θειος....
ιντερνετ....
ψυχεδελειες....
ρευμα....
καραφλες....
γελαω με την βλαχια σου κανιβαλε
θειος....
ιντερνετ....
ψυχεδελειες....
ρευμα....
καραφλες....
γελαω με την βλαχια σου κανιβαλε
Ξεκολλάτε με τις μαλακίες να οργανωθεί κανα καλό νταβαντούρι. Τόσα άλλα θρεντ έχει για να πλακώνεστε, εδώ βρήκατε;
Εδώ μιλάμε για πάρτυ, γκομενάκια, ξύδια, λάιβ, ντιτζεϊλίκια και ρόουνττριπς. Να φύγετε κύριοι! Να πάτε αλλού!
Θα ξαμολήσω τον koilia, έχει και κάβλες έμαθα
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
Ψηφίζω μόνο ντητζειλίκια, Καντέλα οκ, κι αν υπάρχει δυνατότητα θα ήθελα να παίξω κι εγώ καμιά ώρα.
κανονιστε να παιξετε ωραια πραγματα ωστε να κανει ο χρηστης λιτς κραουντσερφιν ξανα. το παρτυ ναναι μεταλ. μονο ετσι βγαινει η αγνη τρουιλα. γιαυτο θελουμε τον πανο δραγονλορδο και τον αλλο πανο ντιτζει. αν δε σε λενε πανο , πουλο. ε μολις πιω 5-6 ποτα, με την απειλη του δολοφονικου μ(πρατσου)ατιου μου θα αναγκασω να παιξουν θεραπυ ολο το τραμπλγκαμ και το ινφερναλ λαβ και μετα ενα τζειμς τζοις ισ φακιν μαι σιστερ και μετα .. ξερω γω τι μαλακιες γραφω, καντε κανα παρτυ και αφηστε τα πολλα π[ολλα αντε
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
Το ιδανικό line up θα ήταν:
Μπαργούμαν Σταυρούλα
Σερβιτόρος Καλκι
PR Μιχάλης
Μουσικές Redeemer
Πόρτα Η.
Και να πως σε μία νύχτα ευθυγραμμίζεις την Candela.
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.
τι να μεινουμε νηφαλιοι θες?
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
Προφανώς μέταλ εννοώ να παίξω.
Φτάνει τώρα όμως ναι?
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Συνεχιστε τη συζητηση αμολυντα.
Μπαη δε μοντς.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
ολα τα θρεντς που χεις ονομασει σιχαμα και τα χεις βαλει στη λιστα μου σαν αυτό βαλ'τα στον κωλο σου ενα ενα
ολοι για μια καθαρη λιστα ζουμε .
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
καντε το πριν τις 23 να μην εχω ξεντιτευτει να σας μαθω μπαλιτσα
και φρηκ μην αφησεις κανενα να κανει ντιτζειλικια
ασε να παιζει ντερτι φμ
Αν βέβαια γίνει κοντά στην αγιαβδομάδα, μπορεί να έχετε και κύπριο στο παρτυ(ν).
ρε μαλακα η αγιοβδομαδα ειναι τελη απριλη τοτε θα γινει το βολιουμ 2
ποθτανα ολα
iola 11