Ρα, βάλε blood on ice και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.
Καλύτερα άνεργος στην τελική.
Ρα, βάλε blood on ice και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.
Καλύτερα άνεργος στην τελική.
Πφφ, πρέπει ίσως να πάμε σε ανεξάρτητο θρεντ, επειδή σίγουρα θα 'χει να πει πολλά κι ο Ravenlord και πολλοί ακόμα.
Να πούμε κατ' αρχάς κάτι γενικό: οι μέρες Κυριακή-Πέμπτη έχουν το περιθώριο να απευθύνονται σε κοινό κάποιας συγκεκριμένης μουσικής και αντίστοιχους θαμώνες, επειδή εκεί σκέφτεσαι ότι 1.000 φορές να ευχαριστήσω (= να τον κάνω να περάσει καλά) τον καλό σου φίλο/-η που σε στηρίζει βρέξει-χιονίσει, παρά κάποιον που του καύλωσε να 'ρθει μια Τρίτη και ζητάει πέντε κομμάτια στο διάστημα μιας ώρας. Κάτσε σπίτι σου και φτιάξε μια λίστα καλύτερα, μη μας ζαλίζεις! Τα Παρασκευοσάββατα, ωστόσο, το πρόγραμμα στα περισσότερα μέρη είναι ευέλικτο. Όσο gay κι αν ακούγεται αυτό.
@ Ion
Rammstein είμαι οπαδός ρε!
@ Reject
Δεν βρίσκω κάτι κακό στο να ακούω χαλαρά μαζί με τον καφέ 3-4 κομμάτια από δίσκους που γνωρίζω ότι ασχολείται μαζί τους μια μεγάλη μερίδα του κόσμου. Αν μου αρέσει κάποιο κομμάτι, ίσως το προσαρμόσω στο set μου. Δεν πάω ξεδιάντροπα να παίξω νέα χιτάκια για τους παρευρισκόμενους. Θέλω να δω γενικά τι κυκλοφορεί, όμως, για να είναι ένα σχετικά ενημερωμένο πρόγραμμα (ειδικά αυτό του Σαββάτου, επειδή είπαμε ότι τις καθημερινές είναι κάπως πιο θεματικές οι επιλογές). Επειδή εδώ μέσα αρκετοί έχουν καλό αυτί, γι' αυτόν τον λόγο έκανα το πρώτο ποστ, αν ήθελα μόνο και μόνο χιτάκια, θα πήγαινα στο last.fm και θα κατέβαζα τα πρώτα κομμάτια σε ακούσματα από την κάθε μπάντα. Δεν μου αρέσει όμως αυτή η οπτική.
@ Commisar
Δεν μπορώ να θυμηθώ να έχω βάλει κομμάτι και να γαμωσταυρίζω από μέσα μου. Κάποια πράγματα μπορεί να μου φαίνονται απλώς αδιάφορα, αλλά όχι σκουπίδια. Και γενικά έχω σταματήσει να θεωρώ σκουπίδια πολλά πράγματα. Σχετικά με ΜΠΟΜΠ και Firewind, την βγάζω φτηνά μέχρις ώρας με ένα κομμάτι που τραγουδάει μια τσιτσίκα. Σπάνια το βάζω πάντως, κι ευτυχώς (παραδόξως) δεν μου τους ζητάνε και τόσο.
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
Πάμε για μεγατόνους ψυχεδελικών ναρκωτικών, αλλά όποιος έχει οτιδήποτε από μπάντα Σαμαρά και Γαπ ας πασσάρει
Mogwai have released their new soundtrack EP 'Les Revenants' digitally, with a physical version set to drop early next year.
Mogwai may not be visible, but that doesn't the band aren't working furiously. Continually exploring new directions, the Glasgow unit recently confirmed plans to construct a soundtrack to French series 'Les Revenants'.
Containing four tracks, the EP has been given a digital release to coincide with the climactic episode of the current season (via The Quietus). Out now, you can purchase 'Les Revenants' HERE.
Mogwai are planning to give the EP a limited edition 10 inch vinyl pressing on January 28th, with a full scale physical release on CD and vinyl set to follow on February 25th.
Tracklisting:
'Wizard Motor'
'Soup' 'The Huts (Version)'
'This Messiah Needs Watching (Version)'
The digital release of 'Les Revenants' was announced on Twitter yesterday, and prompted an amusing exchange with fans. Writing on the social media platform, Mogwai said: "Look out for a wee surprise on Monday".
Following this, the Glasgow band wrote: "You lot have filthy minds! Wee means small in Scotland. We call urine pish."
Well, quite.
'Les Revenants' is out now.
John Cleese: Political Correctness Can Lead to an Orwellian Nightmare
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
όλο το λάηβ Catharsis
χέστηκα πάνω μου
I knew the pass was the safest play that's why i chose to go with a run
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.
ανατριχίλα
γιατί να μαστε πιτσιρικαδες τοτε :/
με τρυπες επανω, με villa 21 κατω (αυτοκινηση)
Πεθαίνω με Παξιμαδοκλέφτρα solo. Καλά σας γαμάει.
Το κομμάτι αυτο,αν και κυρίως αναφέρομαι στο In Yumen / Xibalba, είναι αρκετά καλό (γι Σάκης και Σια ε) για να θεωρήσω ότι ο Σάκης είχε βοήθεια στο γράψιμο.Την ιδέα μου την έβαλε φίλος και έχει μια βάση.
Η πρόοδος σε σχέση με τους αρκετούς τελευταίους χαλια τους δίσκους είναι εμφανής. Kαι ωραίο εξώφυλλο.
Και πριν αρχίσει το κράξιμο, μιλάω για συνθετικά στοιχεία που εγώ τουλάχιστον δεν τα είχα ξανακούσει σε δίσκο Σακη.
Και τέλος να πω κάτι που το κράταω από τον προηγουμενο δίσκο, αυτόν με τη "διασκευή" σε Diamanda ντε, δεν είναι δυνατόν να συνδυάζεις ηππειρώτικα μοιρολόγια, πεντατονικές και black metal και να μην έχεις Δισκάρα.
I don't do drugs. I am drugs.
Εποχές που ακουγόταν η φήμη ότι το μισό Dead Poem είναι του Χύτρα των Samael ξυπνάνε στη μνήμη μου. Περιμένω να βρεθεί βίντεο ντοκουμέντο που θα δείχνει ότι τα τύμπανα δεν τα 'χει παίξει ο Θέμης, αλλά ο Χελχάμερ ξέρω 'γώ.