κιε 1 φοθλ σετ
μανα νορβηγια
-oles tragoudoun kai paizoun ta panta
-ksana edit: 27:20 lol
κιε 1 φοθλ σετ
μανα νορβηγια
-oles tragoudoun kai paizoun ta panta
-ksana edit: 27:20 lol
Last edited by Heimaa; 06-01-2013 at 14:49.
Εξωκοινοβουλευτικό Μπλάκμεταλ
mas gamhses. poso gamhse. kai ti mpasara... ti groove, pwpwpw arrwstia
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
περα απο τσαχπινια αντε και ταλεντο στο παιξιμο, δεν βλεπω/ακουω κατι ενδιαφερον
0 απο εμενα
αυτοί είναι πιο τσαχπίνηδες
Εξωκοινοβουλευτικό Μπλάκμεταλ
Που ειναι ο μπερνις να πει οτι ο ντραμμερ το χανει
"κουνιέται" θα πει, και δε θα'χει άδικο.
Resistance is useless
ωραιος οχαβαλες δε λεω, αλλα επειδη εγω την μουσικη την παιρνω σοβαρα,
οταν κανεις ενα βιντεο, μια μπαντα, ενα λαιβ, ενα σιντι, εκτιθεσαι
οποτε πρεπει να εισαι ανοιχτος στην κριτικη και σοβαρος στη δουλεια σου.
δηλαδη αμα κατι κουνιεται τι να κανουμε να πουμε οτι γαμαει?
αυτους να τους κρινω σαν χαβαλετζηδες και να πω γαμω, ή να τους κρινω σαν μια νορμαλ μπαντα.
στην πρωτη περιπτωση παιρνουν 10, στη δευτερη περιπτωση μηδεν
γνωμη μου
υγ. ξερω περιμενετε να κανω κανα λαθος στα λαιβ και να μου την πειτε αλλα δε πειραζει. μονο ετσι θα βγουμε καλυτεροι μουσικη
υγ2 (περιμενω 25 μουτζες, το εχουμε?)
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
δεν νομίζω να τις μαζέψεις ρε κούκλε, αλλά από την μια μπράβο και καλά κάνεις που έχεις πωρωθεί με την μελέτη (γιαυτό είσαι πωρωτικός ), αλλά από την άλλη κατά την γνώμη μου το έχεις παρακάνει με τα "κουνήματα". Ο πρωταρχικός σκοπός δεν είναι για όλους το μέτρο, αλλά το συναίσθημα.
Μπορώ να σου βάλω να ακούσεις άπειρες μπάντες που δεν είναι οι γαμάτοι μουσικοί αλλά σου βγάζουν τέτοια καύλα που ε, και αν κουνιούνται λίγο δε γαμιέται ?
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
μα δε διαφωνω μαζι σου. 2 φορες ανεφερα συνολικα για κουνημα και εγινε θεμα. ολοι κουνιουνται. δε με νοιαζει αυτο,. οταν ο οποιοσδηποτε καταλαβαινει το κουνημα τοτε κατι δε παει καλα. το θεμα ειναι να ειναι δεμενη η μπαντα. και να εχει και γκρουβ προφανως. αλλα για να ειναι δεμενη η μπαντα πρεπει μπασο ντραμς να ειναι μαζι και γαμω. δηλαδη οι ομ ειναι μαλακες που ειναι μπετα ας πουμε? προφανως και το επιπεδο τεχνικης δεν ειναι το πρωταρχικο . το γκρουβ πανω απο ολα. αλλα αν νομιζεις οτι θα εχεις γκρουβ αν κουνιεσαι οπως η μπαντα που ποσταρετε θα κατσω να με γαμησετε ολοι μαζι
γνωμη μου ετσι? απο εκει και περα να περναμε καλα και να πινουμε τα ποτακια μας. φιλια σε ολους
ποθτανα ολα
iola 11
Κι o Notis μπετό;
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
"I am Ubik. Before the universe was, I am. I made the suns. I made the worlds. I created the lives and the places they inhabit; I move them here, I put them there. They go as I say, then do as I tell them. I am the word and my name is never spoken, the name which no one knows. I am called Ubik, but that is not my name. I am. I shall always be."
www.monolith.gr
τυχαία έπεσα πάνω τους και είναι αρκετά καλοί.
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
You don't say.