Τράβα τα αρχίδια σου εμετέ.
Τράβα τα αρχίδια σου εμετέ.
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.
επειδη σας ξερω και τους 2 μια χαρα παιδια ειστε και μπορει και να πινατε και κανα μπυρακι παρεα αμα βρισκοσασταν. ξεκωλατε μωρε. (βεβαια ο μπλιτζερ δε πινει μπυρες. που πας ρε καραμητρο! χαχαχα)
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
σε ποσα τσονταδικα εχεις ακαουντ ρε
ΜΠΛΑΚ ΜΕΤΑΛ ΜΑΓΕΙΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ
τι θα πει σε ενα φορουμ σαν το EAR? επειδης εσυ αποφασισες οτι εδω μεσα ειναι ταμαμ για ασοβαρισμους και τρολολολολ με δεκαδες λογαριασμους πρεπει να ερθει ολο το φορουμ στα μετρα σου?
χαμπαριαζεις οτι το ιδιο κανει και η γιουλαι?
και ποιος σε ειπε εσενα αν σκοτιστηκαν τ'αρχιδια κανενος για το πως αντιλαμβανεσαι εσυ το EAR? τι σκατα?
οποτε παλι δε θα πινανε.
οποτε θρας.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Ε τώρα να, ρίχνεις το επίπεδο.
Aποπροσανατολίζω το κοινό, μέχρι να γυρίσει το αποτέλεσμα.
Life begins at 45°.
Μόνο με χειρουργείο το γυρνάτε ΒΡΕΕΕΕΕΕ
ela re mixalh, ma th panagia exw sixathei, DE GINETAI na to sygkrineis pali me gioulai, gamw to xristo kai th panagia gia poso tha sinexistei ayto
μεχρι να συγκριθει κι η τυχη σας.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
τι κανω βρε ψυχακια, δε με λενε γιουλαη και δεν ειχα ποτε πανω απο εναν ενεργο λογαριασμο τη φορα δηλαδη φεικ, ρωτα οποιον αντιμινστρειτορ θες που φανταζομαι μπορουν να το δουνε, και τραβα ρε ψυχακια να πουμε, να δουμε τωρα που θα φαω μπαν ποιον θα βρεις να βαυκαλιζεσαι, στο ζουμι σου θα βρασεις γιδοβοσκε
Last edited by menumission; 06-02-2013 at 02:54.
Μενουμίσσιον άμα μου ξανακλέψεις προσβολή ("γιδοβοσκέ") θα μπω με τον γκουλαγκ και θα ψηφίσω να φας μπαν.
θα σε ομιλησω ομορφα και ωραια...
εχεις μια ειδικη απαιτηση να μυριζουν ολοι τα δαχτυλα τους και να αντιλαμβανοντε το σκεπτικο των ποστ σου...κανενα προβλημα με το παρανοικο αυτου, εξαλλου καποια αναλογη απαιτηση εχω κι εγω...
παραταυτα υπαρχει μια διαφορα...
εσυ εχεις στο μυαλο σου οτι το EAR ειναι το playground σου (''παιζω τον ιντερνε στα δαχτυλα μου'') κι εγω απλα εκφραζομαι ανωμαλα και οποιος ''πιασει''
αυτο το οποιο σε κανει αρσενικο γιουλαι ειναι οτι δεν δεχεσαι κουβεντα, ΤΙΠΟΤΑ
προσπαθησαν πολλοι αλλα προφανως τους βλεπεις ως αντιπαλους σε καποιο γκεημ η κατι τετοιο
ξεκαθαρισε μερικα πραματα μεσα στο μυαλο σου
εννοειτε οτι δεν σε βαζω στην ιδια μοιρα με την γιουλαι ασκετα αν εχεις προσπαθησει να την ξεπερασεις
τελοσπαντων το θεμα ειναι ενα...
μπαν και μετατροπη σε πελετ
wpa katse, thes na peis oti aytoi pou krazoun prospathoun apla na me kanoun pio syneto xrhsth? sovara??????? exeis dei ligo ti lene? tous dineis dikio?
re pragmatika einai apisteyta paralogo ayto pou ginetai, KAMIA ma kamia logikh
ante ban gioulai lock to thread na teleiwnei h malakia