Results 1 to 15 of 1053

Thread: Poso kaula einai na koroideueis ton Olumpiako?

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Senior Member 00i00's Avatar

2 στους 7 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Quote Originally Posted by my_troubled_Mind View Post
    @μινμιν- Δεν έχει σημασία, δεν θα καταλάβεις άλλωστε. Επειδή όμως σε πιάνω ότι καίγεσαι να την πεις στο γαύρο της υπόθεσης και για να είμαι και σωστός απέναντι σου, να σου πω ότι την έμαθα και την έζησα με ένα-κάποιο ρομαντισμό την ομάδα. Είτε αυτό λέγεται να σε αμφισβητούν οι πάντες και να σε προκαλούν τα πρωτοσέλιδα και οι αλλόθρησκοι(γκρεμίστε το κόκκινο παραμύθι το πιο συνηθισμένο), και εσύ να απαντάς αρχιδάτα μέσα στο γήπεδο με 3άρες. Είτε να είσαι με την πλάτη στον τοίχο και η ομάδα σου παρέα με κερκίδα να κάνουν ψυχωμένη αντεπίθεση και να τα γαμάει τη μάνα όλα, είτε ακόμα και να κάθεσαι να διαβάζεις ιστορίες για τον Νίκο Γόδα και να αισθάνεσαι περήφανος σαν Ολυμπιακός.
    Το δεύτερο που σου γράφω έχει να κάνει περισσότερο με τη σπυρίαρα βέβαια, αλλά τι να κάνουμε, στην ευαίσθητη ηλικία των 7(?) που θυμάμαι να διάλεξα ομάδα το μπασκετ μεσουρανούσε. Τελ αβιβ-σαραγόσα-τελικοί με βάζελο κλπ. φτιάχναν εικόνες σχεδόν ηρωϊκές στα μάτια σου. Άσε που τον πίναμε και στη μπάλα και έπρεπε κάπου να αισθανόμαστε γαμέοι. Για να επανέλθω όμως στην αρχή των σκέψεων μου, δεν γίνεται να καταλάβεις εσύ πράγματα για τον Ολυμπιακό όπως και εγώ για τον παοκ. Αλλιώς έμαθες, αλλιώς έμαθα. ''Θρύλος παντού, θάνατος και ντου'' θα είναι μια ζωή η φάση κ ας μην παρακολουθώ τόσο πολύ πλέον.
    οπαδος ειμαι (φιλαθλοι στις ευρωπες σας) και πιστεψε με μπορω να καταλαβω, το να την πω στον (πουστο)γαυρο και στην σαλαμανδρα ειναι αυτο που κανει την μπαλα να τσουλαει
    εγω επειδης τον εχτιμαω τον ρομαντισμο και ακομα περισοοτερο οσους σκεφτονται ευαισθητα και με ροζακια θα σε πω οτι τον γαυρο, τους γαυρους καλυτερα, τους εχω σε υπερβολικια εχτιμηση αλλα οχι αυτον/ους που εζησες εσυ
    το κοκκινο παραμυθι οταν ησουν 7 δεν υπηρχε, υπηρχε ομως η κοκκινη μαφια του προφεσορα της αλητειας στην σπυριαρα, μετα απο χρονια οταν εφαγες την πουτσα απο τους φαρμακοποιους κλαιγοσουν βεβαια (ο γαυρος, οχι εσυ), για τον ιδιονα λογο που εσυ αμφιζβητας τον ΠΟΑ σε αμβιζβηταγε ολη η ελλαδα νεε μο πριν και μετα τα 7 σου, εξαπανεκαθεν
    οι 3αρες και οι 4αρες ειναι φυσικο επακολουθω, οταν εσυ εχεις μπατζετ το μισο προυπολογισμο του Μπαχρειν κι εγω παιζω με παιχτες που πανε και τρωνε στο ΑΠΘ δεν υπαρχει καμια γαυρικια λεβεντικια λιμανισια μαγκια νεε μου
    αντιθετως οταν εγω σου χωνω το 0-2 στο λυομενο μιλαμε για ΘΡΙΑΜΒΟ της εργατικιας ταξεως και αποκαταστασις της αδικιας
    γραφικος? ΟΧΙ, καθολου, καθολου και ποτε
    καθολου διοτι αν εχεις κονε με παλαιογαυρους θα σε λεγαν τα ΙΔΙΑ επακριβως για την σκεση γαυρου-βαζελας

επισης τον ΠΑΟΚ θα τον γραφεις σωστα...δηλαδη ΠΑΟΚ
    θα σεβεσαι

εδιτ παρε κι ενα haiku...
    ''κάθε πούστης αργιανός
    είναι και πουτάνας γιός
    γεννήθηκε στον πειραιά
    τον πάλιοπουσταρά

τα βράδια που κοιμότανε
    η μάνα του γαμιότανε
    στη γνωστή του γειτονιά
    γαμώ τον πειραιά''

περηφανια και λεβεντια λεμε
    Last edited by 00i00; 01-02-2013 at 02:48.