σε παραλληλο συμπαν,menu και firestorm αντμινς,κανανε πολλ για να διωξουνε 00ι00 ,και θιχτηκε κι ο δραγονλορδ.
σε παραλληλο συμπαν,menu και firestorm αντμινς,κανανε πολλ για να διωξουνε 00ι00 ,και θιχτηκε κι ο δραγονλορδ.
Yesterday 19:59 <12 stars circle your brow> ενδιαφερεται κανεις να γευτει ξανα το παλιο καλο χεμο;
Yesterday 20:12 <mourning apocalypse> το πουλάς?
ειναι παραλογο αυτο που γινεται ναι, και δεν διαβασες ΤΙΠΟΤΑ απο οτι σου γραψα....γιουλαισμος νεε μου
κουραστηκα...πα να δω καμια ταινια με ζομπις απο Χιλη
Ποιος μαλακας σβηνει ποστς και εκει που προσπαθω να βγαλω ακρη με το ξεκατινιασμα παταω σελιδα 15 και με βγαζει παλι στη 14 και νιωθω οτι ειμαι στη μερα της μαρμοτας?
Καλά σας λέει ο Νταιθορ.
Θέλετε δηλαδή να πηδήξει κανένας από το μπαλκόνι για να καταλάβετε πόσο κανίβαλοι είστε?
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.
" Μα ετσι ειναι το ER" , "ετσι ειναι η κουλτουρα εδω", "δεν ειναι κατι προσωπικο ειναι η φαση ετσι εδω" και λοιπες αναμενομενες απαντησεις
Let The Freak Flag Fly!
Δεν πιάνεις το υγιές τρολλάρισμα Φιξξεράκο.
Reject εσυ το λες τρολλαροντας ελαφρια αλλα οτι εδω μεσα επικρατει οχλος και κανιβαλοι παραμενει
Let The Freak Flag Fly!
Ρε Βύντνα...Ένα φόρουμ είναι.
Πάρτε το λίγο χαλαρά.
Είναι ένα φόρουμ πιο χαλαρών συνθηκών, γενικότερης ανοχής.
Αν το πάρεις πιο χαλαρά, θα γνωρίσεις και παιδιά που είναι εξαίρετα, και θα έχετε και παρεάκι.
Ναι, ειρωνεία, καριολίκι, χαβαλές, αλλά όταν κάποιος τα τρώει όλα αυτά, Ε ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ.
μας εχετε ζαλισει τα παπαρια ετσι?
δηλαδη ειναι λες και ολες τις μαλακιες και τους κομπλεξισμους θα τις βγαλετε σαυτο το θρεντ. κλειδωστε το νμα τελειωνουμε. και αν θελετε να συνεχισετε τις μαλακιες καντε τες στο παρτυ να χουμε κατι να χαβαλεδιαζουμε
πανκη κατεβα λεμε
εντιτ
νταιθορεισαι η ελπιδα της ελλαδας βαλε υποψηφοτητα (το ι το φαγε ο φαιαρφοξ αλλα προβληματιστηκα. ηθελε κατι να πει?)
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΡΗΤΖΕΚΤ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ, ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΠ'ΌΤΑΝ ΜΠΗΚΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ? ΚΑΙ ΑΣ'ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ, ΕΘΙΞΑ ΤΟΝ ΨΥΧΑΚΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΡΙΣΑ ΕΓΩ ΧΥΔΑΙΟΤΑΤΑ? ειστε τουλαχιστον γελοιοι να ξερετε και προσπαθειτε να δικαιολογησετε την οποια αθλια συμπεριφορα σας με οποιοδηποτε ψεμα χωρις κανεναν ενδοιασμο και καμια αιδω, ειστε ανελεητως ελεεινα υπανθρωπακια, τιποτα αλλο, αυτο.
Last edited by menumission; 06-02-2013 at 04:28.
Οχι απαραιτητα, μπορει απλα αυτο που χει κανει να ειναι οτι δε συμμορφωθηκε με την καφριλα ή ειπε μια αποψη που διαφερει και τολμησε να διαφωνησε με καποια γκρουπα
Τεσπα,δεν το παιζω υπερασπιστης κανενος, μια διαπιστωση για το κλιμα κανω, οσο για τα παιδια που ειναι εξαιρετα, σιγουρα υπαρχουν ΚΑΙ εδω(ουτως η αλλως ηξερα ατομα απο δω πριν γραφτω - btw γραφουν ελαχιστα εως καθολου πλεον), αλλα ξερεις τι, σιχαινομαι πια το "ελα μωρε ειναι καφρος/βλακας/καργιολης αλλα ειναι καλο παιδι". Ουτως η αλλως, για να πιεις μια μπυρα οι περισσοτεροι "καλα παιδια" ειναι αλλα αυτο εκτος του οτι δεν λεει και πολλα, δεν αρκει κιολας
Let The Freak Flag Fly!
Τι λες βρε ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΕ, σε ποιο συμπαν ζεις, εισαι στο ΕΡ κανα 2 χρονια και νομιζεις πως εχεις και την παραμικρη ιδεα? Μπορω να σου κατονομασω τουλαχιστον 30 χρηστες αν κατσω να σκεφτω, συμπεριλαμβανομενου εμενα, οι οποιοι δεν εχουν συμμορφωθει με την καφριλα απο αλλα "γκρουπα" και οι οποιοι εχουν διαφωνησει σε τοσα πραγματα σε αυτο το φορουμ, που παλιοτερα εχουν φαει πολυ βρισιμο, ενω στις νεες εποχες, εχουν φαει μουτζες να χορτασουν για μια βδομαδα. Λες να ειναι τοσο απλα? Συγκρινεις την οποιαδηποτε παρουσια της Σταυρουλας σε αυτο το φορουμ με την παρουσια οποιουδηποτε αλλου χρηστη? Και θελεις να σε θεωρουμε και σοβαρο? Τα χουμε γραψει γυρω στις 100 φορες, αλλα μια ακομα δεν πειραζει. Μιλαμε για αναισχυντο, ακαταπαυστο και ανελεητο σπαμινγκ και στο τσατ, αλλα και στο φορουμ (παλιοτερα το picture thread ηταν κατι σαν το μπλογκ της Σταυρουλας), για καταρες θανατου σε ατομα και στις οικογενειες τους ουκ ολιγες φορες, για αμετρητες φυσικα μουτζες σε οποιους χρηστες δε συμπαθει (το λιγοτερο ενοχλητικο απο ολα, αλλα ακομα κι ετσι δηλωνει την παρουσια της), για βρισιδια σε τυχαια ατομα τα οποια απορουν μετα πως και γιατι (συγκεκριμενο παραδειγμα ο Ρα Παραια που εφαγε βρισιμο επειδη ηταν... συμμμαθητης με ατομο το οποιο εβριζε η Σταυρουλα) και για μια παρουσια σε ενα φορουμ, η οποια προσθετει ΜΟΝΟ ΑΡΝΗΤΙΣΜΟ, με τον εναν ή με τον αλλον τροπο. Σε μενα συγκεκριμενα, αλλα και στην Μορφιν, τον JnB και τον Μιτσμανν, εχει ευχηθει να μας θαψουν αγκαλια μαζι στο ιδιο φερετρο σε δυαδες, το οποιο πανω σαν σημαια θα εχει μια τεραστια ξυλινη πουτσα. Νομιζω πως αυτο ξεφευγει λιγο απο τα συνηθισμενα φλεημ που πετυχαινεις σε καποιο φορουμ, για να μην αναφερθω σε καταρες σε μινμιν και αλλα παμπολλα που εχουμε δει ανα τα χρονια. Και μας λες εσυ οτι ειναι μια αδικημενη παρουσια τωρα, η οποια τυχαινει να ειναι θυμα για καποιο λογο? Και πεταγεται ο καθε ψευτοκομμουνιστης που την εχει δει σωτηρας του κοσμου, κι ενω στην προσωπικη του ζωη ειναι ενα αρχιδι και μισο, μας λεει οτι ειμαστε σιχαμενοι και πως της συμπεριφερομαστε απανθρωπα, μην εχοντας ιδεα για τα λεγομενα της (και δε θελω ΚΑΝ να ξερω τις φασεις που εχουν παιχτει με κουδουνια και αλλα τετοια, ευτυχως εχουν κοπει αυτα). Για κανε μας τη χαρη.