γινεται ανετα με παρακολουθησεις για οσους εχουν , απλες εξεταστικες για αυτους , επι πτυχιω για εμας τους υπολοιπους , παπαλα . πτυχιο , λουκετο
γινεται ανετα με παρακολουθησεις για οσους εχουν , απλες εξεταστικες για αυτους , επι πτυχιω για εμας τους υπολοιπους , παπαλα . πτυχιο , λουκετο
Briar
6ο ετος τωρα, στα 3 πρωτα δεν παταγα καν. Αθλιο σκατοτοπικ, παω να διαβασω.
It's 106 miles to Chicago, we got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
4ο έτος, έχω περάσει 25, έχω άλλα 31 για πτυχίο, καλά είμαι.
πωωω, μόλις διαπίστωσα ότι έχω 10+ χρόνια που τέλειωσα...
Rock or Nothing
8 χρονάκια μου πήρε η νομική μαζί με φανταρικό μέσα σε αυτά. Η αλήθεια είναι ότι αν είσαι στοιχειωδώς σοβαρός βγαίνει σε 5 στο πολύ ξεκούραστο κιόλας. Δηλαδή οκ, είσαι κωλόφαρδος που έχεις γονείς που μπορούν και θέλουν να σε πληρώνουν και δεν χρειάζεται να δουλέψεις... Όταν υπό αυτές τις συνθήκες περνάς τη φοιτητική σου ζωή σαπίζοντας και παρακμάζοντας, είσαι κάτι παραπάνω από μαλάκας. Χρειάστηκε να μπω στον στρατό για να εκτιμήσω το τι μπορούσα να κάνω και απλά άφηνα το χρόνο να περνάει μη κάνοντας τίποτα ουσιαστικό. Και τώρα που δεν υπάρχει χρόνος φυσικά με έχουν πιάσει οι γκαύλες για τα πάντα. Σκατά.
Όλοι οι ''επαναστάτες'' αιώνιοι.
Εγώ θα τέλειωνα αν δεν υπήρχαν κόμματα.
"Το Ισλάμ μας κλέβει τις δουλειές"
''Να καταργηθεί το αγγελιόσημο''
''Οι μετανάστες δεν έχουν ιδέα από οικονομικά''
''Τσίπρας = Μάο''
''Η επανάσταση γίνεται με άνοιγμα των επαγγελμάτων''
''Πήξαμε στους πούστηδες''
''Η Ελλάδα θα έπρεπε να λέγεται Ελλάδοφ''
''Ο δημόσιος τομέας είναι καθαρός ιμπεριαλισμός''
''Ελευθερία ή θάνατος''
''Ο Λένιν δεν είχε ένσημα''
''Σεισμός, σεισμός, καπιταλισμός''
εσυ rush παίζει και να ήσουν συμφοιτητής με την αδερφή μου. αν το δεις.. επίσης τελικά χρειάστηκα κατι τις παραπανω για να τελειώσω την σχολη. αντι για 2 ... έκανα 3,5...εκατσε στραβη φαση με πρακτική και μετα κόπηκα και 1 φορά στο τελικό πρότζεκτ (την δεύτερη σχεδον δεν πήγα να παραδωσω) και έφτασε νοεμβρης του 12 να περάσω με την 3η και τελευταια, σχεδόν όταν οι συμφοιτητές μου ολοκλήρωναν το bachelor τους. εμπειρία όντως να είσαι με συμφοιτητές που έχουν γεννηθεί το 91...
πάμε για άλλα πτυχία! μεταπτυχιακά και διδακτορικά! (δουλεία της προκοπής πότε θα βρεθεί...)
1) e4, c5
2) Νf3