαυτο μου οποτε αποφασιστηκε σαν λαμπιονι που αναβει πανω απ το κεφαλι του Ντοναλντ Ντακ, να αρχισω την προσθετικη ικανοτητα σ αυτο το προσωπο. προσθεσα μαλλια, μουσια και ενα μεθυσμενο υφος καπου στη Μαλακασα.
δ) Κασερινος.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
μόνο εγώ τον αναγνώρισα δηλαδή απ'την αρχή; Αυτός βέβαια ήρθε και μου συστήθηκε κανονικά με χειραψία οπότε συμπεραίνω ότι κάτι πήγε στραβά στην προηγούμενή μας γνωριμία
a monkey in silk is a monkey no less
Tώρα που λέτε για Κασερίνο κάτσε να καρφώσω και κάτι ακόμα
Εγώ, Radienergeia και Κυρία Μαριάννα τσουγκράμε γεμάτα ποτήρια μπύρας (εβίβα!) και της ραδιενέργειας γίνεται κομμάτια στην κορυφή. Εκεί που κοιταζόμαστε σκάει από το φόντο ο kaserinos με πλατύ χαμόγελο παίρνει το ποτήρι και πάει να πιει.
Ο τρόμος ζωγραφισμένος στα πρόσωπα και των τριών για μερικά milisecond μέχρι να του πάρουμε το ποτήρι από τα χέρια γιατί εγώ είμαι σίγουρος ότι στην κατάσταση που ήταν θα δοκίμαζε να πιει![]()
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
κ όχι "εκεί που πίναμε γάλα..."
Rock or Nothing