Οποιος εχει κανει 32μπιτη εγκατασταση-δοκιμη σε Fedora (17 κατα προτιμηση) μου στελνει πι εμ και με σωζει. ειμαι 33 ετων, οταν αναληφθω στους ουρανοι δε θα τον ξεχασω.
Οποιος εχει κανει 32μπιτη εγκατασταση-δοκιμη σε Fedora (17 κατα προτιμηση) μου στελνει πι εμ και με σωζει. ειμαι 33 ετων, οταν αναληφθω στους ουρανοι δε θα τον ξεχασω.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
fedora 18 64μπιτο αν σου κάνει. πρέπει να έχω και 32μπιτο σε virtual machine. πες την ιστορία.
συναντησα anakonda exception στο installation του 64μπιτου, εικαζω γιατι το λαπτοπ μου ειναι εξαετιας σχεδον.
τωρα κατεβαζω την i386 εκδοση.
πες την αποψαρα σου.
"Τι χτυπαω??"
χμ, στο παρόν σύστημα είχα εγκαταστήσει 17 64μπιτ χωρίς πρόβλημα. επίσης στο λάπτοπ είχα παλιότερα 32μπιτ αλλά όχι πλέον. Αν δεν σου παίξει ούτε αυτό κατέβασε την 18, έχουν αλλάξει πάρα πολύ το anaconda. Κανένα μήνυμα δεν βγάζει να λέει τι φταίει;
oχι, θελω για συγκεκριμενο λογο την 17.
μισο να δω τι θα κανει η 32μπιτη που βρηκα και αν ειναι θα κλεισω το τοπικ, θενκς...!
"Τι χτυπαω??"
ναι αλλα μπηκε κι η τρελη καριολα και πηρα τις μουτζες μου.
τελικα εκανα εγκατασταση 32μπιτου Φεντορα 17, εκδοσης desktop, οποτε οποιος θελει το κακο μου, να γλυψει τα παπαρια ενος αρμαδιλλου.
"Τι χτυπαω??"
τρελος καριολης εισαι και φαινεσαι τεριν σκατοψυχιας
πουλο απ τα σοβαρα θρεντς.
"Τι χτυπαω??"
έφη γελοιωδέστατο μπουλόνι.
το τοπικ κλειδωνει, καταφερα να κανω τη δουλεια μου.
Τ.Κ. εισεπραξε το παπαριον.
"Τι χτυπαω??"