duh, αμα δεν θες να βγάλεις λεφτά μπορείς να τα χαρίσεις σε κάποιον που τα θέλει, δεν τα πετάς στα σκουπίδια.
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
Ή μπορείς και να βγάλεις λεφτά και μετά να τα χαρίσεις στους φτωχούς. Αλλά τι να πεις, κομμουνιστές, όλα στα σκουπίδια, και άμα χαλάσει κάτι δεν το φτιάχνουμε πάμε στο ΙΚΕΑ να πάρουμε άλλο[/ruthless]
Παιδιά, ον τόπικ τώρα, γύρισα σπίτι με μια κεφάλα γεμάτη χρυσάφι, ξεκαβάτζωσα απ'το φούρνο το φέτα-ντομάτα απ'το στάχυα, βρήκα και μια οικοδομικιά άμστελ στο ψυγείο και άναψα το από τον ταρίφα που με έφερε σπίτι κερασμένο, gold mount τσιγάρο. Να είμαστε καλά.
ΟΥ, τύμπανα πολέμου σαν ΖΟΥΛΟΥ
το σάουντρακ. το τσιγάρο του παπούα καρκινιάρικο. δεν παλεύοταν λέμε.
ΟΥ, τύμπανα πολέμου σαν ΖΟΥΛΟΥ
10 μέρες σερί διακοπές μετά από χρόνια. δεν έχω δει το φως της ημέρας από τις 21 Δεκεμβρίου![]()
Rock or Nothing
Ο θείος μου μου χάρισε ένα παλιό πικαπ που είχε παρατημένο (Technics SL-BD22). Είχα αγοράσει ενισχυτή+μίκτη από το καλοκαίρι και μόνο το πικάπ μου έλειπε. Τον αγαπώ.![]()
χαχαχαχ ναι. κουραστικός ο πρωινός ήλιος![]()
Rock or Nothing
Εφαγα σουβλακια
Οχι, πιτα σουβλακι κοτοπουλο και πιτα σουβλακι κοτομπεικον
MLR επειδή έχω καινούρια φωτογραφική μηχανή και οθονάρα. Aκόμα περισσότερο όμως, MLR γιατί μόλις παρέλαβα πακετάκι από αγαπημένο σαλονικιό γιούζερ
Μεσημεράκι με μπύρα κι αυτό εδώ στο πικαπ λοιπόν
![]()
MLR στην κυριολεξία... Διακοπές μια βδομάδα (όλες τις γιορτές δούλευα γιατί λείπαν όλοι οι άλλοι) και μόλις έφτασα σπίτι Ελλάδα με περίμενε ένα πακέτο από Thomann...
Shall I say I was wrong, if I'm right?