Το βλέπω αρκετά συχνά λόγω του τελευταίου τύπου. Τό χει.
Το βλέπω αρκετά συχνά λόγω του τελευταίου τύπου. Τό χει.
Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".
Και μιας και πιασαμε τα ExperiMental , καινουριο 33 Funk (Free)
Download στο Description του youtube
Last edited by VidnaObmana; 16-01-2013 at 17:06.
Let The Freak Flag Fly!
Αυτον τον ξερατε; Εγω τωρα ακουσα πρωτη φορα απο φιλο.
Αθηναιος λεει εδω και ολο το αλμπουμ για κατεβασμα.
the nail that sticks up gets hammered down
the end of the rope is a noose
the truth is in the gas chamber
Το λοιπόν, άμα είσαι μούτρο αρκετά, θα σαμπλάρεις και το not to touch the earth των doors άμα λάχει, και θα χώσεις από πάνω χάρκορ ραπς και λούπες.
Σαν να λέμε Britcore ένα πράμα. Οι Criminal Minds είναι βρώμικοι και δρόμικοι και φινετσάτοι να πούμε και το κάνουν τόσο καλά, που με βάζουν σε σκέψεις για το ποιό είναι το αγαπημένο μου αγγλικό ραπς γκρουπ...αυτοί ή οι Hijack? Δείτε εδώ τσακαλιά:
ΟΥ, τύμπανα πολέμου σαν ΖΟΥΛΟΥ
https://soundcloud.com/angstrom-reco.../aep11-leg-637
Για τσεκαρετε... και γενικα οτι εχει βγαλει αυτη η label πρεπει να ναι πολυ καλο
Let The Freak Flag Fly!
Επιθετικό και ψυχωτικό, το ραπ που θέλουμε. Ποστάρετε κομμάτια για δάγκωμα λαρυγγιών.
Επίσης, ναι και τούτος Άνγκλος είναι, δεν 'ξηγείται αλλιώς κάτι τους ποτίζουν εκεί πάνω.
και γαμώ τις ταινίες
Εἶναι τἄχα σωστό, να παριστάνῃς τό μικρό και κελαρύζον ποταμάκι, ὅταν ἔχῃς τόν Αμαζόνιο στό στῆθος σου καί μέσα στ' ἀρχίδια σου φωτιά;
Για πάμε να δούμε λίγα κλασσικά πραματάκια από το νησί τώρα.
Ηijack-Ένα ep και ένα lp οι συγκεκριμένοι. Το horns of Jericho θεωρήται από πολλούς ο τοπ δίσκος βρετανικού hip hop και
χωρίς να έχω ακούσει τα panda δεν μου φαίνεται και πολύ υπερβολή...Το εξώφυλλο προϊδεάζει για το αποτέλεσμα και όχι δεν
είναι καθόλου παραπλανητικό. Τσαμπουκάς λέμε.
youtube link δεν δίνω. Το συγκεκριμένο είναι must έστω και λίγο να σας αρέσει η σκηνή,oπότε με κλειστά μάτια ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ.
London Posse-Κάπου είχαμε κάνει και παλιότερα κουβέντα με τον ντενιζ(?) για τους συγκεκριμένους. Ένας δίσκος κυκλοφόρησε,
το Gangster Chronicle του '90, και δικαίως και αυτός θεωρείται κλασσικός. Pass me the rizla, pass me the herb:
Katch 22- Tουλάχιστον τα 2 πρώτα lp's είναι must.../Diary Of A Blackman Living In The Land Of The Lost/ και /Dark Tales From Two Cities/.
Το digging που κάνουν ώστε να βρούνε λούπες είναι υποδειγματικό, στο παρακάτω κομμάτι τζάζυ οργασμοί:
Βlade- To πρώτο του έχω ακούσει μόνο, που βγήκε το '93 και είναι μια χαρά. Τον έβαλα εδώ όχι επειδής είναι από τα αγαπημένα μου ακούσματα
αλλά απ'ότι κατάλαβα θεωρείται uk hip hop heroe. Eδώ ο φίλος το τραβάει στα άκρα:
Gunshot- Pure 90's ηχάρα. Φανκυ μπάσσα και τσιταρισμένες λούπες με τους ραπερς να βρίσκοντε σε παροξυσμό. Από έναν από αυτούς ξεκίνησαν
και οι son of noise που είναι ρισπεκταμπλ γενικά(εμένα δεν με παλαβώνουν να είμαι ειλικρινής).
The criminal Minds-E, άπειρο ρισπεκτ για τούτους εδώ..Τους έχω ξαναποστάρει(όπως και τους hijack) αρκετές φορές και είναι από τους αγαπημένους μου
στο χώρο. Για τους φανς των σταρ γουορσ σε ένα κομμάτι τους(urban warfare) έχουν σαμπλάρει μια μουσική από την ταινία, δεν ξέρω ποιό και τι
αφού μόνο...μισή ταινία έχω δει από τη σειρά. Εδώ σε ένα από τα καλύτερα και πιο βρώμικα τραγούδια τους:
Αν σας άρεσε, κατεβάστε όπως και δήποτε το WIDOWMAKER (UK Rap Records - 2001). Λίγο πιο καθαρό σε ήχο, αλλά απιστευτότητα.
Παίζει άπειρο υλικό και το βρίσκω χαζό να αναφέρω παραπάνω λέουρες. Ένα καλό site για να δείτε και να ανακαλύψετε γκρουπς είναι το
http://www.heroesofukhiphop.com/Artists.htm Έχει μέσα παπάδες. Εναλλακτικά και για να ακούτε κιόλας ταυτόχρονα πράματα κάντε ένα σερτς
στο youtube με τις λέξεις britcore ή uk hip hop. Παίζουν αρκετές λίστες, εγώ θα πρότεινα βέβαια αυτές που έχει επιμεληθεί
ο Hektikal, είναι φοβερές...
Σε πιο νέα πράματα, ρίξτε μια αυτιά στο ντεμπούτο των Four owls που βγήκε το 2011. Μετράει άσχημα στο σύνολο του ενώ έχει και αυτό το υπερέπος μέσα:
Man I only went to school to sell weed at lunch time
Two gerners on the tarmac crushed up fine
Losing my mind, sniffing lines. No attendant sign
Made the habit mine of any drug I could find
Xαχαχαχαχ...και γουστάρω και το όλο κονσπετ με τις μάσκες..Αν λοιπόν σας πει τίποτα ο ήχος, τσεκέρνετε και άλλες κυκλοφορίες της high
focus. Παίζει ψωμί.
πρωτο κομμεντ στις κουκουβαγιες , ποιος ειναι ο συπριμ?
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
σὲ ὅ,ποιον ἔχῃ τατουὰζ
στὴ μάνα του ῥίχνω μπαρὰζ