λοιπόν μουνιά έχουμε playoff
Bengals - Texans
Colts - Ravens
Vikings - Packers
Seahawks - Redskins
- το πρώτο είναι στανταράκι Texans. Bengals ούτος ή άλλος από την αυτοκτονία των Steelers πέρασαν. Δε νομίζω να γεμίζουν σε κανέναν το μάτι
- Το Δεύτερο θα είναι πολύ σκληρό παιχνίδι. Colts τεράστια έκπληξη φέτος, παίζουν τέλεια έχει επιστρέψει και ο Pagano που αντιμετωπίζει την παλιά του ομάδα. Μιλάμε για ζευγάρι Ωρεξάτα Νιάτα - Γέρικα Σκυλιά. Ravens έχουν (αν δε κάνω λάθος) τραυματία Lewis αλλά πάντα τους υπολογίζεις. Σε μία από τις καλύτερες φετινές άμυνες (Τexans) πάντως οι Colts τη μία εξαφανίστηκαν και την δεύτερη τους πάτησαν, και νομίζω ότι ο Luck έχει ρίξει αρκετούτσικα interceptions και σε μιά έμπειρη άμυνα όπως των Ravens αυτά θα φανούν. Για να δούμε.
- Επανάληψη του παιχνιδιού της Κυριακής. Peterson τα έχει γαμήσει όλα (όποιος ρώταγε για running backs ας δει την φετινή του σεζόν), δεν έσπασε το ρεκόρ για 9 γιάρδες (γιατί σταρχίδια του το ρεκόρ μπροστά στα playoff). Γενικά βέβαια οι Vikings δεν μου γεμίζουν το μάτι, δηλαδή οκ σε όλα τα άλλα είναι μέτριοι προς καλοί και απλά ο Peterson είναι φόβος και τρόμος. Packers από την άλλη είχαν ξεκινήσει μέτρια αλλά βρήκαν τα πατήματά τους και θυμίζουν κάτι από την ομάδα που πριν 2 χρόνια πήρε το Super Bowl. Γενικά βλέπω Packers αλλά θα χαρώ πάρα πολύ με νίκη Vikings.
- Για το τελευταίο θα μιλάμε μάλλον για το μάτς με τις ομάδες που θέλουν να αποφύγουν όλοι. Seahawks έχουν την καλύτερη άμυνα φέτος νομίζω αλλά εκτός Seattle δεν είναι τόσο δυνατοί πράγμα μείον. Redskins RGIII και τα μυαλά στα blender το παλικάρι πήρε μία από τις χειρότερες ομάδες και την έβγαλε playoff με πλεονέκτημα ! ! Νομίζω πάντως ότι και οι δύο είναι οι πιο φορμαρισμένες ομάδες αυτή την στιγμή. Έχουν δύο παρόμοιος QB αλλά ο RGIII είναι λίγο καλύτερος. Γενικά βλέπω Redskins. Οι Seahawks εκτός, Morris (RB Redskins) πολύ δυνατός αυτή τη στιγμή, Redskins έχουν κάνει μερικές φοβερές νίκες μέσα στη σεζόν.
Γενικά φέτος έχουμε 3 rookie QB που είναι με τις ομάδες τους στα playoff, και αν για τον Wilson που πήρε έτοιμη ομάδα δεν είναι τόσο έκπληξη, οι άλλοι δύο πήραν ερείπια και τα κάναν τρομοκρατικές οργανώσεις. Το γεγονός πάντως ότι φέτος δεν έχει ξεχωρίσει πέρα από μικρές εκλάμψεις ακόμα φαβορί για τον τίτλο κάνει τα playoff ακόμα πιο γαμάτα. Πραγματικά δε μπορώ να πώ πιο θα το πάρει