λιγο ακομα να πεσει ο μέσος μου και παω στο 4,9
λιγο ακομα να πεσει ο μέσος μου και παω στο 4,9
φιλελεύθερος παρακρατικός
αλβανος χρυσαυγίτης
gay παπας
σουβλάκι καλαμάκι
emocore-commando
μεταλάς
χριστιανός-κρυφορεφορμιστης-φανεροπορτουνιστης
παραγωγός εισαγωγών
αντι-αντι-ιμπεριαλιστης (ιμπεριαλιστής)
5αρακι και στα 2 τελευταια και πτυχιο(?) γαμω την μπαναγια.
ετσι βλεπω στην κατασταση δηλαδη.
ρε μπας και εχει γινει κανα λαθος;
ο Χριστος μας βγηκε.
τι να πω.
ζήτω;
Ε δεν το πιστεύω.
Πέρασα με 6.
Σε τρείς εβδομάδες δίνω το τελευταίο μου μάθημα.
this is radio freedom.
Εν τω μεταξυ πρωτη εξεταστικη που δεν πηρα ουτε ενα πενταρι και δεν κοπηκα ουτε σε ενα μαθημα.
this is radio freedom.
δέκα στα δέκα, παίζει να τελειώσω γενάρη![]()
![]()
![]()
It is known.
Έχει αρχίσει να μου τρώει το πόδι αλλά βρίσκω δύναμη στο ότι κατά πάσα πιθανότητα είναι η τελευταία. Καλά κουράγια!
It is known.
Ποσα εχεις? Καλη επιτυχια!
9! και μάλιστα χωρίς κάποιο παλούκι. Θα είναι η πρώτη νορμάλ εξεταστική μου ;ρ
Ευχαριστώ αγαπητέ <3
It is known.
Poverty, depression, power and despair Conditioned inside and out to the point of no return by a world not crafted by hands of our own yet still we march in step to the cadence of its irregular beatThe damage has been done- irreparable and all-encompassingNature is as archaic word that could never explain this mess Worlds become obsolete like ideas and they won’t have to burn the booksWHEN NOONE READS THEM ANYWAY!
Στην υπέροχη σχολή δασολογίας και φυσικού περιβάλλοντος!
Πιο πολύ κολλούσε πάντως κάτι του στυλ "πόσο συχνά βγαίνεις από το σπίτι", "ποιο το πρόβλημα σου" ή "πόσο γαμάτος είσαι". =]
It is known.
φυγε απτο τοπικ ομως... στο μαι λαιφ ροκς καλυτερα
Poverty, depression, power and despair Conditioned inside and out to the point of no return by a world not crafted by hands of our own yet still we march in step to the cadence of its irregular beatThe damage has been done- irreparable and all-encompassingNature is as archaic word that could never explain this mess Worlds become obsolete like ideas and they won’t have to burn the booksWHEN NOONE READS THEM ANYWAY!
4 μέρες τώρα διαβάζω μάθημα που έχει 3-4 τύπους που χρησιμοποιεί και 2-3 μεθοδολογίες επίλυσης διαφορετικών προβλημάτων. Όλα πάνε καλά μέχρι σήμερα το μεσημέρι και φαίνονται όλα κατανοητά, αλλά μου μπαίνουν ψήλοι στα αυτιά ότι κάτι κάνω λάθος (φυσικά αυτό που προέκυψε ως το "νέο" σωστό φαινόταν τραγικά ...λογικό και με κυρίεψε ολοκληρωτικά), με αποτέλεσμα να αρχίζω να ξανακοιτάω τις ασκήσεις υπό τη νέα λογική, γεγονός που δεν άφησε τίποτα όρθιο τόσο στους τύπους που χρησιμοποιούσα, όσο και στις μεθοδολογίες. Τζάμπα διάβασμα κοντολογίς. Πάνω στον πανικό (ο χειρότερος σύμβουλος στα πάντα) αρχίζω και ψάχνω από δω ψάχνω από κει και πέφτω σε νέες αντιφάσεις, που με τη σειρά τους φέρνουν νέες σχέσεις, νέα σύμβολα κλπ. Ο χαμός γίνεται ένα τέρας, η απογοήτευση γιγαντώνεται, καθώς δίνω αύριο το πρωί. Γυρίζω τελικά πριν κανά μισάωρο σπίτι και σε μία απέλπιδα προσπάθεια να σώσω τον κόπο των 3,5 ημερών μιλάω με έναν συμφοιτητή, ο οποίος γενικά κατέχει. Το αποτέλεσμα ήταν ότι ό,τι σκέψη έκανα από το μεσημέρι και μετά ήταν λ ά θ ο ς εντελώς και ότι μια χαρά το πήγαινα μέχρι τότε (φμλ).
Ελπίζω σε ένα αυριανό μλρ.
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.