eisai roz arkoudaki. pinks kai thanx kai kai kai. ta upoloipa facebook
eisai roz arkoudaki. pinks kai thanx kai kai kai. ta upoloipa facebook
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
μετσαλ δεν θελετε ε
ΜΠΛΑΚ ΜΕΤΑΛ ΜΑΓΕΙΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ
Δεν το υποστηρίζει η φάση μωρέ κούκλε. Το πιο βαρύ θα πάει μέχρι στώουναιρ φάση. Ατσάλια και άλλα μαύρα μέταλλα θα είναι σαν την μύγα μες το γάλα.... :/
(άμα αρχίσουμε να ψάχνουμε για λάηβ με την crust/core μπάντα όμως..... να τα ξαναπούμε......
Deafening, painstaking, BB King
εγω παντως ρε συη γκοντζε θελω για να πω την αμαρτια μου, ενα λαιβ να κανετε μοναχοι σας στο αφτερ νταρκ, καθημερινη, να εχει λιγο κοσμο και να σας απολαυσω με την ησυχια μου χωρις στριμωξιδια υπερβολικες τσιγαριλες και λοιπες μαλακιες, σκοταδια ποτακια και τα τριματα απο τις μπακετες του ντινου να αιωρουνται υπο το κοκκινο φως των προβολεων, ζηταω πολλα?
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
Μήπως σας κάνουμε εμείς;
τι στο διαλο ολο το ιαρ εχει μπαντες? μπραβο!
αλλα αν τσεκαρεις το φμλ τους κοβω να παιρνουν πουλο!! αχαχαχα α ρε γκοντζε. οριακα πιανεις το μυθικο που εκανα εγω μεθυσμενος και στελνω σε μια γκομενα το μηνυμα που πηγαινε σε κολλητο " ρε μαλακα μου την επεσε μολις η ταδε το μπαζο"
ποθτανα ολα
iola 11
και επισης μιας και το δα αν και ειναι λιγο οφτοπικ, μπραβο στον οβερντριβεν που δινει τα αλμπουμ του τσαμπα και μια χαρα. κατεβαζω
ποθτανα ολα
iola 11
Ρε για την ώρα, στα λόγια, έχουμε κλείσει 4 μπάντες.... Αλλά... πρώτον, απλά έχουμε πει όλοι οκ, όχι σίγουρα οκ και δεύτερον... μου έχει ...υποσχεθεί (sic) live ο Λάμπρος με τους Mods (!!!) την Άνοιξη, όπου και θα είναι πολύ πιο heavy rock το lineup, όχι τόσο alternative όσο το event που ετοιμάζουμε.
Περιττό να πω ότι Spine Chilling Breeze μια χαρά τα σπάνε!
Επίσης όχι, ακόμα δεν έχω νέα από 6dogs.... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχα!!!
ανοιξη με μοντς ε? για εχετε στο μυαλο σας και τους ιολα11. αν εχουμε ηχογραφησει και αν ειμαστε ετοιμοι και αν δεν εχει καταστραφει ο κοσμος... αν ολα πανε καλα θα μιλαμε για μια μπαντα δυναμιτη (με κουλο ντραμερ)
ποθτανα ολα
iola 11
πεμπτη στο σιξ ντογκς τα αγορια μας. θα γινει της πουταναααααααας
ποθτανα ολα
iola 11
...και επισήμως:
http://www.facebook.com/events/532712180081272/
Ελάτε να ακούσουμε τους 45Rats, να τα πιούμε με τον Μπέρνη, να γνωρίσετε εμένα ...και να δείτε πόσο χάλια είναι τα νεύρα της μπάντας... (aka ΟΛΑΓΙΑΤΟΜΟΥΝΙ)
λεω να σκασω
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
kai de tha xaseis
ποθτανα ολα
iola 11
BUMP ΚΟΠΡΙΤΕΣ!
Έχουμε σατανικό live απόψε.