Μουσική δεν θα σώσει εσένα από τίποτα παρά Σιωπή

Ο Kangding Ray είναι oray και αυτό το κομμάτι από το νέο του Pentaki Slopes με κάνει να χορεύω τρελά όσο κάθομαι ακίνητος στον υπολογιστή και κοιτάω το gazzetta.gr

γυρίζω την σκηνή με την βιντεοκάμερα του smartphone μου, και δέκα χρόνια μετά την ανεβάζετε στο ίντερνετ. Ο αδερφός μου χορεύει τέκνο

Πραγματικά ισχυρό, βδομάδες φωτός καλύτερο απο τις ως τώρα συνεργασίες του Alva Noto με τον Byetone ως Diamond Version στη Mute [δεν ξέρω τι, κάτι με χαλάει]

Κατεβαίνω να πάω να πάρω τσιγάρα και βλέπω στην πόρτα μου ένα δέμα, που ήταν από το boomkat, και είχα ξεχάσει πως το είχα πάρει, γιατί το πήρα ένα βράδυ που ήμουν κάπως κόκκαλο

έχει μέσα τρία φανταστικά remixes των Kangding Ray, Vatican Shadow και Roly Porter σε ένα 12" των Violetshaped

και ένα

και δύο

και τρία

O Roly Porter τώρα, έπαιζε στους Vex'd, που έβγαζαν συγκλονιστικούς δίσκους στην Planet Mu του Paradinas
σαν αυτό

πραγματικά μεγάλο.

ο Porter συνέχισε και μόνος, και έβγαλε το Afterlife στην Subtext, το οποίο είναι ΑΑΑ (Αγάπης Αγώνας Άγονος)

πολύ Dune, αλλά τι να κάνεις:

και στα related σκάει βασίλης παπακωνσταντίνου πορτορίκο.

Μοιράζομαι επίσης την τρομερή κασσέτα των 1991 στην Oval Tapes που ξανακόπηκε σε δίσκο

δεν έχω αποφασίσει αν είναι α) για περπάτημα στις γκρίζες πόλεις κλπ ή β) για τσιγάρα σε μπαλκόνια ή γ) για ξυπνήματα μέσα στη νύχτα
για κλαμπ δεν είναι, ή τελοσπάντων είναι, αλλά για ωραία κλαμπ

Κλείνω αυτό το ανούσιο πράγμα με την κασσέτα των Rainforest Spiritual Enslavement που είχε βγει στην Hospital, αλλά την βγάζει σε 12" η Blackest Ever Black, η οποία Blackest Ever Black θα βγάλει και δίσκο του Lustmord τον Ιούνιο, εκπλήχθηκα λίγο

BLACK MAGIC CANNOT CROSS WATER