Θες είτε IDE to Sata adapter ή ένα εξωτερικό IDE docking station.
We revel in our time.
People assume that time is a strict progression of cause to effect. But actually, from a non-linear, non-subjective viewpoint, it's more like a big ball of wibbly-wobbly...timey-wimey...stuff.
εδω και καμποσο καιρο το μσν γαμιεται ασυστολα και ταυτοχρονα με ριχνει την συνδεσις
δεν ξερω αν υπαρχει κανα θεμα με την ολη ιστορια περι Skype αλλα τεσπα μπορει καποιος να πει πως βαζομε τις επαφες απο το μσν στο σκαιπ?
να εγκατασήσεις την τελευταία έκδοση του skype και να κάνεις login σε αυτό με το email και τον κωδικό ακριβώς που είχες στο msn. Θα σου περάσει τις επαφές που είχες εκεί αυτόματα. Από το μάρτη και μετά νομίζω το καταργούν τελείως ούτως ή άλλως.
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
το plus τρελαθηκε και δινει free το sleeping dogs και Quantum Conundrum στις 6 του μηνου
το Spybot, θεωρειται παρωχημενο?
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Υπάρχουν πουθενά καλές τζαμπέ ελληνικές γραμματοσειρές;
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
Για ψηθείτε οι καμμένοι μήπως αξιοποιήσετε το κάψιμό σας: http://ec.europa.eu/eures/main.jsp?l...976&fromHome=Y
Σε λίγο καιρό ο υποφαινόμενος ευελπιστεί να είναι σύμβουλος EURES οπότε θα κοιτάξει να σας βολέψει όλους![]()
το καψιμο μου στη διαθεση σας.
σε αλλα νεα το last of us παει delayed για 14 ιουνη.
p.s. τα σπασε το sleeping dogs.
Προς τα τζιμάνια του φόρουμ:
Ψάχνω έναν file hoster για video streaming. Το youtube δε μου αρέσει, ούτε καν αισθητικά, ψάχνω κανά άλλο.
Επίσης, πιο σημαντικό, ψάχνω έναν file hoster για audio streaming. Να μπορώ δηλαδή να ανεβάζω ένα ελαφρύ αρχείο, ένα track, για παράδειγμα, μία ηχογράφηση, κάτι σε ήχο τελοσπάντων και ο άλλος να μπορεί με ένα κλικ να το ακούσει, χωρίς να χρειαστεί να κατεβάζει .rar αρχεία στο σκληρό του [δεν μιλάμε δηλαδή για sendspace, zippyshare, 4shared και τέτοια που είναι για βαριά αρχεία και προϋποθέτουν κατέβασμα].
Σκέφτομαι το soundcloud, αλλά δεν ξέρω τι παίζει με την παρτη του, καμία ιδέα;
Α και κάτι άλλο, ας τα πω μαζεμένα.
Υπάρχει κάποιος τρόπος να δεις που έχεις χρησιμοποιήσει τα emails σου για να γραφτείς σε fora, blogs και όπου αλλού σου έχει ζητηθεί εγγραφή με email; Γίνεται ένα χάος, έχω χρησιμοποιήσει τα mails μου από εδώ κι εκεί στο δίκτυο, ένας θεός πια ξέρει που και θέλω αυτόν τον θεό να μου τα βρει και να μου τα τακτοποιήσει, όμορφα κι ωραία.
Ήρθε η ώρα για ξεκαθαρίσματα.