κανείς με λογαριασμο φορουμ παπει που να μπορεί να κατεβασει αυτο? http://papei.gr/forum/attachment.php...5&d=1269959016
κανείς με λογαριασμο φορουμ παπει που να μπορεί να κατεβασει αυτο? http://papei.gr/forum/attachment.php...5&d=1269959016
There was a time that the pieces fit, but I watched them fall away
Βασικα αυτο ξεκινησε απο το 2003, με την πεζοδρομηση του Αμαρουσιου για τους Ολυμπιακους. Μητροπολεως, Βασιλισσης Σοφιας και ολοι οι δρομοι της γειτονιας απλα πεθαναν απο εμπορικη κινηση. Τα ξερω πολυ καλα γιατι ειχε αμεση επιδραση σε μας... ε μετα ηρθε και το Mall το 2006 ποτε διαολο ηταν, ηρθε και η κριση μετα το 2010, που βασικα σταδιακα καθε χρονο φαινοταν, και τωρα ειναι απλα νεκροταφειο.
Με την πεζοδρόμηση στο Μαρούσι πάντως από ανθρώπους με μαγαζιά γνωστούς έλεγαν ότι δεν είναι σε καμία περίπτωση αρνητική. Οριακά θετική από θέμα κίνησης αν όχι τελείως ουδέτερη. Μαγαζια συμπεριλαμβάνω και καφε-μπαρ, και ρούχα-παπούτσια γουατεβερ. Ε με το Μαλλ γαμήθηκε ο Δίας λέμε. Πάντως πλέον στο Μαρούσι δεν έχει μαγαζί που να θέλω να μπω για ψώνια, αν είχα λεφτα, σε καμία περίπτωση, εκτός ίσως από καμια βερμούδα πίσω από μητρόπολη.
I don't do drugs. I am drugs.
Τι να σου πω, επειδη εγω το εζησα απο πολυ κοντα, ειδα ποσα μαγαζια εκλειναν το ενα μετα το αλλο εκεινη την εποχη. Δεν ειναι τυχαιο οτι ειχε αποκαλυφθει ολοκληρο σκανδαλο του Δημαρχου, που τα ειχε κανει πλακακια με τους τυπους που προμηθευαν τις πετρες, και οι οποιες τοποθετηθηκαν με τον χειροτερο τροπο και χωρις κανενα σχεδιο φυσικα. Μετα απο αυτο, τα ειχε τσεπωσει ο δημαρχος (μεγαλο αρχιδι, Τζανικος) και τον ειχαν ξυλοκοπησει κιολας. Για τα καφε μπαρ συγκεκριμενα δεν ξερω, γιατι στην Ελλαδα αυτα τα μαγαζια ακομα και τωρα βρισκονται σε πολυ καλυτερο επιπεδο απο οτι τα αλλα. Αλλα αν θυμασαι ποσα ρουχαδικα ειχε για παραδειγμα το 2000, μετα το 2003 εκλεισε ανετα ενα 30%, και τωρα καλα δεν το συζηταμε, εχουν μεινει καμια 20αρια μαγαζια μετρημενα.... και πολλα λεω ισως.
Για τις πέτρες μου είχαν πει τότε που είχα βρεθεί στην περιοχή πως ο προμηθευτής είναι γαμπρός/κουνιάδος κάτι σκατά του δημάρχου.
John Cleese: Political Correctness Can Lead to an Orwellian Nightmare
Ρε από Μαρούσι είμαι για αυτο μιλάω.
Οι περίφημοι κυβόλιθοι που έστρωσαν έγιναν εισαγωγή από Κίνα (αν δεν κάνω λάθος), από την εταιρία που ανήκει στον αδεφό της γυναίκας του Τζανίκου και στην γυναίκα του Τζανίκου.
Απλά από γνωστούς για τότε είχαν πει ότι κατά την διάρκεια των εργασιών, κανα 2 χρόνια, είχε πέσει η κίνηση λόγω προβλητικής πρόσβασης στα μαγαζιά αλλά ανέβηκε μετά. Δεν έχω ακούσει για μαζικά κλείσιματα τότε. Τωρα αν έκλεισαν μερικά καινούργια που δεν έπιασαν δεν ξέρω. Μην ξεχνας ότι από 2002 - 2004 είχαν ανοίξει στο Μαρούσι τα άπειρα μαγαζιά λόγω Ολυμπιακών, τα οποία στην συνέχεια τα περισσότερα έκλεισαν.
Επίσης ο Τζανίκος αθωώθηκε απο όλα τα σκάνδαλα για τα οποία ήταν κατηγορούμενος, Βωβός και Σια τότε.
I don't do drugs. I am drugs.
οποιος δει τον θεμη γεωργαντα τυχαια στο δρομο να του ριξει μια μπουνια στη μυτη εκ μερους μου.
ευχαριστω
για να του ανοίξει τα μάτια.
Το κουλούρι δε σταματάει να με εκπλήσει, χαρά η επίσκεψη στην σελίδα του μια στις τόσες....
Και επίσημα Αθηνέζοι λοιπόν!
John Cleese: Political Correctness Can Lead to an Orwellian Nightmare
καποια ειναι ομιτζι!
http://twistedsifter.com/2013/01/50-...srWlso.twitter
There was a time that the pieces fit, but I watched them fall away
Ξέρει κανείς γεωπόνος πόσο καιρό χρειάζεται το δέντρο και το έδαφος για να καθαρίσει από προσθήκη χημικού λιπάσματος;
Εξαρταται απο τι λιπασμα ειναι..αν ειναι χηλικα συμπλοκα που το εχεις ψεκασει,η αν ειναι τα κλασσικα που τα ριχνεις επιφανειακα στην περιμετρο του δεντρου..τελος τον σημαντικοτερο ρολο παιζει η συγκεντρωση. πχ το βαριο,σε καμια 25αρια μερες εχει φυγει ολο σε νορμαλ συγκεντρωσεις..το αζωτο,αν ριξεις και μετα βρεξει,εχει εκπλυθει πριν προλαβεις να πεις κυμινο,και εχει φυγει εκτος ριζοστρωματος. βαθους δηλαδη στο οποιο φτανουν μαξιμουμ οι ριζες. δεν ξερω αν σε καλυψα,ειναι και 4,και δεν την παλευω.
Yesterday 19:59 <12 stars circle your brow> ενδιαφερεται κανεις να γευτει ξανα το παλιο καλο χεμο;
Yesterday 20:12 <mourning apocalypse> το πουλάς?
Όσοι χρησιμοποιείτε vodafone 3G, σας έρχεται κανα μήνυμα για υπέρβαση ορίου ημερήσιας χρήσης; Δε μιλάω για περίοδο εορτών με προσφορές απεριόριστου mobile internet αλλά για megabytes που έχετε πληρώσει.
δεν έχει τύχει να το ξεπεράσω αλλά υποτίθεται πως στέλνουν. κατά τα άλλα υπάρχουν οι γνωστές μπάρες που μπορείς να το τσεκάρεις.
"Κυρία Μαριάννα δεν καπνίζουμε την ώρα της γυμναστικής"