Page 5 of 32 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast
Results 61 to 75 of 469

Thread: ΣΕΞ

σούπερ ντούπερ Dythor's Avatar

Quote Originally Posted by BURNIN AMBITION View Post
    Quote Originally Posted by Agoraphobic_S.I. View Post
    Αγαπητή στατικ, είναι πλήρως κατανοητό και εκτιμητέο το ότι γενικά είσαι χαρούμενος άνθρωπος. Αυτό όμως, από μόνο του, δεν θα πρεπε να σου αποκρύπτει το γεγονός ότι η πλειοψηφία του ηαρ είναι, με φωτεινές εξαιρέσεις βεβαίως, ένα μάτσο (και macho) μαλάκες, που δεν τους αξίζει να πατήσουν καν το πόδι τους σε κάποιο αυτοδιαχειριζόμενο χώρο, πόσο μάλλον να κάνουν την παρτάρα τους εκεί μέσα. Εκτός αν πάνε στο βοξ.
    Επίσης, το αστείο με την ηλικία να τελειώσει επιτέλους, κλείνω σε 3 μήνες τα 21 για όποιον/α ενδιαφέρεται. Ο δαυθορ δεν ξέρω/δεν με νοιάζει.
    διακοπτω τη μελετη για να πατησω ρεκ και να ρωτησω μπαι δε γουει το εξης. χωρις να ξερω προσωπα και καταστασεις, εσυ ρε αγορι ποιος εισαι?ο απολυτος υπερασπιστης των αυτοδιαχειριζομενων? σε εβαλε κανενας πορτιερη στη φαση εσυ μπαινς εσυ δε μπαινς εσυ εισαι τρου εσυ θα ξερασεις και θα φυγεις? καλα ολα οσα λες αλλα εσυ τι ρολο βαρας δε μας ειπες. αυτα
    Το τι θα γίνει τελικά το αποφασίζει μόνο η συνέλευση η οποία έχει αναλάβει τη διαχείριση του χώρου. Εμείς κάνουμε απλά πολιτική κριτική. Ίσως και μια ενημέρωση με παραδείγματα στους συντρόφους από την εκάστοτε συνέλευση για το τι ακριβώς είναι το ηάρ, και ποιοί είναι οι πολιτικοί του προσανατολισμοί. Γιατί είμαστε και ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ.

Επίσης ούτε εγώ είμαι 20. Είμαι 23, ελιτιστιής, σεχταριστής και κοκκινοφασίστας.
    Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.

να εκτυπώσετε ως απόδειξη για τον πολιτικό προσανατολισμό και ποστς του τζήμερου.
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

σούπερ ντούπερ Dythor's Avatar

Θα γίνει.

Quote Originally Posted by stam and the witches View Post
    Αυτό όμως, από μόνο του, δεν θα πρεπε να σου αποκρύπτει το γεγονός ότι η πλειοψηφία του ηαρ είναι, με φωτεινές εξαιρέσεις βεβαίως, ένα μάτσο (και macho) μαλάκες
    Τότε σήκω φύγε ρε Στηλ Ασσάσσιν. Νομίζεις οι υπόλοιποι έχουν τη διάθεση να διαβάζουν τις περιαυτολογικές μαλακίες σου;

Αλλά πριν φύγεις, πες την ιστορία με το Βοξ. Υπάρχει λόγος που τους αδειάζετε ΚΑΙ αυτούς; Κάποιο κους κους;
    Εσύ ρε αφασικέ που δεν έχεις δει κατάληψη από 'μέσα, ως τι γράφεις το τελευταίο; Ως γουαναμπή κνίτης του καναπέ; Τουλάχιστον ο γαμημένος αγοραφομπικ_ΣΙ υπάρχει μέσα σε όλο αυτό το πράγμα με εντυπωσιακή συνέπεια και φροντίδα για το κίνημα και τον χώρο στον οποίο συμμετέχει, όπως και η καθεμία και ο κάθε ένας από τη συλλογικότητα της οποίας είναι μέρος. Κάνε μας τη χάρη που θα τη βγεις και στους αντιφά για σεχταρισμό τώρα. Με τι φόντα.

Πάρε κι έναν λόγο για να αδειάσεις το βοξ τώρα. Από κόσμο που φροντίζει αυτά τα πράγματα, που είναι κομμάτι της ζωής του, που δίνει τον εαυτό του και κάτι παραπάνω, που δεν έχει τις καταλήψεις μόνο ως αναπαράσταση στο ξερό του, που δεν τις βλέπει από πιο κοντά μόνο για πάρτυ.

Last edited by Dythor; 01-02-2013 at 22:45.
    Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

λοιπόν για να μην προβώ σε σταλινικές μεθόδους δεν πάτε στο πολίτιξ? το θέμα είναι άλλο εδώ
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

αχαχα πεθαίνω με τα αλληλοτσιμπουκώματα των ανάρχων. τώρα σοβαρά όμως, δε γαμιέστε αποδωχάμω να μπει κανας άνθρωπος να συζητήσουμε τι θα κάνουμε; φχαριστώ.
    εδιτ, με πρόλαβαν <3
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

Ράμπο του ΣΔΟΕ stam and the witches's Avatar

Quote Originally Posted by Dythor View Post
    Θα γίνει.

Quote Originally Posted by stam and the witches View Post
    Αυτό όμως, από μόνο του, δεν θα πρεπε να σου αποκρύπτει το γεγονός ότι η πλειοψηφία του ηαρ είναι, με φωτεινές εξαιρέσεις βεβαίως, ένα μάτσο (και macho) μαλάκες
    Τότε σήκω φύγε ρε Στηλ Ασσάσσιν. Νομίζεις οι υπόλοιποι έχουν τη διάθεση να διαβάζουν τις περιαυτολογικές μαλακίες σου;

Αλλά πριν φύγεις, πες την ιστορία με το Βοξ. Υπάρχει λόγος που τους αδειάζετε ΚΑΙ αυτούς; Κάποιο κους κους;
    Εσύ ρε αφασικέ που δεν έχεις δει κατάληψη από 'μέσα, ως τι γράφεις το τελευταίο; Ως γουαναμπή κνίτης του καναπέ; Τουλάχιστον ο γαμημένος αγοραφομπικ_ΣΙ υπάρχει μέσα σε όλο αυτό το πράγμα με εντυπωσιακή συνέπεια και φροντίδα για το κίνημα και τον χώρο στον οποίο συμμετέχει, όπως και η καθεμία και ο κάθε ένας από τη συλλογικότητα της οποίας είναι μέρος. Κάνε μας τη χάρη που θα τη βγεις και στους αντιφά για σεχταρισμό τώρα. Με τι φόντα.
    Καταρχάς η ίδια ερώτηση πάει και σε σένα: γιατί ασχολείσαι αφού τους θεωρείς όλους για τον πέο; Μπορεί να την απηύθυνα στον αγοραφόμπικ γιατί κλασικά αυτός έσκασε να μας γαμήσει όλους, σε αντίθεση με σένα που για πολλοστή φορά ήρθες και μας είπες κάποια πράγματα για την προσωπική σου ζωή. Όπως πχ εδώ:

Πάρε κι έναν λόγο για να αδειάσεις το βοξ τώρα. Από κόσμο που φροντίζει αυτά τα πράγματα, που είναι κομμάτι της ζωής του, που δίνει τον εαυτό του και κάτι παραπάνω, που δεν έχει τις καταλήψεις μόνο ως αναπαράσταση στο ξερό του, που δεν τις βλέπει από πιο κοντά μόνο για πάρτυ.
    Την αφίσα των Τέρμιναλ δεν την κατάλαβα ως αντιπαράθεση στο Βοξ, για το οποίο ρώτησα ειλικρινά γιατί είναι ένας χώρος που πηγαινοέρχομαι και τελοσπάντων αράζω την κωλάρα μου και δε θα δείξω και κάποιο πιστοποιητικό. Αυτά.

Έχω κάνει λεύκανση Κυρία Μαριάννα's Avatar

Quote Originally Posted by Dragonlord View Post
    Λοιπόν, επειδή έχω την εντύπωση ότι έχουν γραφτεί καναδυό καινούργια γκομενάκια και θέλω να τα τσεκάρω
    πράγματι, έχω γραφτεί.
    "Κυρία Μαριάννα δεν καπνίζουμε την ώρα της γυμναστικής"

314222 Mitsmann's Avatar

Πουλο οι φραξιαστικοι πανιβλακες απ το παρτυ μας, εμεις θελουμε μονο να παρταρουμε και να χορεψουμε στις 3 η ωρα τη ζειμπεκια μας και στις 5μιση τα νησιωτικα.

Ον τοπικ Καντελα, αλλα με δυο ορους.

ενας να παιξω και γω μουσικη μια ωρα γιατι ο φρηκ μου το χρωσταει (χαχα).

δυο, στον υπολοιπο χρονο, εγω και το παλτο μου σε μια απολυτη εκφανση καπιταλιστικης αλλοτριωσης θα κατσουμε ΠΟΡΤΑ.
    Πορτα θα φανε, ο Νταηθορ (ο οποιος δεν τον εχω δει να χαλιεται να παρεβρισκεται σε αλλα σουπερ ηβεντς), ο Βυντρα Ομπλαντιομπλαντα, και η Γιουλαη.
    ο Νταηθορ θα μπει μονο αν μπει την ωρα που θα βαζουμε ΘΡΑΣ.
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

Senior Member 00i00's Avatar

μουσικη ο μιτσμαν και ο δραγον λοιπον...θα χορτασουμε τεχνη και χαιτη

μιτσμαν ο νταηθορ θα μπει μαζι μου και θα φας ΠΑΟΚτσηδικια ηττα
    για γιουλαι δεν ξερω...παιζει να μας παρακολουθαει απο το απεναντι περιφτερο

314222 Mitsmann's Avatar

αν ο Του/Νταη/Θορ ειναι ΠΑΟΚ, θα πρεπει να αναλογιστειτε εκει πανω, οτι η κατρακυλα εχει και ορια.
    "Τι χτυπαω??"

Senior Member 00i00's Avatar

εχω την εκτυπωσις οτι ειναι γαυρος ή βαζελας (το ιδιο ειναι)
    τεσπα οτι και να ειναι, ειναι καλο παιδι

θα σεβεσαι

compos mentis

Quote Originally Posted by 00i00 View Post
    μουσικη ο μιτσμαν και ο δραγον λοιπον...θα χορτασουμε τεχνη και χαιτη

μιτσμαν ο νταηθορ θα μπει μαζι μου και θα φας ΠΑΟΚτσηδικια ηττα
    για γιουλαι δεν ξερω...παιζει να μας παρακολουθαει απο το απεναντι περιφτερο
    σλαλομ στο καλκιοσκι

314222 Mitsmann's Avatar

μενουμισσιον εμαθα οτι θα σαι στο απεναντι περιπτερο, θα ηθελα να μου παρεις ενα μεταλ χαμμερ, για να παιξω κατι απο νεες κυκλοφοριες.
    "Τι χτυπαω??"

compos mentis

παρ'τ'αρχιδια που δεν εχω

MAS PSEKAZOUN Leech's Avatar

δε χρειάζεται live, καλά ντιτζεηλίκια μόνο.
    Εκτός άμα κλείσει γκεστ εμφάνιση Σπύρου Βαλημίτη οπότε σέβας.

Tags for this Thread