Page 88 of 101 FirstFirst ... 3878868788899098 ... LastLast
Results 1,306 to 1,320 of 1504

Thread: ηλεκτρονικο_περίεργα ξέρω'γω

Senior Member VidnaObmana's Avatar

Relative Q - Beauty And Her Broken Things

Μελωδικη ηλεκτρονικη glitch/downtempo/IDMbient

Free Download
    Let The Freak Flag Fly!

Bongripper Extraordinaire Om's Avatar

Licenced to Chill.

Αυτος θα γινει αρκετα γνωστος (ηδη εκανε remix κομματι του Richard Devine το υπαρχει στο Risp (αλμπουμ,οχι το EP) )

Η πρωτη του κυκλοφορια ειναι IDM/braindance με dubstep ενώ το τελευταίο του απο οπου ειναι το κομματι παραπανω ειναι φουλ Braindance
    Let The Freak Flag Fly!

και άλλος νέος Pete Swanson, πέφτω

Laura Palmer zeo's Avatar

μόλις έπεσε πάνω μου αυτός ο ευγενής και διακριτικός κύριος

Καινουριο Ochre... Φρεσκο

Let The Freak Flag Fly!

Δράκος ikonoklast's Avatar

http://boilerroom.tv/live/

Kangding, τώρα. Alec Empire μετά.

Let The Freak Flag Fly!

Senior Member Griffith's Avatar

Μετά από 2 χρόνια ακροάσεων με κάθε φορά σα να είναι η πρώτη, καταλήγω ότι το Owl Splinters των Deaf Center είναι το καλύτερο ηλεκτρονικοπερίεργο της Νέας Εποχής.
    Ασύλληπτος υπερδίσκος.
    Oh, come, come be my waitress and serve me tonight
    serve me the sky with a big slice of lemon.

Είναι ναι, δεν έχει αντίπαλο στο είδος. Άκουσες το Harmony From The Past 7" των Totland/Skodvin;

Ξεφεύγουμε από το ηλεκτρονικό παρτ του ηλεκτρονικοπερίεργου, αλλά σκίζει ψυχές και αυτό

Επίσης η μπάντα του Skodvin με τους Aidan Baker και Andrea Belfi, οι B/B/S/ έχουν έτοιμο δίσκο και 7" στη miasmah, που θα ακούγεται κάπως έτσι:
    https://soundcloud.com/miasmah/b-b-s-gather-part-2

Μέσα σε όλα, θα κυκλοφορήσει από Απρίλη split 7" του Svarte Greiner με τον Erik Enocksson, καθώς και κανονικός δίσκος Svarte Greiner στην miasmah, όχι στην type αυτή τη φορά

Ο Erik Enocksson είναι ένας φανταστικός τύπος, που πρόπερσι έβγαλε τον δίσκο Apan στην Release the Bats (που έκλεισε, κρίμα) και είναι ωραίος και σοβαρός:

κάπως έτσι επιστρέφει η Type στους Μεγάλους δίσκους, και οι Hair Police στην δισκογραφία τους, μετά από πέντε χρόνια

Hair Police - Mercurial Rites [type, 2013]

έχουμε το κλείσιμο του δίσκου σε soundcloud
    https://soundcloud.com/evradio/hair-...curial-rites-1

και ολόκληρο σε μπ3, όποιος θέλει λέει

Ουρλιάζω το The Scent. Είναι στο γενικό κλίμα που τους ήθελε να ηρεμούν σταδιακά, αλλά αυτός δεν είναι ήρεμος δίσκος. Απλά δεν είναι μόνο κονσόλα λατρεία θύρα 13. Όταν ο noise dude γίνεται sound artist, και τέτοια.

Μουσική δεν θα σώσει εσένα από τίποτα παρά Σιωπή

Ο Kangding Ray είναι oray και αυτό το κομμάτι από το νέο του Pentaki Slopes με κάνει να χορεύω τρελά όσο κάθομαι ακίνητος στον υπολογιστή και κοιτάω το gazzetta.gr

γυρίζω την σκηνή με την βιντεοκάμερα του smartphone μου, και δέκα χρόνια μετά την ανεβάζετε στο ίντερνετ. Ο αδερφός μου χορεύει τέκνο

Πραγματικά ισχυρό, βδομάδες φωτός καλύτερο απο τις ως τώρα συνεργασίες του Alva Noto με τον Byetone ως Diamond Version στη Mute [δεν ξέρω τι, κάτι με χαλάει]

Κατεβαίνω να πάω να πάρω τσιγάρα και βλέπω στην πόρτα μου ένα δέμα, που ήταν από το boomkat, και είχα ξεχάσει πως το είχα πάρει, γιατί το πήρα ένα βράδυ που ήμουν κάπως κόκκαλο

έχει μέσα τρία φανταστικά remixes των Kangding Ray, Vatican Shadow και Roly Porter σε ένα 12" των Violetshaped

και ένα

και δύο

και τρία

O Roly Porter τώρα, έπαιζε στους Vex'd, που έβγαζαν συγκλονιστικούς δίσκους στην Planet Mu του Paradinas
    σαν αυτό

πραγματικά μεγάλο.

ο Porter συνέχισε και μόνος, και έβγαλε το Afterlife στην Subtext, το οποίο είναι ΑΑΑ (Αγάπης Αγώνας Άγονος)

πολύ Dune, αλλά τι να κάνεις:

και στα related σκάει βασίλης παπακωνσταντίνου πορτορίκο.

Μοιράζομαι επίσης την τρομερή κασσέτα των 1991 στην Oval Tapes που ξανακόπηκε σε δίσκο

δεν έχω αποφασίσει αν είναι α) για περπάτημα στις γκρίζες πόλεις κλπ ή β) για τσιγάρα σε μπαλκόνια ή γ) για ξυπνήματα μέσα στη νύχτα
    για κλαμπ δεν είναι, ή τελοσπάντων είναι, αλλά για ωραία κλαμπ

Κλείνω αυτό το ανούσιο πράγμα με την κασσέτα των Rainforest Spiritual Enslavement που είχε βγει στην Hospital, αλλά την βγάζει σε 12" η Blackest Ever Black, η οποία Blackest Ever Black θα βγάλει και δίσκο του Lustmord τον Ιούνιο, εκπλήχθηκα λίγο

BLACK MAGIC CANNOT CROSS WATER

Laura Palmer zeo's Avatar

ban carheart.

μας έχει γαμήσει τα ηλεκτρονικοπερίεργα.

..για το τέλος άφησα ένα inside joke που κάνει ο John Olson των Wolf Eyes με τον εαυτό του. Η american tapes [που είναι η εταιρία του], είναι ο ορισμός του diy label, και οι βινυλιακές εκδόσεις προετοιμάζονται ως εξής: Παίρνει αρχαίους μεταχειρισμένους δίσκους του μισού δολλαρίου από παζάρια ή από την δισκοθήκη του παππού του, τους κοβοράβει, τους κάνει κολάζ, τους ψεκάζει με σπρέυ και γράφει με μαρκαδόρο το όνομα της μπάντας και της κυκλοφορίας, ή δεν γράφει και τίποτα [έχω τρεις κασσέτες Dead Machines που δεν ξέρω ποιές είναι, γαμάνε όμως]. Σε ένα δίσκο των Graveyards [νομίζω] που έχω, το παλιό εξώφυλλο ήταν των Henry & Hazel Slaughter.

Οι οποίοι είναι αυτοί, και συνεχίζουν να αγαπάνε ξανά

ουδεμία εντύπωση δεν έκανε λοιπόν το γεγονός, πως όταν ο Olson αποφάσισε να παίξει [και αυτός] ΤΕΚΝΟ, ονόμασε την μπάντα του
    Henry & Hazel Slaughter

[φαντασιώνομαι πως το LP του θα είναι απο κολάζ δίσκων Wolf Eyes]

μπαν, βεβαίως

Senior Member 00i00's Avatar

@ αποπανω γλυκουλη...

βρηκα σε ΦΛΑΨ τα περισσοτερα Cyclobe ()

αν δεν τα εχεις παρει γενικα και τα ποθας πες με να κερασω πακετο με τορρεντζ

Tags for this Thread