- Για αρκετο καιρο (ενω επαιζα WOW) περπαταγα στον δρομο και κοιταζα ασυναισθητα πανω απο τα κεφαλια του κοσμακη να δω το "character name"..
- Απο τη στιγμή που πηρα χαμπαρι τα διαφορα διαφημηστικά χαρτάκια με μεντιουμ αφρικανους (πχ Μεγκαλος Δασκαλος Νεμπαγιασου) τα οποία είχαν όλα το ίδιο κειμενάκι απο κάτω αποφάσισα οτι πρεπει να τα μαζεψω όλα για να μαθω α) ποσοι και καλα ειναι β) αν θα αλλαξουν το κειμενακι ποτε γ) αν μενουν στο ιδιο μερος και πραγματικα ενθουσιαζόμουνα με περιεργα και ιδαιτερα "χαρτακια"...και ακομα ξερω ποιους εχω για να μην παρω διπλο ΥΓ: πρεπει να εχω μαζεψει και 40 διαφορετικους!!
- Οταν ημουνα πιτσιρικα παντα στεναχωριομουνα οταν πεταγα πετρες στη θαλασσα γιατι πιστευα πως ειχαν κανει μεγαλη προσπαθεια για αιώνες να βγουνε εξω και τους γαμουσα τη φαση και τις παρεες οταν τα εστελνα πισω..
- Μικρη στα ταξίδια με το αυτοκίνητο επειδη ειχα σκαλωμα με το Σπαιντερμαν εσιαχνα πιθανες διαδρομες απο λαμπα σε λάμπα στο μυαλό μου υπολογίζοντας αν θα με εφτανε ο χώρος και ο ιστός για σωστή ταλαντωση..αμα τελειώνανε οι κολωνες εκανα το ιδιο με τρέξιμο και τουμπες στη διαχωριστική μπαριερα...