Results 1 to 15 of 91

Thread: Rotting Christ - Κατά Τον Δαίμονα Εαυτού [2013]

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Chef Wannabe Clockwork Orange's Avatar

Δεν ειναι κατι που το κανω αναγκαστικα,αλλιως θα ακουγα ντζεντ και θα επαιζα παππαδες στην κιθαρα (θα'θελα). Οταν θα ακουσω το τριτο DarkSpace δεν θα σκεφτω ποσες φασολαδες μπορει να εχει γιατι ειναι αυτο το γαμηδι το αποκοσμο feeling (δεν ξερω αν μιλαμε για το ιδιο feeling με τον ιον-στορμ). Πιανω τον εαυτο μου,ομως,απειρες φορες να με τραβαει ενα κομματι για τα ριφφς του. Ενα Curse you all Men!,ενα Withstand the fall of time. Δεν με απασχολει αν αυτα ειναι φασολαδες (που δεν ειναι),απλα στο Ροττινγκ βγαζει ματι και με ενοχλει. Η φασολαδα ειναι παντου,αλλα εχει την αναγκη καθαρων φωνητικων να την υποστηριξει,με τα μπρουταλ δεν γινεται δουλεια. Θεωρουσα λιγο δεδομενο οτι ο καθε ειδους μεταλας γουσταρει την μουσικη του για τα ριφφς γιατι ειναι η κυρια διαφορα αυτης της μουσικης με τις υπολοιπες συγχρονες,οποτε συγχωρα με για την αναλυση.Παρατηρηση ομως: θεωρω ολοι οσους σας αρεσε το αλμπουμ θα παραδεχτητε οτι τα "επη του παρελθόντος" ειχαν περισσοτερα και πιο μοναδικα ριφφς απο τα σημερινα τραγουδια τους και δεν το βρισκω τυχαιο γεγονος.

Περα απο τα γουστα και ολα αυτα τα δημοκρατικα,διαφωνω απειρα με την ακολουθη προταση του ΑΡΤ: <Από κει και πέρα σίγουρα δε περιμένω ένα Non Serviam, εδώ και πολλά χρόνια> . Υπαρχουν πολλες κυκλοφοριες πλεον και ο χρονος λιγοστος. Γιατι να ασχοληθεις λοιπον με μια μπαντα που δεν εχεις απαιτησεις? Εγω προσωπικα εχω ξεγραψει ακομα και τους πολυαγαπημενους μου Μεταλικατς για τον ιδιο λογο.

Εντιτ: κι επειδη καποιος μπορει να πει οτι με τους Emperors και τους Immortals συγκρινω πορτοκαλια με grapefruits για τα ριφφς του θα το βαλω και το γαμημενο το Non-Serviam (και για την παραγωγη του )
    Last edited by Clockwork Orange; 27-02-2013 at 09:38.
    Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
    Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ

Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!